Kako ga nije sramota, sliku sa sahrane koristi u političke svrhe... QQ
...ljubav prema Crnoj Gori...
...
Kako ga nije sramota, sliku sa sahrane koristi u političke svrhe... QQ
Love, peace and respect.
Posto se toliko ljutite oko spomenika, ja bih Vladi dao predlog da vam dozvoli da postavite i vi nekog koga volite, makar neku bistu ili nesto
Umoran sam od svega sto znam
Samo ekonomske teme...
Love, peace and respect.
Локална самоуправа даје предлоге а онда Министарство одобрава.
https://www.google.com/amp/s/www.slo.../33007493.html
Што се тиче границе епархија, знају они сигурно гдје је иста (претпостављам да сј вјерници) и не кажем да Амфилохије није био популаран и у Беранама, али логичније ми је да му се подигне споменик (након 20 година од смрти) у Колашину.Пошто су ови услови дескриптивни, вјерујем да ћеш наћи да је за много (већину) људи Амфилохије био вођа покрета и да је трансформисао друштво у којем живимо.
Ово остало заиста не испуњава.
Last edited by Mstislav; 19-09-24 at 16:19.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
To je toliko subjektivna kategorija da je izlišno raspravljati. Tu uključujem i sebe. Ali pošto svi mi zajedno i nismo baš razumni plus smo svi zajedno licemjerni, mogu da komentarišem i kontra svog principa. Na stranu što je Amfilohije do sredine 2019. godine usko sarađivao sa istim tim mafijaškim režimom i uradio sve što je uradio uz njihovu pomoć, a tobože bi trebalo bi da mu se diže spomenik zbog kratkotrajne borbe protiv njega kad su im se finansijski interesi sukobili, sama činjenica da je podržavao i blagosiljao ratne zločince, podržavao i promovisao nacističke saradnike iz ww2, podržavao kanonizaciju popova koljača, ćirenja mržnje prema muslimanima i Crnogorcima i slično čini ga ne samo nedostojnim podizanja spomenika, nego i dostojnim zatiranja svakog traga njegovog postojanja. Doduše, spc je već odradila prilično dobar posao na ovom zatiranju tako da nemam neki konstruktivan predlog u tom smjeru.
Last edited by NHM; 19-09-24 at 16:26.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nije loša ideja. S obzirom na obim zajedničkog djelovanja, možda bi mogao jedan zajednički spomenik. Tipa Kerber, ali samo sa dvije glave, ne sa tri.
Neћemo вala сkiдat гlaвu Keрbeрu, нo dajтe pрedлog зa tрećу gлavу.
Doбrиca Ћosиć?
Last edited by St.Dzonny; 19-09-24 at 17:08.
U Crnoj Gori? Teško. Jednako je smeće i Matija Bećković, ali ođe pričamo o onima koji su lokalno najviše uticali na satiranje Crne Gore, širenje mržnje i netrpeljivosti, pljačkanje i otimanje, huškanje na rat, veličanje običnih i ratnih zločinaca i saradnju sa njima...
Mora neko iz manjinskih naroda, zbog inkluzivnosti
Umoran sam od svega sto znam
Nope. Kriterijum je uticaj, ne pripadnost.
Sve je ovo crni đao ponio
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Član 10 onog istog zakona bi to onemogućio za dvojicu od te trojice, ali ne moramo se držati zakona kao pijan plota...
Voks popushi, voks gei.
Nope, Amfi i Milo su imali mnooogo više uticaja na veljesprsku politiku i ratno huškanje od Aćima. Jes da je Aćimu to bila osnovna priča, ali nije imao uticaja da je progura koliko ovaj dvojac.
Znam ko je danas ponosan na građanski aktivizam vođe.
ALEKSA
ĆEMAN
![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Čuh jutros (kredibilan izvor da kažemo) da je u Crnoj Gori vjerovali ili ne 36000 turaka. To možda i ne bi bio toliki problem da velika većina nije običan šljam (cigari, droga, prostitucija...) i da ne planira da živi ovdje (osnivaju porodice već...) Igrom slučaja sam prije neki dan i imao priliku da upoznam neke likove kojima se vidi da su mutniji od Dunava, tako da bih iskoristio prilku da se zahvalim 44. Vladi Crne Gore (ili 43. nebitno) koja je udomila sav taj šljam (nisu oni ovdje što im se specijalno sviđa Crna Gora no što ih niko nije htio i što ođe mogu da rade šta oće ispod radara), sa kojim ćemo mi i naša đeca morati da živimo i kojega će biti sve više i više.
Da ne bude da generalizujem, sigurno ima poštenih ljudi koji su pobjegli ovamo zbog inflacije/diktature ali su u debeloj manjini koliko čuh.
Vrlo je interesantno kako se ovo ne problematizuje a može da bude OGROMAN problem, nego se narodu servira priča oko popisa, rezolucija i slično, pi
Last edited by BiTrAtE; 24-10-24 at 11:49.
vjeruj mi da nisu solo nego u kombinaciji sa nasima, iliti njihovima nasima. citas portale sa krivicnim prijavama, a onda dodjes u situaciju da vidis da nasi/njihovi nisu nista uradili kako treba. i onda si u dilemi da li su SVI stvarno nakaradni ili ih ovi nasi izmuzu i ostete u svakom smislu.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks