Page 96 of 494 FirstFirst ... 46869293949596979899100106146196 ... LastLast
Results 2,376 to 2,400 of 12341

Thread: Rusko-ukrajinski rat 2022

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post
    Kaze da je protiv rata ali da ne moze da shvati ovaj nivo licemjerja, vrlo je jasno rekao. Moze nedje drugo da gine i 10000 ljudi dnevno kompletno nas sve zabolje, i u tom kontekstu je ova histerija jako cudna.

Sent from my phone
    Nema ali, to ali je ustvari odobravanje. Ako krenemo sa ali, mogu njega bosanci da pitaju dje je bio on kad je bila Srebrenica ili ubijanje Sarajeva pa da idemo dalje sa ali... Prema svemu se odredjujes u konretnom bez ali i poredjivanjem neuporedivog kojim stvari zelis da das precutno odobravanje. On je rekao u sustini ono sta sam ja napisao, svako dalje umotavanje u oblande je tek besmisleno pravdanje.

Svaka ratna akcija velikih sila poslije II svjetskog rata je bila intervencija iz ovih ili onih razloga i glumljenje svjetskig policajca. Ovo je prvi osvajacki rat u svijetu od vremena Njemacke i Hitlera. Ovo nije ni disciplinovanje, prijetnja i slicno. Ovo je brutalno osvajanje i zbog toga je tzv histerija jer se pokusava urusiti svijet koji poznajemo i dovesti se pred vratima III svjetskog rata a sve to veze nema sa nasim balkansim razmiricama i time sto jedan narod nije htio da zivi u drugoj drzavi pa digao bunu, pa mu Evropa ponudila autonomiju koju niko nema na svijetu ali im je i to malo bilo pa je stradao poslije ratne akcije gdje njegova matica nije htjela da ga brani iako ga je nacerala i da se pobuni i da tu autonomiju odbije. Kakve veze to ima sa Ukrajinom!?!?!?!

Thanks Thanks Given 
    2,002
    Thanks Thanks Received 
    6,210
    Thanked in
    2,891 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Treba im bafer zona od NATO pakta, pa su odlučili da zauzmu Ukrajinu i na taj način povećaju broj članica NATO pakta sa kojima se graniče...

Prilično zdravorazumsko objašnjenje.

Pakla ovoga....

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Lete li rakete preko sjevernog pola? Koliko od Kanade do Rusije ima tom putanjom?

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    25,900
    Thanks Thanks Received 
    8,329
    Thanked in
    4,089 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    90 dana bombardovanja vs korišćenje pješadije, tenkova, haubica, raketnih sistema i svega šta đe moglo bačit na jedan narod i sistemsko uništavanje i vojnih i civilnih meta..
    Da li svjestan koliko laži širiš?

Sent from my KB2003 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Da li svjestan koliko laži širiš?

Sent from my KB2003 using Tapatalk
    Pogledaj par fotki koje se kače ovuda, ako su lažne onda ja lažem ako nisu lažne onda je neko u debeloj distorziji mitova i mitskih bića i njihovih prava..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    2,267
    Thanks Thanks Received 
    624
    Thanked in
    326 Posts

Precizno gadjanje vojne infrastrukture.
    SMRT FAŠIZMU!

Thanks Thanks Given 
    884
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Imam ni sam ne znam do kad još nekoliko ruskih kanala i ne prodje 5 minuta da ne pomenu kako je prošla Jugoslavija i da je ovo akcija da Rusija ne bi tako završila.
    Po 100 puta dnevno to spominju.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    2,002
    Thanks Thanks Received 
    6,210
    Thanked in
    2,891 Posts

Quote Originally Posted by irriducibili91 View Post
    U pravu si, ovo sto sad imamo je agresija rusije a ono je bio milosrdni andjeo. Ovo traje 10 dana za sad a ono je trajalo 90. Eh da taj isti zapad za kojim pjenite nas bombarduje u prosjeku svake 40 godina. Znaci neke 2040te opet bombe da ocekujemo...
    Ono bombardovanje Jugoslavije 1999 god. je bila glupost. Ja i dalje vjerujem da su postajali i drugi metodi pritiska. No, nebitno, interesantno mi je kako dosta njih vjeruje u laž Aleksandra Vučića (tada je bio ministar za medije) koji je akciju ,,Noble Anvil" preveo kao ,,milosrdni anđeo".

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,632
    Thanked in
    3,814 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Neka mi ih udijele supermoderatori čim se čuje jedan realan argument o "ugroženosti" jadne Rusije sa 6000 atomskih bombi.
    Zar nemaju 8200?
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

The Russian leader is speaking live now, where he has described Russian soldiers who are “acting bravely” as “real heroes”.
    The “success” of the Russian army in Ukraine are examples of that “heroism”, Putin claims.

He says Ukrainians and Russians are “one people” but that Ukrainians are “threatened and brainwashed”.

nastavlja se ista priča
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    1,846
    Thanks Thanks Received 
    5,386
    Thanked in
    2,074 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Imam ni sam ne znam do kad još nekoliko ruskih kanala i ne prodje 5 minuta da ne pomenu kako je prošla Jugoslavija i da je ovo akcija da Rusija ne bi tako završila.
    Po 100 puta dnevno to spominju.
    Rat za mir...

Ili možemo i po Bušu:
    "Borićemo se sa njima tamo, da ne bi morali da se suočimo sa njima ovdje"

Sjajna opravdanja, kako tada, tako i danas.

Thanks Thanks Given 
    6,085
    Thanks Thanks Received 
    6,620
    Thanked in
    3,163 Posts

Znaci slijedi brain cleansing, slicno ethnic cleansingu.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

12. The Following User Says Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    142 Posts

Nuđena mu je vlada u egzilu. Zapad se na prvi mah pomirio sa padom Ukrajine. To je i dalje vjerovatnoća, ali sigurno ne na način na koji se ruski režim nadao.
    Ja vjerujem da bi Zapad ratovao i protiv Talibana do posljednjeg Avganistanca, ali Avganistanci ne htjedoše.

Dakle nije sve do zapada, nešto se pitaju i ostali - u konkretnom slučaju Ukrajinci, koji ne daju svoje dostojanstvo, svoja prava i svoju državu.

Glede diplomatskog rješenja:
    Priznanje Krima kao dijela Rusije. Priznanje DNR i LNR u granicama prije 24. februara.
    Ostatak Ukrajine u NATO.
    Svako na svoju stranu. Doviđenja.

Neka mi ih udijele supermoderatori čim se čuje jedan realan argument o "ugroženosti" jadne Rusije sa 6000 atomskih bombi.
    Koja je poenta sirenja NATO saveza na same granice sa Rusijom?

Ovo pravljenje molotvljevih je bukvalno slanje ljudi u sigurno smrt. Svaka cast ali bih isti ovaj molotovljev dao Zelenskom da se zaleti da ga baci kad vec pali ove mucenike da idu da ginu. Koliko od vas odje bi poslalo nekog svog da se zaleti sa koktelom na tenk ? 0. Licemjeri.
    Last edited by irriducibili91; 03-03-22 at 17:17.

Thanks Thanks Given 
    6,085
    Thanks Thanks Received 
    6,620
    Thanked in
    3,163 Posts

Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Lete li rakete preko sjevernog pola? Koliko od Kanade do Rusije ima tom putanjom?

Čini mi se da je najmanja razdaljina između granica Rusije i US nekih cca 13km... a da ne pričamo da Rusija pored toga ima mislim još tri NATO članice sa kojima se graniči, Litvaniju i meščini Estoniju i Letoniju.

Ipak, apsurdno je "opravdanje" da se brane od Nato-a tako što žele da zauzmu Ukrajinu i time povećaju dodatno broj Nato susjeda (Poljska, Mađarska, Rumunija, Slovačka)...

Ali nekima to baš ne dopire do mozga.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

16. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,156
    Thanks Thanks Received 
    13,603
    Thanked in
    5,155 Posts

Oce li mi ko objasniti ovu sliku? Pa jbt politički oponenti se ne rukuju u bezazlenim emisijama...

Sent from my Nord 2 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,085
    Thanks Thanks Received 
    6,620
    Thanked in
    3,163 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Oce li mi ko objasniti ovu sliku? Pa jbt politički oponenti se ne rukuju u bezazlenim emisijama...

To je taj njihov mentalitet hladan. Kad je nama 100 stepeni u glavu, njima 0.

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Znaš kako, od četvorice braće Zelenski, trojica su izginula od nacista.
    Četvrti je pretekao kao oficir Crvene armije... Danas mu je unuk predsjednik Ukrajine.
    Četri i po miliona Ukrajinaca se borilo u Crvenoj armiji.

Kako vele naši stari, đe će kruška no pod krušku?
    U to ime, ukrajinska pjevačica Margarita Meleško uz ukrajinski vojni orkestar:
    džaba to, rečeno je da Ukrajinci kao narod ne postoje i da su nacisti i sad se jaše na tome. neće da se prizna da je ovo invazija, nego se traže neki argumenti niđe veze. na sve to nikako niko da objasni što Rusiji nije problem činjenica da su države Baltika u NATO, i da su im eto Ameri na manje od 20km pa nikad to nije bilo frka

20. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,002
    Thanks Thanks Received 
    6,210
    Thanked in
    2,891 Posts

Ovo pravljenje molotvljevih je bukvalno slanje ljudi u sigurno smrt. Svaka cast ali bih isti ovaj molotovljev dao Zelenskom da se zaleti da ga baci kad vec pali ove mucenike da idu da ginu. Koliko od vas odje bi poslalo nekog svog da se zaleti sa koktelom na tenk ? 0. Licemjeri.
    Crnogorci su kroz istoriju bili... budale? Mislim, suprotstavljati se moćnom Otomanskom carstvu protiv kojega su ti slabe šanse, koji su toliko puta došli i do Cetinja i spalili ga. No, upravo zbog te borbe sa daleko nadmoćnijim protivnikom danas postoji jedna mala država koja se zove Crna Gora.
    Ajde hipotetički
    Hrvatska je daleko moćnija od Crne Gore.
    Srbija je daleko moćnija od Crne Gore.
    Albanija je moćnija od Crne Gore.
    Ako bi neka od te tri države pokrenula invaziju na Crnu Goru tom logikom trebali bi da se predamo? Ne, bilo bi otpora. Da li bi se zaletio na hrvatski/srpski/albanski tenk sa molotovljevim koktelom?

22. The Following 15 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Hahahaha šta lik napriča.. Jesi odrastao ti dovoljno, da ne veruješ u bajke i mitove? Pitam za druga?
    Ovo je top, kakvo relativizovanje jednog malog problema: nacija napala drugu naciju jer? Zamisli tvoju logiku, predajte se i oprostiće vam Đura što vas tukao.. Šteta što se FSB ne bi složio sa tobom, izguglaj šta im je plan po preuzimanju vlasti u Ukr.. Neko će reći namjerno puštili tu info jer šahovski potezi?
    Da odemo tvojom logikom, da se svijet ne pobuni protiv Nacista, da li bi ti bilo ok to? Da su komunisti bili "a nećemo da se borimo, jači su" kolika bi bila ta Rusija danas? Plus, kako zgodno zaboravljate izdašnu pomoć zadriglog zapada u novcu/tehnici toj istoj Rusiji protiv nadmoćnijeg neprijatelja?
    A, licemjeri?
    Last edited by Zedd; 03-03-22 at 17:34.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

24. The Following 2 Users Say Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    142 Posts

Crnogorci su kroz istoriju bili... budale? Mislim, suprotstavljati se moćnom Otomanskom carstvu protiv kojega su ti slabe šanse, koji su toliko puta došli i do Cetinja i spalili ga. No, upravo zbog te borbe sa daleko nadmoćnijim protivnikom danas postoji jedna mala država koja se zove Crna Gora.
    Ajde hipotetički
    Ako bi neka od te tri države pokrenula invaziju na Crnu Goru tom logikom trebali bi da se predamo? Ne, bilo bi otpora. Da li bi se zaletio na hrvatski/srpski/albanski tenk sa molotovljevim koktelom?

O cemu ti pricas covjece, 21 je vijek, sistem ratovanja se promijenio. Sa kilometarske razdaljine moze da te sprzi, nema vise rata prsa u prsa. Pogledaj kako ih unistavaju a ovi prave molotovljeve haha ja ne znam ko je odje lud...Kakva prica pakao...

Thanks Thanks Given 
    6,156
    Thanks Thanks Received 
    13,603
    Thanked in
    5,155 Posts

Ajde hipotetički

Čekao bi majčicu Rusiju da nam pritekne, taman ka '99

27. The Following 7 Users Say Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

kako su se Crnogorci borili protiv nacista i domaćih izdajnika? sa ružama? ne brale, no su rizikovali živote i ginuli zarad slobode Crne Gore. jer tako to ide kad se brani država od agresora. ja ne znam kako ne umijete skapirati da ljudi brane SVOJU državu
    Last edited by outline; 03-03-22 at 17:37.

29. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    201
    Thanked in
    142 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Hahahaha šta lik napriča.. Jesi odrastao ti dovoljno, da ne veruješ u bajke i mitove? Pitam za druga?
    Ovo je top, kakvo relativizovanje jednog malog problema: nacija napala drugu naciju jer? Zamisli tvoju logiku, predajte se i oprostiće vam Đura što vas tukao.. Šteta što se FSB ne bi složio sa tobom, izguglaj šta im je plan po preuzimanju vlasti u Ukr.. Neko će reći namjerno puštili tu info jer šahovski potezi?
    Da odemo tvojom logikom, da se svijet ne pobuni protiv Nacista, da li bi ti bilo ok to? Da su komunisti bili "a nećemo da se borimo, jači su" kolika bi bila ta Rusija danas? Plus, kako zgodno zaboravljate izdašnu pomoć zadriglog zapada u novcu/tehnici toj istoj Rusiji protiv nadmoćnijeg neprijatelja?
    A, licemjeri?
    Sve je ok otkrio si se. Kad zapad przi i ubija to je iz ljubavi. Kad ovi drugi to rade onda su agresori.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Sve je ok otkrio si se. Kad zapad przi i ubija to je iz ljubavi. Kad ovi drugi to rade onda su agresori.
    Tačno tako i šta ćemo sad? Da nećeš da me ispraviš možda?
    Kakav kralj, 1000x napišem da osuđujem Ameriku, napišem jednom protiv Rusije i otkrivam se? Kome se otkrivam, koji ste to vi što imate toliki moralni sklop da vas u čelo bije?

32. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,039
    Thanks Thanks Received 
    12,404
    Thanked in
    6,711 Posts

Ukraine and Russia have agreed to hold a third round of talks soon, Reuters cites a Ukrainian negotiator as saying.

The official said Ukraine did not receive the results it had counted on, but that both sides had reached an understanding on a joint provision of humanitarian corridors for evacuating civilians.

Page 96 of 494 FirstFirst ... 46869293949596979899100106146196 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)