Колико видим, инсинуирао је на Мандића а не на Срве.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Shvati me kako oces,ali to je ceranje kontre onima sto skandiraju ratko mladić i nož,žica,Srebrenica itd.
Ne znam da li iko stvarno vjeruje da bi bilo koji slovenski musliman volio da ovo bude turska? Možda ima neki premali procenat,isto kao sto bi se možda neko “obradovao” da ovi naši prostori budu dio recimo ruske federacije. To su takve gluposti,jer su ovo naše države dje su nam preci evo milenijum i zaista moraš da budeš debil da stvarno želiš da te neka strana sila aneksira.
Idi veli brani Turke od pravih Crnogoraca...a shto je ovo dushe mi ochine![]()
...
Neko je pomenuo u diskusiji i kako ce Spajić da nam dovede izmedju ostalog i Pakistance...
Jesu li to oni isti ili slični Pakistanci koji po Srbiji glume članove sns-a?
...
Odje se ljudi tolike nešto boje od “vehabija”,a šta su za sve ove godine napravili?Nista.
Oni sebe ne nazivaju vehabijama,makar ne ovi koje ja znam(rodjak s majkine strane i muž od sestre od tetke) i mogu da garantujem životom da ti ljudi ne predstavljaju ni 1% opasnosti za bilo koga u ovoj državi,a znao sam još neke koji samo žele da ispovijedaju vjeru na svoj način.
Za mene je sve to ok,dok ne pokriju žene da im se samo oči vide ili čak ni to(stave onu mrežu preko) bas mislim da nema nikakve potrebe za tim.
Obrni okreni extremni su,i imaju neki svoj poseban pogled na vjeru i na sve,koliko skontah,svakako srecan im put.
...
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...te-u-njemackoj
Pa neko veli Ibra glup
A on o vozačkim zavrshavao čitav dan![]()
...
Oni ne bi ni mrava zgazili, jer oni nikad ne gaze mrave, ali tebe unakazili, ali tebi - tsss - došli glaveee
Bombaški napad na policijsku stanicu u Bugojnu
Pucnjava na Američku ambasadu u Sarajevu
Napad na policijsku stanicu u Zvorniku
Regrutovanje i slanje boraca u Siriju, više navrata
Napad na Izraelsku ambasadu u Beogradu
Regrutacije i obuka za terorizam, više navrata
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Zanimljivo kako je potrebno uvijek nešto da se desi da bi se narod probudio, a najezda Turaka i Albanaca nije krenula juče, već traje još od perioda korone.
Davno sam bila na jednom seminaru gdje jedan mudar čovjek reče da je CG pod tihom okupacijom. Tad sam mislila da pretjeruje a samo se vremenom pokazalo kao istinito. I tek će.
Ovo je mala država, gdje se svaka promjena mora osjetit, a kad je ovakva napravljena za relativno kratak period, što će tek bit u budućnosti ?
Ironično je i to koliko se međusobno pobiše Srbi i Crnogorci, a sve mi se čini da će i jedni i drugi bit manjine u obje države, kroz vrijeme.
Ah da, ovi dušebrižnici oko Turaka su mi posebno smiješni. Licemjerna mi je ta briga oko tog da li je njima prijatno i kako se osjećaju. Gdje je ta empatija i briga za domaćeg, prosječnog stanovnika ?
Sve dok se vodi više računa da je drugima bolje nego domicilnom stanovništvu, nema tu sreće. A Turci, i bilo koji drugi, kome ne odgovara slobodno nek se vrate odakle su došli. I treba.
Prije 10-15 godina kroz Podgoricu bi se zamotana žena mogla vidjet jednom u dva mjeseca, ako i tad, a zadnji put kad sam bila vidjeh njih petnaestak u samo nedelju dana. Treba li ovo Podgorica da postane novo Sarajevo, pa da nazivamo to demokratijom ?
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Last edited by Lapis Lazuli; 28-10-25 at 01:07.
Iz sve ove price gradjevinci će samo da najebu...
Standardno srbi imaju beograd, bosnjaci instanbul zasto ove dvije partije imaju ta dva grada nikome nije jasno niti mozes djeci objasniti.
Navijacke grupe na svoj nacin pokazuju bunt pjesmom... supruge podrzavaju inace bi kuci śedeli.
Gazda lokala sto je spaljen na aparate izgubio 3k kirije sa cheina a taman uplatio na maldive pa mora dati 40k za sredjivanje lokala..nema brzih para na nos mu izađoše.
In4s,borba.me,bosnjaci crne gore,moj seher tuzi... proxi elementi , celije stranih drzava.
Aleksandar Dragicevic veoma korektno i gradjanski prica.
Brzo ce se smiriti i tenzije u Pojasu Zabjela...protest ispred vlade zbog ranjenog mladica!
Zabjelo-ce postati politicko oruđe nazalost.
Jedno reagovanje lokalne zajednice ili mjesne zajednice dobro odjeknu ... nisu visu mjesne zajednice za podcjenivanje.
Zanemareni kontroverzni biznismeni.
Srecom ljudi vole selfi ... a i sistem voli selfi da pogleda.
Lopov otkrio zeni iza multicoma krov od kuce i upa u potkrovlje ... tuzilac iz osnovnog ga pustio jer nema elemenata krivicnog dijela?
Cetinje1. Cetinje 2. OKG grupe..korumpirani mediji, inflacija,korumpirano sudstvo,katastar,nemastina 650 eura plata... izrazava bunt kod ljudi koji traze izlaz iz situacije... i ti je bio samo okidac krv na plocniku i bogu fala mladic je dobro.
Mozes da jases al da bodes ne mozes...ni okg grupe ne idu na slucajne zrtve jer ne znaju oce li potrefiti sifru da mu kucu iskopa ,sifra a ne sistem.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kada je umrla jedna porodilja 2014. u bolnici u Bijelom Polju, jedan DPS ministar Bobo Radunović podnio je ostavku.
Danas niko ni ne pominje mogućnost ostavke ministra zbog smrti bebe u Nikšiću koja je umrla zbog krajnjeg nemara osoblja. Napredak.
Tko leti, vrijedi...
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Tursku pogodio zemljotres 6,1 stepen.
https://www.rtv.rs/sr_lat/svet/tursk...a_1667146.html
Da se ovo ne svete Crnogorci?
masno govedo neko laže samo tako.
https://x.com/MarioBojic/status/1982893615983763801
Sent from my iPhone using Tapatalk
eo 'influenseri', ljudi sa velikim porodičnim vrijednostima oće da ćeraju Turke iz države. takodje izgleda i neki uspješni preduzetnici iz pg, do prije par godina istaknuti dpsovci sad već dfovci. na sve to, mnogo ljudi brani i veseli se povicima od sinoć.
sjajno društvo. nije ni čudo što su se sami odje prijavljivali da ratuju u slobovo ime prije tries godina. dio društva je duboko bolestan i tu spasa nema više.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A izađi uhljebu, jednu stvar u životu napravi ispravno ako muda imaš.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...vovali-stranci
"Prema nezvaničnim informacijama Vijesti, lider Bošnjačke stranke i ministar vanjskih poslova Ervin Ibrahimović zaprijetio je premijeru Milojku Spajiću izlaskom iz Vlade, ako budu uvedene vize turskim državljanima"
Mogu se zakleti da ne bi napustio vladu ni kada bi Crna Gora bombardovala Tursku.
To su njegove prazne price, jer sad ce da mu kazu “a nemoj ti to zbog nas, kako cemo onda poslije, ko ce nas braniti”?…”pa dobro, i to sto kazete, onda ostajem. Ali samo da znate, ostajem samo zbog vas”.
Last edited by TAKUMI; 28-10-25 at 08:14.
Prema tome, šta da ti kažem?
Samo vidis ko koga ne kritikuje i odmah znas na ciji je povodac. A povodaca je mnogo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks