Results 1 to 25 of 2695

Thread: Islam!

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Izvini, imas li podatke statisticke koliko zena u Crnoj Gori ne prijavi silovanje? Da li si svjestan da se i ovdje zene plase osude okoline, obiljezavanja a bogami nerijetko i roditeljske reakcije ako su silovane? Pazi, ovdje ih niko nece kamenovati, ali se plase i ne prijavljuju? Zamisli kako bi tek potrcale da im prijeti smrt zbog toga?
    Zar bi ti prijavio da te je neko opljackao ako znas da ces tim cinom ti biti optuzen da si organizovao tu pljacku i da si kriv sto si opljackan, pa biti osudjen na smrt kamenovanjem?
    U SAD zene prijave i dobiju na sudu svaki spor gdje im sef ne daj boze kaze da su slatke i da imaju lijepo tijelo...seksualno uznemiravanje, tzv mobing...
    Momak kome sam ja odgovorio na post,nije spominjao Crnu Goru,tako da ni ja nisam spominjao Crnu Goru.Vec sam pitao za druge zemlje koje je on naveo. Ja ne zivim tamo da bi mislio o tome,ali svakako i sad tu dje zivim moram da pazim da me neko ne opljacka da ne bi doslo do toga da prijavim da me neko opljackao.Samo mi reci kako mogu da izazovem ja tu pljacku tamo u tu zemlju ? Tamo kad te opljackaju,lopovu se kidaju ruke pa pusti te price.Mabus je rekao da zene koje setaju prakticno kao gole,izazivaju mukarca da ih siluje ? Znaci ja ako imam para i sad imam dobar tel,oko vrata zlatni lanac debeo,i vozim dobro auto izazivam nekog da me opljacka ?

Quote Originally Posted by Blitzkrieg View Post
    Takemy,morash da shvatish da je drushtvena klima koja tamo vlada MNOGO drugachija od one koja vlada kod nas,da ne spominjem zapad.Problem je shto tamo dominira stav da je zhena drolja ako nije po chitavi dan u kuci,a na ulici obuchena u nindza uniformu.Dobar primjer ovakvog stava ti je Mabusovo mishljenje da je zhena koja se suncha na terasi drolja koja je dobro proshla shto je samo protjerana(a ne bichevana,kamenovana ili ne znam shta)Zamisli neko siluje djevojku u cg,ona ga prijavi,a on se brani da ga je ona IZAZVALA.Shta ce da se desi-silovatelj ide u spuzh na duzhe vrijeme.E,to ovamo nije sluchaj.Ovamo je to legitimna odbrana.
    Sherijatski zakon,u svrhu sprechavanja silovanja(sumnjam da je to svrha,ali aj da povjerujemo njegovim propagatorima na 4umu) stavlja zhenu u kucni pritvor,i naredjuje joj da mora u svemu slushati muzha,i da mora provoditi svoje(veoma kratko) vrijeme napolju obuchena u crnu uniformu od glave do pete.Zhene se sistematski obeshrabruju da imaju posao i da se obrazuju,shto je i logichno,obzirom da sherijatski zakon ima utochishte u kuranu koji kazhe(a Mabus prenosi) da je zhena za jedan stepen U SVEMU ispod mushkarca.I ti sad ochekujesh da zhena pod ovakvim uslovima bude samosvjesna,emancipovana,i prijavi silovanje???Plus,da sam zhena,i da imam izbor izmedju silovanja i dozhivotnog kucnog pritvora obuchen od glave do pete po tropskoj temperaturi u crno,ne znam shta bih izabrao...
    Samo mi objasni kako moze doci do silovanja ako zena ne ilazi iz kuce ? I kad izlazi tj to dragocjeno vrijeme kratko vrijeme,kako je neko moze silovati ako je tako ? Kako je neko moze silovati u sred bijelog dana ? Ne branim ja ni Mabusa niti koga,ali to da je izrazajno silovanje u te zemlje dje vise vlada Islam,nego u USA to je potpuno netacno.Jer se tamo svaki grijeh placa i to neki bicovanjem itd.A USA je sve po zakonu kao u arabiju i te zemlje.Ako zivis u te zemlje moraces da se naviknes na njihov zakon bio ti zena bio ti musko,kao sto moraju ovi u USA da se naviknu njihovim zakonima,postoji zakon da se ne ubije neko je li ? Jer ides u zatvor - ti mi reci sad koliko njih ubijaju u USA iako znaju da ce zavrsiti u zatvor ako urade to ? Postoji zakon i u te zemlje Islama,da se mora slusati muz - ako ne slijedi ono sto je po zakonu njihovom i zavrseno,te zene tamo su svjesne toga i ta koja nece da prolazi kroz to slusace muza ta koja oce nece ga slusati,kao sto silovatelj je svjestan da ako nekoga siluje,ici ce u zatvor,ako ne bude to radio nece ici.I sad mi ti reci oli im ti mijenjati te zakone ? Ili ce neko drugi sa ovog foruma,imaju svoje zakone svi oni i moraju se postovati,kao sto i mi postujemo nase ,ali ima i onih koji ne rade u skladu sa zakonom,i zato je tu sluzenje kazne u zatvoru,a za te arapske zemlje oni imaju druge nacine kaznjavanja,to jest daju drugima primjer da ne rade tako jer ce im se to desiti,iako je to meni diktatura,i ne svidja mi se ali takav im je zakon,cuo sam da tamo lopovima kidaju ruke kad ga uhvate,kunem ti se neka pocnu u bilo kojoj zemlji da to rade nece ti ga ko vise krasti.Sve u svemu nas kraj nasa pravila.Nasa drzava nasa pravila ako ti se ne svidjaju pobjegni,eto tako ti je njima to..
    Last edited by Hari Krisna; 18-04-09 at 19:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks