Pametno smishljeno... hleba i igara...
Pipke PR...
ne može pipunoglavi da poziva na bilo šta kad njegova partija deceniju sije mržnju po državi. još veću od kad su vlast. direktni krivci za podjele ovolike nakon pada vlasti su ovi ovi iz dfa. ljudi koji otvoreno rade za sns.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pametno smishljeno... hleba i igara...
Pipke PR...
...
Kakav li mu je mehanizacija trebala za cigare
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zalažem se za protekcionističku imigracionu politiku.
Podržavam vize za turske državljane, i trebalo ih je ranije uvesti.
Treba da budemo žestoko selektivni kod primanja novih stanovnika u državu.
Ovim janjičarima sa noževima bubrege odvalit i ispratit nazad okle su došli. Tu se svi slažemo.
Nemam nužno ništa ni protiv privremenih lokalnih grupa za samoodbranu i čuvanje reda, za muku, u situacijama đe policije nema da radi svoj posao.
Ono đe imam problem, je da je ovo dobrim dijelom preraslo u napaljenu rulju raspoloženu za linčovanje, đe se ne gleda milimetra dalje od jezika i boje kože.
Okuražili su se posljednji gradski penali da izigravaju šerife ovako u masi, i kad nema rizika da ti neko može uzvratit.
I to su osjetili da turske imigrante realno ne mirišu ni Crnogorci, ni Srbi, ni domaći muslimani, pa viđeli priliku da se izživljavaju nad nekim đe ih ne čeka ni zakonska a ni ozbiljnija društvena osuda.
Prilika da se pokažu muda je bila u momentu dok su ona trojica zaskočila noževima druga na trotoaru. I prošla.
Sad je kasno.
Ovim paljenjem lokala i auta nasumičnim ljudima se samo brukamo.
Last edited by ASC; 27-10-25 at 21:25.
Otvorite malo Instagram, 122_mne i podgoricki_vremeplov, pa na aktuelne objave o situaciji procitajte malo komentare sto ostavljaju ovdasnji Turci:
prijete (ponovnim) osvajanjem, "ovo je sve nase bilo do prije 100 godina", "da Turska pljune, CG bi se udavila", "povravnacemo vas sa 6 dronova", "pocupacemo vam vratne zile" i tako to...
Mislim, pune ruke posla za tuzilasto, jel?
Stay salty.
Aa uključili se i oni a? Nije te bilo da osudiš hiljade šovinistickih komentara od juče od ovih naših? Imalo bi tužilaštvo posla da ne stane do nove godine,ali daj prvo ove sto “kolju” po ulicama da se pohapse,pa neka predju posle na ove tastatura ratnike,može li? Ili samo ovih nekoliko turskih komentara,a? Posto su gosti,pa da im pokazemo kakvi smo domaćini?
Ne cudi me od tebe da nisi naišao na neki lijepi komentar od “ovdašnjih” turaka,no samo mržnju da siješ. Ja sam ušao i odma vidjeh nekoliko normalnih komentara sa njihove strane,ali mi se prosto gadi dje živim kad udjem pa citam “ove naše”.
Mislim da je ova rulja samo gore napravila jer ce sad svaki Turcin setat naoruzan zbog samoodbrane jer se ne osjecaju bezbjedno. Tek onda nastupa belaj
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nisu moji casti mi, ne zelim da se postovecujem s njima jer imamo isto drzavljanstvo. Gade mi se, sto na ulici sto na drustvenim mrezama kad procitam sto pisu
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Je li Bečić već izjavio ili čeka još------došlo je do usložnjavanja situacije...
...
Nema stvarnog raspoloženja za linčovanje. Ne može se grupa građana tako brzo okupiti i obezbijediti oružje bez učešća neke političke partije. Samo je pitanje da li je to partija kojoj smeta trenutna vlast ili partija kojoj smeta što Crna Gora treba da završi pregovore o pristupanju do kraja sledeće godine. Naginjem ka drugoj opciji jer se opozicija još nije kvalitetno oglasila u vezi ovoga nego ćute kao da su autistični. Valjda imaju većih problema zbog svih ovih hapšenja i sigurno su svjesni da su svi pod mjerama tajnog nadzora pa i ne smiju da rizikuju. Tako da je jedina realna opcija da je ovo Mandićevih ruku djelo, ne bi li se država dodatno radikalizovala u još jednom pokušaju da se Evropi prikažemo kao nedorasli za EU.
Ako ne kapiraš da su to botovi kojima je cilj da popale narod, možeš da napustiš stratosferu.
Last edited by VanjaTheMan; 27-10-25 at 21:55.
Look upon my works ye mighty and this pear...
Uzgred...danas cuh jednog lika u odElu dje trazi od nekog, vjerovatno neku security firmu je zvao, da mu obezbijedi nekoliko ljudi da cuvaju Glovo kancelarije koje su blizu nekih lokala sto turci drze
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A ovakve komentare od pravog, otvorenog profila ne vidis? Samo ono sto tebi odgovara? Botovske, narucene s fejk profila
A ispod toga 30 odgovora dje je ceraju za tursku i slično pretpostavljam. Makar po ovome sto sad procitah na neke stranice dje komentarišu turci,odma ispod psovanje i ćeranje za tursku itd.
Srecom po nas odje na forum ne dozvoljavaju to,inače bi bilo isto ka nekad na portal vijesti dok nisu odlucili da zabrane komentare pune mrznje.
Imao sam ja par puta od nekih likova i na forum(privatne poruke)dje mi psuju tursku majku i cerali za tursku i tako još neke pogrdne nazive,ali posto je zabranjeno izbacati sadržaj tih poruka…
Last edited by AdO_pG; 27-10-25 at 22:15.
Avetinje i bitange nisu privilegija jedne države ili nacije.
Ako su oni naruceni, onda su i ovi, procitao sam ih bezbroj i svaki je *identican*, eto pogledaj ti sam, pa mi onda reci: utekao/la od problema, mislio/la CG je divna, neka policija radi svoje, nemojte nas sve cimati radi par budala.
E vidis, mene te budale zanimaju, ovi tuzni slucajevi me ne tangiraju i mozes da ih vodis doma (figurativno i bukvalno) slobodno.
Stay salty.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Već sam napisao šta mislim o “vjerskim ocima”, samo nemam problem da to kažem i za “svojeg” reisa,koji se kao i ostali petlja u politiku.
Volim da slušam recimo arsenija jovanovica i rafaila boljevica,velika je šteta sto ta dva čovjeka nisu na celu crkve kako god se zvala. Takodje neke hodze koje pričaju o vjeri,a ne o politici.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks