Quote Originally Posted by Maja View Post
Nece Vas to stanje dugo drzati...

Hvala Lepo

Postovani Petre, znachi li to da Vi glasate za dvoje, a i troje ako nategnete uz malo srece?
Bahatost ja upravo vidjeh kod SDP-ovih predstavnika, koji teze nacionalsovinizmu, a kako ja za to nisam glasala na referendumu, onda mi ide na ganglije, i bahatost, i neutemeljena arogancija, a i taj nacionalsovinizam.
DPS ima mana, ali uz ostale i manu sto je razmazila i gajila SDP da se ovoliko umisle...
Lichno mi se potezi g. Lazovica nisu svidjali, ali sam zbog uvazavanja drugih u stranci zanemarivala njegovu stetnost dok je bio u masi i sa DPS-om. Ovako ce se pokazati individualno istaknutiji, pa mi je to vec suvisna kap iz case zajedno sa forumskim aktivistima chije mi se obracanje uopce ne dopada i smatram da time chine stetu SDP-u.
Manja je steta sto je neko parkirao na neprimjereno mjesto, nego ono sto ja smatram stetnije po CG ukupno, od ponasanja do aktivnosti.
Kako se slazemo da u DPS-u ima chlanova profitera kojima je ta stranka samo korisna ispostava za paravan zlog radjenja, a nikako interes CG a ni stranke (i ne zanima ih), tako ja vidim da sa ovim prebrojavanjem "ovaca" i SDP ima istu logiku, pa i sve ostale opozicione stranke. Interes je stvaranje sopstvene bradice... i ne vidim nikakvu razliku.
Poravnacemo kvalitete i mane svih politichkih "svetih krava".. ima dana..

Hvala Lepo

Nakon par poslednjih postova svima je jasno da Vi nikad nijeste bili siguran glasach sdp-a (kao shto ste rekli), tj bili ste samo radi njihove koalicije sa dps-om, tako da se moje mishljenje nece promijeniti... Pored svih grijehova koje je dps-ova garnitura napravila vodeci glavni grad, vi zamjerate na aroganciji sdp-a...? Zamjerate im shto misle da imaju vishe glasacha nego shto im je dps ponudio mandata...? U tome ne vidim nikakvu logiku... Valjda ste kao svaki ozbiljan chovjek glasali za neku od partija radi njenog programa...? Ili vash glas dobija onaj ko vam se najvishe svidi kao osoba...?

P.S. Buduci da pishete ijekavicom, zamolio bih Vas da i potpis uskladite sa ostatkom, jer bode ochi...

Hvala lijepo...