Page 92 of 666 FirstFirst ... 4282888990919293949596102142192592 ... LastLast
Results 2,276 to 2,300 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Ti bogami pišeš kao da su ambsadori NATO zemalja nužno zlo, koje mi dobri domaćini moramo da trpimo. Roderik Mur će ostati upamćem ko dobar lik jer je Crna Gora igrala i igra po američkim notama, vrlo uspješno. Da je postojao sukob između SAD i CG po bilo kom pitanju, vidio bi kako bi on bio omiljen.

Diplomatija jeste čitanje između redova i pažljivo biranje poteza. Te priče o osjećaju za kulturu jednog naroda stoje, ali nisu oni došli u goste kao turisti da hodaju po jajima, nego su došli sa političkom misijom da traže mućkove po njihovim standardima.
    Raspitajte se koliko je ta Njemačka uložila u Crnu Goru preko raznih programa pomoći, pa onda pričajte kako ste uvrijeđeni zbog utakmice.
    Ako je neko napravio diplomatski skandal, onda je to Portal analitika zbog jezika koji koristi u svom dvorskom pamfletu.
    S obzirom da oni takav jezik koriste obračunavajući se sa svakim neprijateljem dvora, nije teško shvatiti ko pravi gafove i stvara probleme đe ih nema.
    Pa pridruži se Medojeviću onda u odlasku kod Platea radi izvinjenja zbog napada "frustriranih kriminalozovanih djelova crnogorske vlasti" i "dvorskih novinara" na takvu veličinu poput Plate, i to sa pozicije predsjednika NSEI. Čudo kako ponekad novinar bude ugrožena vrsta koju progoni krvožedna vlast, a nekad dvorski sluga. Nema goreg licemjerstva od ovoga, ali ajde može mu bit.

Nemoj da upadaš u zamku da mi objašnjavaš kako smo mi krivi što je Plate otišao sa bugarskim ultrasima, jer je isključivi krivac on. Isto tako, nemoj da misliš da treba da svi po naredbi ćutimo zato što "je nužno da se ćuti na gafove zbog skorog ulaska u EU". Ovo ti zvuči poznato?

Roderik Mur je lik koji je znao da posjeti sva sela u CG, da vidi što su problemi građana i da pomogne u njihovom rješavanju. Čudo kako je i on i njegov predhodnik Ji naučio jezik i vrlo ga razumljivo govorio, baš kao i ambasadori Kine, dok ti predstavnici EU ili Rusije imaju problem da kažu i dobar dan na našem

I na kraju...koliko je to uložila Njemačka u CG? Ovo pitam kao neko ko tu zemlju cijeni najviše na svijetu i neće ni jedan njen predstavnik pomutit to osjećanje. Đe su fabrike, otvorena radna mjesta? Kako to da je više slovačkih nego njemačkih turista? Koliki je izvoz Njemačke u CG, a koliki je u Njemačku? Odgovori na ova pitanja će ti ukazati na to da je Njemačka do sad ovamo uglavnom izvozila vozila, mašine i opremu, ljekove i robu široke potrošnje, a da je naš izvoz tamo simboličan.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Isti ovaj Plate je prosuo priču jednom drugom diplomati da je predsjednica udruženja deportovanih muslimana Jasenka Perrović "narkomanka na teškim drogama",i naravno da je to taj diplomata odmah prenio i Jasenki i udruženju i Šekiju,tako da je sada jasno da je dvojac Milka i Željko u potpunom rasulu ka' Medo,a njihov dimplomata napušta za mjesec Crnu Goru,a moralnog potopa....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Aj napisi nesto vise o ovome posto me zanima na koju foru udjose bugarska i rumunija u eu
    pa fora ti je da ti tamo lijepe žene hodaju kroz grad....
    "Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,189
    Thanked in
    472 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    kako je i on i njegov predhodnik Ji naučio jezik i vrlo ga razumljivo govorio
    Nisu ga naucili za ljubav Crnoj Gori,vec su ga znali prije nego su dosli odje na sluzbu.
    Nemo me shvatit pogresno,nemam nista protiv njih,samo mi je zao sto Mur Nenezicu nije jace raskrojio pakshu..posto vele da su se milovali intenzivno
    Last edited by Sidewinder; 08-06-11 at 10:35.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

upravo tako.....
    "Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda

Thanks Thanks Given 
    2,312
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Nisu ga naucili za ljubav Crnoj Gori,vec su ga znali prije nego su dosli odje na sluzbu.
    Nemo me shvatit pogresno,nemam nista protiv njih,samo mi je zao sto Mur Nenezicu nije jace raskrojio pakshu..posto vele da su se milovali intenzivno
    Vidiš nikad ne bih pomislio da bi se Nenezić toliko žrtvova za dobrobit Crne Gore, eto kako se lako prevarit u procjeni neke osobe.

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

И док се паламуди о Платеу и фудбалу....

Roditelji djece sa teškim smetnjama ne mogu u prijevremenu penziju

http://www.vijesti.me/vijesti/rodite...u-clanak-23297

Glasajući protiv tog predloga, Zoran Jelić (DPS) kazao je da treba pomagati djecu, a ne roditelje.
    "Šta ako im damo penziju, pa roditelj nastrada", pitao je Jelić, i rekao da Evropa insistira na tome da se toj djeci omogući da dođu do nekog stepena rada.
    "Napravili smo seminare, u kojima su djeca pravila sjajne suvenire", kazao je Jelić.

Ко је овај (безобразник) Јелић из дпс-а?
    Last edited by Mstislav; 08-06-11 at 12:12.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,189
    Thanked in
    472 Posts

Direktor zavoda za zaposljavanje.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa pridruži se Medojeviću onda u odlasku kod Platea radi izvinjenja zbog napada "frustriranih kriminalozovanih djelova crnogorske vlasti" i "dvorskih novinara" na takvu veličinu poput Plate, i to sa pozicije predsjednika NSEI. Čudo kako ponekad novinar bude ugrožena vrsta koju progoni krvožedna vlast, a nekad dvorski sluga. Nema goreg licemjerstva od ovoga, ali ajde može mu bit.

Nemoj da upadaš u zamku da mi objašnjavaš kako smo mi krivi što je Plate otišao sa bugarskim ultrasima, jer je isključivi krivac on. Isto tako, nemoj da misliš da treba da svi po naredbi ćutimo zato što "je nužno da se ćuti na gafove zbog skorog ulaska u EU". Ovo ti zvuči poznato?

Roderik Mur je lik koji je znao da posjeti sva sela u CG, da vidi što su problemi građana i da pomogne u njihovom rješavanju. Čudo kako je i on i njegov predhodnik Ji naučio jezik i vrlo ga razumljivo govorio, baš kao i ambasadori Kine, dok ti predstavnici EU ili Rusije imaju problem da kažu i dobar dan na našem

I na kraju...koliko je to uložila Njemačka u CG? Ovo pitam kao neko ko tu zemlju cijeni najviše na svijetu i neće ni jedan njen predstavnik pomutit to osjećanje. Đe su fabrike, otvorena radna mjesta? Kako to da je više slovačkih nego njemačkih turista? Koliki je izvoz Njemačke u CG, a koliki je u Njemačku? Odgovori na ova pitanja će ti ukazati na to da je Njemačka do sad ovamo uglavnom izvozila vozila, mašine i opremu, ljekove i robu široke potrošnje, a da je naš izvoz tamo simboličan.
    Jedno je komentarisanje gafova, a nešto sasvim drugo je proglašavanje za neprijatelja države, što je omiljeni hobi dvorskih pisaca.

SAD ambasadori odlično koriste PR, zato ih je i bilo svuda.

I na kraju, zašto Njemačka nije uložila? Mrze Crnu Goru? Nekerman srpska agencija, šta li?

