Quote Originally Posted by Dutch View Post
A niko nije pominja građanski rat kad je Timošenko potkradala na izborima a u korist zapada i kad su nudili NATO da pravi baze i instalira projektile
Mani te se,nema građanskog rata tamo niti će ga bit.Ovo su instruisani pokušaji da partije koje su izgubile vlast povrate uticaj u narodu al malo sjutra.Zemlje istočnog bloka su od okretanja zapadu dobile samo korupciju i manjak samopoštovanja.Niko ih nije doživio kao jednake i kao partnere već taman kao marionete za dnevne političke obračune.I onda se čude što se vraćaju pod okrilje Rusije.Ona im makar nudi niže cijene za energente i slične potrebe a cijenu će istu platiti i zapadu i istoku.

Janukovič je prevagu odnio glasovima Rusa i rusofila i zato nije i nikada neće biti glas Ukrajinaca. Ukrajine - da, Ukrajinaca - ne!
Ipak, cijenim tvoju rusofiliju. Nije ni meni strana. O tom narodu imam puno pozitivnih impresija, ali o ovom (i bilo čijem) okretanju "istoku" što god to bilo - mislim sve najgore. No i to je legitimno političko opredjeljenje. Ako se Crna Gora ikada okrene istoku ja pakujem kofere pa nek je mojim sunarodnicima sretno. Tu stvarno ne pripadam i ne bih želio da kvarim narodno oduševljenje.