Ali džora se oprasi i bude koristi za domaćina,a za ove bogami ne znam baš.
U principu znaci upraznjavati nesto bez ikakve mjere.
Najcesce se koristi pri hrani i picu (alkoholnom prije svega) pa se tako najcesce srece u oblicima "Najeo sam se kao dzora" (kad co'ek vise ne moze da dise od hrane koju je unio u sebe) ili "Napio se kao dzora" (jos bolja kombinacije je "nariljao se ka' dzora").
Jos ako je na tudji racun onda to postaje dzora u svom punom sjaju.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ali džora se oprasi i bude koristi za domaćina,a za ove bogami ne znam baš.
Svaka čast Ministru Mujovicu...
https://www.dan.co.me/vijesti/ekonom...uckove-5252255Zarada ministra Mujovića 1.790 eura, nema primanja za rad u pet radnih tijela, nema troškova za službene ručkove
Zarada ministra energetike Saše Mujovića iznosi 1.790,86 eura, a pored te funkcije član je šest radnih tijela koje je obrazovala Vlade Crne Gore, od čega samo za rad u jednom tijelu ima primanja, i to u iznosu od 490 eura.
Пази да неће утицати на колеге његове. Не но би му се вечина спрдала кад би прочитали.
Last edited by avet; 01-08-24 at 14:54.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Jedna od najvaznijih funkcija, od ove komunikacije zavise performanse usvajanja zakona i put u integrativne procese, ma koji to procesi bili
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ika-amfilohiju
Ево кризе ниоткуда.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
ništa što par mjesta po dubini neće da riješe
Док не пронађу адекватну цијену да наплате.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Aj dobro manjine, na to smo navikli, ali on je i Crnogorce vrijedjao a ovo je drzava koja se zove Crna Gora. "Krstio tenkove" da idu u rat. Ako takav covjek dobije spomenik onda je ovo drzava za ispitivanje![]()
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Meni je najjace bilo kad sam juče procitao jedan pa drugi tekst u vezi spomenika,kako su se demokrate odma oglasile da ne bi glasove izgubili ne daj Bože.
Očigledno crkva ima veliki uticaj na glasače,pa se svi boje da im se zamjere.
Nego,sto se tiče spomenika…
Prethodno je Ministarstvo odbilo zahtјev koji im je uputila Opština Berane, jer ono ne može dati saglasnost za podizanje spomenika ličnosti od čije smrti nije prošlo 20 godina, na osnovu Zakona o spomen-obilježjima.
Jel ovo dovoljno da se batali priča oko spomenika,mislim mene lično ne interesuje,neka ga sjutra postave u Berane ako će,ali oćemo li postovati zakon ili ćemo ka’ u vrijeme sdRpsa…
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...itu-amfilohiju
Ministri napustili sjednicu da ne daju saglasnost pa karakteri politicki recite NE , nije proslo 20 godina takav je zakon a ne ko djeca u vrtic e show
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Goruća tema nam je spomenik amfilohiju,izgleda nam je dosadno na ovu kišu.
Evo Bečić veli da su donijeli odluku o podizanju spomenika i da mu je bila cast sto je predsjedavao tom śednicom.
Samo ako može da objasni ili da ga neko od novinara pita oce li se spomenik podići za 16 godina ili će se prekrsiti zakon(još jednom).
Ma ko jbe zakone,sve za glasove bre
Odose demokrate na +2%. ljudi koji predlozise njegosev praznik ali im pade u neradne dane pa trazili izmjenu
f6
Министарство није могло одобрит градњу споменика јер није прошло 20 година, зато је послало на Владу која може да одобри иако није прошло 20 година.
Мислим да су се неке улице назвале по скоро преминулим на исти начин.
Мени чудно зашто споменик у Беранама кад оне припадају другој епархији?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Zato sto ce izbori brzo u Beranama, inace nazive ulica odredjuje lokalna samouprava i definitvno nije ista procedura kao dizanje zvanicnog spomenika, sto se tice eparhije ka da oni koji su predlozili znaju te crkvene granice Amfilohije je bio popularan dovoljan razlog samo da im se onaj pop ne naljuti
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ajde de.
Vlada moze da odobri krsenje zakona? Nisam pravnik, ali mi se cini da je Zakon obavezujuci za sve pa i za Vladu.
Hint: Vracanje Vuksica i Kurtija na posao jer je Vlada prekrsila zakon i makla ih sa tih mjesta. Neki direktori skola neke presude dobijaju protiv ministarstva prosvjete i slicno.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Zakonom je predviđeno da se uz saglasnost vlade može podići spomenik i prije isteka 20 godina.
Druga je priča što je istim zakonom predviđeno i koje uslove neko treba da ispuni da bi mu se digao spomenik, a Amfilohije ne ispunjava nijedan od njih.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
,,druga osnovna škola" u Budvi bi trebala da se zove ,,Čedo Vuković", ali nije prošao period od 20 godina da bi moglo da se realizuje, te će do tada da nosi privremeni naziv. Tako nešto je bio odgovor 2018 god. kada smo pitali (ne mogu se sjetiti ministarstvo ili neki sekretarijat) tako da je zakon po tom pitanju jasan.
Sent from my Motorola 8400
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Da, na član 5. Niđe veze to što si naveo.
Evo link do download linka zakona:
https://www.gov.me/dokumenta/bd83502...7-f9d6e154b73a
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Vidji mi sliku.
Ne bi mu bilo loše da ovo nečim namaže
Tko leti, vrijedi...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks