нико и не каже да су само списи доказ.Ја говорими о модерним Оцима.А кад неко чини чуда у модерно вријеме онда се не можемо позивати на измишљотину.
Нико и не зна тачно до детаља ништа а камо ли шта се дешава после смрти а не знајући нешто не значи да то не постоји и да тога нема.
Постојање великог броја религија управо доказује да човјек дубоко у себи вјерује и да посједује нека знања о загробном животу.Да нема религија онда би твој став био тачан.
Ми јесмо доказали,само ``нико није више слијеп него онај ко неће да види.``
Имате манастир Острог који је на око 40-50 километара од Подгорице.Дођите и видите.Кад тражите да се увјерите немојте ад бјежите него дођите и видите чуда која се дешавају.Тамо су докази.
Зато што би људски живот аутомстски постао безвредан ако не би имао сврху.Или ћеш да ми кажеш да нема ништа лоше у томе убити некога?
Нисмо се разумјели:гравитација вуче на доле а не на горе и природно је да ствари падају на земљу.Птица има механизам да се супротстави сили гравитације,колико-толико и да лети.На то сам мислио.
Рецимо:левитација је надјачавање силе гравитације енергијама,антропософ ће рећи да човјек посједује енергије које развија,вјерник ће рећи да је то од енергија БОЖЈИХ или ђавољих...

Reply With Quote
Bookmarks