Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Je li ta Pecenjara ono mjesto kad izlazis iz PG prema Baru, pa malo prije nekog da li renoovog ili nissanovog servisa ?
Ako jes to mjesto, zimus sam se zadesio tamo... Nije lose.
Nekad mi je bila dobra klopa u mislim da se zvalo Voda u Krsu (na starom putu Pg-Bar nedje u Brda, davno to bijase)
Rostilj u Novome a i sire, je najbolji bio kod Tafre, ali vise nije (iz, nazalost ociglednih razloga)..
To je moj doprinos sto se CG tice...
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Na kruznom za aerodrom produzis prema Zeti i na nekih 300m sa desne strane je Pecenjara. Lijevo je neki restoran zlatibor, a i da je najbolji na svijet i u beograd nikada nisam bio...
Ja sam iz Budve i dosta jedem po restoranima, i sto se tice ovakve grill hrane najbolja je kuzina koja je na 200 m od parme u istoj ulici. odlicna hrana (skuplja) je u astoriji i perli, a najbolje po pristojnoj cijeni za pojesti ima Black iris u tq centru. domaca pasta, vrhunski biftek, imaju cak i sushi. Volim poci i u kineski restoran Sangaj (gornji), odlicni su sa nornalnim cijenama. Pica na parce je naj naj kod Vasketa u maradoni (st grad pored zgrade tv bu2)
Sent from my mali mozak using fingers
Obozavam Kineski u bd, a dje je ovaj Black Iris??? U novom trznom centru, jel?
Me, myself and I
Cevabdzinica Dino u starom Baru: cevapi, teleci bubrezi, pecki sudzuk, koziji sir i peceni patlidzan sa maslinovim uljem i bijelim lukom. Nesto izuzetno.
Cijene: 2x cevapi (porcija je 10 komada), 1x teleci bubrezi. 1x pecki sudzuk, 1x koziji sir, 1x peceni patlidzan, 3x sok, 4x kisjela voda = 32 E.
Moja preporuka ...
Doljani forever ...
Печењара Гурман (ка Голубовцима) је стварно мој фаворит што се тиче квалитета хране и порција. Моје омиљено да поједем једну рибљу чорбу (удробим у њу лепињу домаћу), а после тога карађорђеву са брдом помфрита и купус салате... Можда и не дјелује као превише, али ко је био, зна какве су порције...
Такође да препоручим, од истих власника, када се скрене према Аеродрому, са лијеве стране, хотел Ариа, иста храна и цијене као у печењари, само можда мало љепши амбијент...
У Горњој Горици, можда мало неугледан локал, што се тиче изгледа, али цијене и квалитет роштиља - савршенство! Под плочом, кад се иде према Никшићу, са десне стране пута, прије скретања за екоплант...
У случају да хоћете да добро ручате за мање паре, свакако су одличан избор ученички ресторани: *Планинар (Колашин), *Радовче (близу трга Републике)
Рибљи ресторани - Јадран код Крста у Будви и Ћатовића млини у Морињу...
Znate li dje sve ima u Podgoricu da se uslužno prži meso na roštilj? imalo je kod Siniše, ali čuh da se zapalio roštilj kod njega (valjda ).
Treba mi za neko okupljanje da se isprži 20tak kg mesa.
Evo da napisem preporuke za par restorana, koje sam obisao tokom avgusta ove godine:
- Salas23, na starom putu PG - DG, prije Spuza (ako se gleda iz pravca Podgorice), pored Zete, odlican ambijent i usluga, korektne cijene, preporucujem specijalitet 'kuce': jagnjetina i teletina ispod saca, sa kacamakom, cicvarom i pekarskim krompirom. Odlicno mjesto i za proslave rodjendana,
- Nijagara (na Cijevni, skrece sa Tuskoga puta ka Rakica kucama). Odlican izbor ribe (konkretno jegulja je bila svjeza i odlicno spremljena). Naravno, 'ugodjaj' je bio mnogo ljepsi sredinom juna (dok je rijeka tekla), nego sada, kad nema ni kapi vode. Cistoca i usluga na visokom nivou, cijene korektne.
- Restoran Pelikan u Virpazaru: svjezi i dimljeni krap, salata od dimljenih ukljeva, riblja corba. Nesto vise cijene nego u Podgorici, ali vrijedi svake pare. Usluga odlicna. Jedino je malo nezgodno sto je na sami ulaz sa magistrale, pa ima kola, vozova, pomalo buke itd.
- Savardak, Kolasin. Poslije onoga ognja podgorickoga, djeluje nestvarno ona 'ladovina u basti ovog restorana. Kacamak koji sam tamo jeo je pomjerio moje 'pojmove' o kacamaku
. Porcija za dvoje je dovoljna za cetvoro. Plus fenomenalno kisjelo mlijeko.
Eto toliko od mene ... MNE ima sjajnu gastro ponudu, po (po mom misljenju i iskustvu) koerktnim cijenama i upravo bi to i trebalo promovisati ...
Doljani forever ...
uf kako bi ja odra' nedje neku dobru cicvaru, kacamak, pekarski krompir i domace vrele pogace sa sirom, a da ne oderu sa cijenom.
ne umiješ odabrat...
Ime li gdje kakav vege restoran?
ma Pod volat.
Bih u "Prag" prije neku noc, piletina u gorgonzola sosu savrsena![]()
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
Glorija preko morace. Pored najjacih pizza u grad, prave i najbolje salate, a porcije su im ogromne, dvoje da se lagano najedu od jedne. U Kiss u Petrovcu, najbolje paste u CG do sad sto sam jeo. Ima dosta mjesta, samo da je novaca vise![]()
I od mene preporuka za Gloriju -> tokom avgusta smo nekoliko puta isli uvece da jedemo (Glorija mi je preko puta zgrade): jeli smo sjajne pice (moj favorit '4 sira'), supruga njoke u gorgonzola sosu, odlicni su vocni kupovi i palacinke sa visnjama (bas velika porcija), osoblje mlado i ljubazno ... potvrda za velicinu porcije ... a ionako su mi preko puta ulice, balkon mi gleda na njih, imaju nezasticen WiFi prikljucak, pa sam sa balkona imao i Internet konekciju
![]()
Doljani forever ...
uh, kakav pohovani sendvich sa piletinom i ananasom iz Forme, mmmm, samo 2,1 eeeeVra + pomfrit
Me, myself and I
restoran panorama
Ooooooobavezno novootvoreni restoran "Fellini" (bivsi Gossip). Hrana je nestvarno dobra!
http://www.podgorica.montenegro.trav...torani/fellini
Šta ima tamo da se jede?
nothing comes from violence and nothing ever could
Sto god oces. Jagnjeci program, svinjski, moj omiljeni pileci program, paste, pice, kolaci.
Ja sam jeo piletinu u gorgonzoli i jos nekom 'talijanskom sosu. Znaaaci.. fantazija, poptuno neki novi ukus, predobar.
Cak i keks torta ima neke prelive i cuda, znaci savrsenstvo je hrana..
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks