Sto vam je Trile govorio za Djuzepea? Svi do jednog ste me pravili ludim kad sam rekao da je to najbolji italijanski spic. E neznalice jedne...
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Kad ce ovaj Konte da shvati da ne moze vise da dobija ovakvom sugavom igrom.
Najjaci momenat utakmice ulazak Marka Mote.
Sto vam je Trile govorio za Djuzepea? Svi do jednog ste me pravili ludim kad sam rekao da je to najbolji italijanski spic. E neznalice jedne...
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Tripleta upravo sam sebe tapše po ramenu i viče 'Trile doktore'.
Raise my hammer,take my aim
Mancester Junajted 4, Juventus 2.
Ja mislim da ne postoji mrtvija ekipa od Juventusa, nevjerovatno koliko nekreativna ekipa. Ali ovo nam je i trebalo, da nas neko ugazi, valjda ce se opametiti Konte.
Ovo boli. Definitivno.
Ali tako nam treba, osim Lacija sve smo odigrali loše i skupljali bodove. U LŠ ne možemo dobiti Dance.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ajde to da nam Fiorentina daje 4 gola, ali ulazak Marca Motte hahahaahah presmjesno !
Ali 3 gola za 5 minuta. Toliko o čvrstini, ove godine nema ni č od nje.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
A ni Bufon nije sto je nekad bio, ove sezone ima vise kikseva nego u prethodne 2.
ono je morao da brani Rossiju kod drugog gola, kao da je sklonio ruke..
Gubi Juve od Reals ovo je prelose.
Samo da nas ne isprate sa 5 komaTa![]()
Ja se cak nisam ni iznervirao, sa ovakom igrom ne zasluzujemo ni LE a o titulama da ne pricam.
Zbilja, sto je sa Bufonom ove sezone? Vise je smijesnih golova primio za ova 2 mjeseca nego za citavu karijeru.
Pirlo takodje polako ali sigurno ide u aut, nije vise toliko dominantan na sredini kao ranije. Jos kad nema Mirka, kreacija Juvea je cista nula.
Rosi razbio, svaka mu cast. Strasan je ono igrac, kao i Hoakin.
U ime svih navijacha Rome htio bih da se zahvalim nasem bratu Monteli i ekipi Fiorentine.![]()
Kakav osjecan dobit Juve ovako <3
Fire in the hole!
Montela ljubavi! Rossi majstor! E koliko sam se radovao golovima fiorentine, bruka bas!
![]()
Rekoh ja da ih je , pored Bajerna, jedino Firenca nadigrala prosle sezone. Pametni su igrali 1 na kvotu 3.30.
Naravno, uzimaju bod Realu.
Roma do titule, ako ima pravde. Mi i Juve u Ls. Napoli pojma.
Doslo vrijeme da se navijaci Rome sprdaju drugim klubovima..Pakao.
Presmijah se slavisi svega mi HAHAHAHA
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Jako mi sviđa to što,makar tako djeluje na početku sezone,postoji potencijal da se obrazuje grupica od 5-7 klubova koji su relativno blizu po pitanju kvaliteta.Juve,Roma,Napoli prednjače,Inter,Milan valjda krene ako ih puste povrede,Fiore,eventualno i Lacio.Ako se to pokaže tačnim do kraja sezone,i prenese se u narednu,bila bi to najbolja stvar za Kalćo u zadnjih 15 godina.Čini mi se i da je u manje-višem svim navedenim prosjek godina prilično nizak.
Raise my hammer,take my aim
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks