View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Results 1 to 25 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    26 Posts

vrlo sam vodio rachuna o rJEcniku Didi, nego ti ocigledno nije odgovaralo to shto si chitao i/ili si se nashao prozvanim, pa si nashao za shodno da obrishesh post... a to shto momka koji ne moze da odgovori pljuju i prozivaju, i niko na to ne reaguje, je ok, je li? (ima jedna strashna latinska izreka koja kaze 'audiatur et altera pars', a ti obrisa jedini post odje koji je ishta o toj drugoj strani rekao...)

pa da ponovimo, sa 'obracanjem paznje na rjechnik'... da bi iko, a pogotovo ljudi koji vaterpolo prate od Malage na ovamo, mogao da ishta prigovori Andriji Prlainovicu, trebalo bi da se potrudi da se makar malo informishe. a to narodu odje ne bi trebalo da bude problem, s obzirom na to da svi znaju koliko ko prima, shta su kome nudili, ko je i u kolikim finansijskim problemima, itd, itd...

ali ne, nikome nije palo na pamet da se raspita da momak mozda nije imao neke druge stvari na umu kad se preselio u beograd osim toga pod kojom ce zastavom igrat. u vjerovatno najtezim zivotnim okolnostima koje jednog 18ogodishnjaka mogu da snadju i nakon teshke porodichne tragedije, bez ikakve podrshke sredine, kluba, grada i drzave u kojoj se nalazio, donio je vjerujem najbolju (i vjerovatno jedinu mogucu) odluku za sebe i porodicu... meni je zao shto ne igra za crnu goru, ali mi nije ni na kraj pameti da mu prigovaram, jer sve i da je donio 'pogreshnu' odluku, s obzirom na okolnosti u kojima je donosio, neka mu je prosto.

medjutim, na sceni je uvijek onaj poznati sindrom - izdajice su uvijek oni koji odu, a oni ljudi koji dovedu do toga da sportisti odlaze i nastupaju za druge zemlje su strashne patriote. ljudi koji sjede u VPSCG i domacim klubovima napravili su drzavi crnoj gori i istom crnogorskom vaterpolu vishe shtete nego da je 15 igracha Andrijinog kalibra poshlo da igra nedje drugo.

nego, uvijek je lakshe okomit se na one koji ne mogu da odgovore i na one koji nece/ne mogu uzvratiti. nego, davno sam izgubio iluzije o crnogorskom chojstvu, pa ne znam shto se chudim uopshte....
    Last edited by augustin; 25-06-09 at 08:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)