Je li i tebi broj počinje sa 067?

a da je naš izvoz tamo simboličan
    I tako u 205 zemalja
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by oscar
    No eto tako je to....vjerovatno si jedan od onih koji tvrde i da je Avanesov bio u pravu kad je rekao da nema đe da kupi sijalice i šterike, voće i povrće ili ne može naći električara - samo zato što je on iz "inostranstva" i vjerovatno bolje zna od nas "izolacionista" što živimo u svojoj nezavisnoj državi koja je ipak malo otvorenija, evropskija i demorkatskija nego će tvoja SRJ ili SCG ikad biti u istorijskim knjigama i u Srbiji ako treba.
    Vasa CG i moja SCG? Hahahah, e pa dok budete pricali takve viceve uvijek cete imati nekoga kao Plate da vam soli pamet. Znam ja da Milo i Ranko drzavu tretiraju kao licno vlasnistvo pa ste uz njih i vi shvatili da mozhe i valja tako, ali u nekim drugim drzhavama (kao shto je Njemacka) vazhe neka drugacija misljenja. Mozhemo da uporedjujemo Njemacku i CG.

A shto se tice ove drzave, ona je "moja" kao shto je i "vasha"(navodnici namjerni jer ona treba da bude svih njenih gradjana). A reci cu ti odmah, moja(i svih ostalih koji to rade) konstruktivna kritika vishe chini dobra ovoj drzhavi nego vasha servilnost. Jer svima vama do prije 7-8 godina nije bilo na svijet bijeli mjesta preko Beograda i Srbije, jer je tako i Milo tada mislio(sa raznim Bulatovicima zajedno). Kakvi su tada bili Srbi, takvi su sada Crnogorci.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Па ако сам ја издајник и непријатељ државе ако ми је (много) већи гаф (ако се ово друго уопште може назвати гафом ане безобразлуком) рећ да су они правили семинаре за ђецу са тешким сметњама у развоју и да су та ђеца правила сјајне сувенире (чу сјајне, вјерујем да је јелић сигурно купио 50ак комада) од тога што амбасадор подржава репрезентацију коју предводи његов земљак, онда се слажем.
    Јелићу ако мислиш заиста тој ђеци да помогнеш предлажем да погледаш како су нацисти радили то у својој земљи, вјерујем да ћеш добити неке идеје, пошто овај предлог о ранијем пензионисању заиста иде на штету тој популацији.
    Еугеника је супер ствар.

Nazi propaganda for their compulsory "euthanasia" program: "This person suffering from hereditary defects costs the community 60,000 Reichsmark during his lifetime. Fellow German, that is your money, too."

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Vasa CG i moja SCG? Hahahah, e pa dok budete pricali takve viceve uvijek cete imati nekoga kao Plate da vam soli pamet. Znam ja da Milo i Ranko drzavu tretiraju kao licno vlasnistvo pa ste uz njih i vi shvatili da mozhe i valja tako, ali u nekim drugim drzhavama (kao shto je Njemacka) vazhe neka drugacija misljenja. Mozhemo da uporedjujemo Njemacku i CG.

A shto se tice ove drzave, ona je "moja" kao shto je i "vasha"(navodnici namjerni jer ona treba da bude svih njenih gradjana). A reci cu ti odmah, moja(i svih ostalih koji to rade) konstruktivna kritika vishe chini dobra ovoj drzhavi nego vasha servilnost. Jer svima vama do prije 7-8 godina nije bilo na svijet bijeli mjesta preko Beograda i Srbije, jer je tako i Milo tada mislio(sa raznim Bulatovicima zajedno). Kakvi su tada bili Srbi, takvi su sada Crnogorci.
    Ne zanima me politika i vase prepucavanje ovdje, ali ako mozete Rovcane da preskocite pokoji put. Radi istorijskog dobrog ukusa i etike prema Rovcanima, pa bili to i prozvani. Kad im Crna Gora oda pocast za Rovacku Republiku i rovacke zrtve Bijelog Terora, tad prozivajte one koji su se na ujcevinu "metnuli".
    Do tada, ne brkajmo pojmove. Cast je cast, a ostalo je prolazno.
    SHape k' sebi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemash se shto muchiti, oni kad se ne slazhesh sa njima onda si izdajnik drzhave i automatski "za Srbiju" i makar rasprava bila oko shumarstva ti si izdajnik ako ih ne podrzhish, jer oni i u chetinarima Durmitora ja mislim vide pritajene strane agente, neprijatelje i domace izdajnike. Jednoumlje staljinistickog tipa.

Nego ja sebe ne shvatam shta ce mi rasprava sa prepaid patriotama i ,nije da ga mnogo podnosim ali dobro je rekao B.Brkovic, kozacima. Kao u Srbiji, kao u Hrvatskoj, kao ovdje, sve ista matrica i sve isto jednoumlje. Zdravo mi ostajte.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rovchanka View Post
    Ne zanima me politika i vase prepucavanje ovdje, ali ako mozete Rovcane da preskocite pokoji put. Radi istorijskog dobrog ukusa prema Rovcanima, pa bili to i prozvani. Kad im Crna Gora oda pocast za Rovacku Republiku i rovacke zrtve Bijelog Terora, tad prozivajte one koji su se na ujcevinu "metnuli".
    Do tada, ne brkajmo pojmove. Cast je cast, a ostalo je prolazno.
    Ne shvatam, o cemu se radi?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako ne shvatate, ne prozivajte neznanjem. Pripejd patriotizam. Aham.
    SHape k' sebi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako ne shvatate, ne prozivajte neznanjem.
    Plemenske podjele me ne interesuju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne zelim ulaziti u polemiku, ali ste prozivali brastvenichku liniju koja je u sklopu casne plemenske kojoj cast niste dali, a zelite na osnovu pojedinaca koje nijeste imenovali da je klasifikujete u nesto sto nije istina. I fokusirajte se vec jednom na ono sto pisete, jer ja citam i razumijem odlicno. Lijepljenje etiketa nije za diskusiju.
    SHape k' sebi!

Thanks Thanks Given 
    2,312
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

brastvenička linija, oprostite što se miješam ali naježih se čitav sad.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

trebalo je iscenirat neki incident među navijače bugarske, pa onda ovoga ambasadora, prije no što se uhvati za diplomatski pasoš da PJP dooobro istambura..(a u toku toga batinanja kao ispanu mu lična dokumenta, pa u onda betonjerku nastavit):devil:

i onda roćen izda saopštenje kao nijesmo mogli pretpostavit da bi jedan ambasador bi u boks sa razularenim navijačima i sl..

pa bi drugi put tražio kartu za zapad..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    brastvenička linija, oprostite što se miješam ali naježih se čitav sad.
    Hladno?
    Kukavicluk je koristiti prezime brastva da bi se izbjeglo imenovanje onih na koje se tekst odnosi. Ali to su vec drugi kodeksi koji su ocigledno nepoznanica za vas profesionalne diskutante.
    SHape k' sebi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by starwalker View Post
    Sad se drže teze da su najkvalitetniji ISP.
    Ovo je sve gore i gore.
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Hladno?
    Kukavicluk je koristiti prezime brastva da bi se izbjeglo imenovanje onih na koje se tekst odnosi. Ali to su vec drugi kodeksi koji su ocigledno nepoznanica za vas profesionalne diskutante.
    Мислим да је ваше племе поносно на вас.

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

rovchanka ni da je harijeva odiva...............
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Jedno je komentarisanje gafova, a nešto sasvim drugo je proglašavanje za neprijatelja države, što je omiljeni hobi dvorskih pisaca.

SAD ambasadori odlično koriste PR, zato ih je i bilo svuda.

I na kraju, zašto Njemačka nije uložila? Mrze Crnu Goru? Nekerman srpska agencija, šta li?

Je li i tebi broj počinje sa 067?

I tako u 205 zemalja
    Pa ako ti je t-com (inače zvanično mađarska investicija) dobra investicija u CG, onda super, dabogda nikad ne dobili takve "investitore".

Page 92 of 666 FirstFirst ... 4282888990919293949596102142192592 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)