Quote Originally Posted by Pirun View Post
a vidiš moja slika je sasvim suprotna. nikad toliko defetizma, negativnosti i pljuvanja bez argumentacije nijesam još sreo u životu... ma što da je u pitanju... most, tunel, parking, trg, fontana, stubići, parkovi, drveće, kultura, tradicija, grad, trotoar, ulica, energija, jezik, biznis, sex, itd... provincija mrzi samu sebe i svaki napredak. srećom mnogo je pukotina u toj provincijalnosti pa polako ali sigurno stvara se mnozina koja zna kritikovati s poštovanjem i primiti kritiku s tolerancijom...

no po meni nije problem u kritici već u nedostatku optimizma i kod kritičara i kod branilaca. i jedni i drugi ne vjeruju u bolje śutra. inače bi se kritikovalo s mjerom i branilo bez toliko foliranja. ja ipak nešto mislim da će i vrijeme Vikinga proći. zavazda.
Vala si i ti nasao da se u Crnoj Gori diskutuje argumentima. Prije nego ukinuse vize toliko ih se spremalo da ce istog dana napolje da se imao utisak samo fali ono "zadnji neka ugasi svijetlo." Ukinuse vize, a isti jednako kukaju a nidje ne mrdaju. Radije bi prst u oko uboli nego rekli da je dobro ono sto je dobro i vazda ima neko "ali". Drcnost onih koji su su "bogom dani na bezgresnost" prolazi polako, mada jedva cekaju da se uhvate na one kritike radi kritike pa se opet ufate propagande uspjeha