Neki validan argument ili samo hejtujes?
obratiti paznju na drugo auto ako ima izbora,![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Neki validan argument ili samo hejtujes?
hejtujem, meni je taj auto posle prve godine od kad je izasao izgledao nekako star oronuo i nikakav, i sad mi je dizajn njegov ocajan, iako su vrnuli staru dobru hidrauliku na njemu i prostoran je i udoban
Pa da, izgled je katastrofalan, ali to nije dovoljno dobar razlog da se odustane.
Prostran i preudoban, hidraulika fantasticna i mnoooogo korisna.
Fale ga da je kvalitetan kad se redovno odrzava i pazi.
e kad se redovno pazi, kad se ne pazi, ko ce ti sredit hidrauliku, posto i dje ?![]()
Na sve.
Ako je bez mana vrijedi 4500-5000.
TAKUMI
samo pazi da nije iz Taxija:P
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ko drzi wurth?nema ga vise na drac dje je bio nekad...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Kako prodati auto danas za kesh?
dati ga ispod cijene...a da je u savrsenom stanju![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Bas ne znam ko ce ti to uradit kao uslugu, cim se unese auto koje je na interpolu, zasvijetli crveno, a kad zasvijetli crveno to auto, koje ste unijeli u "search" automatski mora da se plijeni.. ili da taj "prijatelj iz mupa se izvadi "ma prolece pored mene, ugrabih da vidim broj sasije""
hahahaah
Ako je u savrsenom stanju i jeftino, prodas ga meni.. Pare spremne![]()
Pa nisam reka da nema nuspojava.Što se mene tiče bolje da plijene nekom drugom nego da ja za koju godinu ostanem bez njega jer sam trgova
Bila je neka agencija koja je to radila uz nadoknadu sjećam se,al ne znam dal ih ima više ni kako kontaktirat.U Tender su imali stalno oglas.
Rade ti neki sajtovi za nadoknaduukucas VIN, uneses malo brojeva sa kartice da ti posrcu odredjenu sumu i eto ti, kad vec ne zalis...
http://www.carfax.com/
kako se krecu cijene zadnjeg i srednjeg lonca
ili Zadnji i onaj silencer...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
zadnji ti oko 100 eura plus minus zavisi kakv sto za koje auto
a ovaj silencer dal da kidam ili da stavljam neki drugi umjesto njega , jer je on izgleda protrulio
koliko on moze kostati da ne znas![]()
uzmes komplet zadnji lonac sa svim za 100 eura , imas par servisa pa odes kod svakog dok nadjes sto ti se najvise svidi, nikakva kidanja prerade i baktanje
----uzeo sam je pogledao je na dijagnostiku kod radulovica u dalmatinskoj ...poklapa se da je presla 130 .000 tacan broj...u dobrom je stanju. sad treba da uradim veliki servis.
kod osmanagica u opelovom servisu traze 320 e jer je japanski motor,,,a pitah ovamo kod radulovica u dalmatinskoj ,kazu oko 200 e...-zamjena kajseva,filtera ,ulja i td... znali neko gdje je najbolje i najpovoljnije to radit...
kupis sam sto ti treba i nadjes svog majstora kome vjerujes, ispadne te najbolje
Ni u ludilu kod ovlašćenog.Samo će pare da ti uzme a isti posa da napravi.Ka što veli sparco, trguj djelove i za ruke max 100e ti može uzet.Servis svaki majstor može da odradi.
Mijenjanje rebrastog i natezaca ne moze svaki majstor da uradi, potreban je alat, koji opet svaki normalni majstor ima, ali nema svaki....tako sam ja dobio 147icu "od oka" uzupcenu, i to je radjen kod kao majstora na glasu...sreca sto t.s. trpi toleranciju i nije pokrivila ventile....naravno, zvao aciku koji je doshao sa alatom i namjestio to![]()
Mislim da ne treba imat neki poseban alat za mijenjanje rebrastog, ali moras imat mozga za to, a to nasi majstori nemaju.
TAKUMI
Za 2 bregaste obavezan je alat.
niujedne mi gace lastike nema
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks