federer pacer jeli ? a koliko finala je igrao federer na rolan garosu do sada ? a koliko je igrao nole reci mi ? samo to i nista vise
Printable View
Onaj Djokovic neka ostavi reket... Slabo barata sa njim ionako.
Vidim pojedini se razumiju u tenis.
Federer doktor i kad gubi i kad dobija, jednostavno doktor !
ja samo da pozdravim @sinisam .....i da vidim ......kako je?i molim vas sledece godine namjestite taj zrijeb da nole ne naleti u svom pohodu ka finalu na nadala i kolsajbera.....ili jos bolje da sledece godine ide direktno u finale a da se ovi paceri znoje da bi dosli da igraju s njim
Inace Djokovic je izjavio poslije meca da ne zna razlog za poraz. Osjecao se cak i dobro ali da je bio nadigran.
Ja licno mislim da je vjetar donio nepredvivide vibracije u vazduh, i da je skratio samim tim razliku u kvalitetu izmedju dva tenisera i desilo se iznenadjenje. Ali bez zajebancije...
ma kakava vjetar, veze nema. Ekstremni uslovi po pravilu vise odgovaraju iskusnijim teniserima, to je mogao da bude samo plus Djokovicu. Kaze da se dobro osjecao fizicki, ali da nije imao igru. Nesto se govorka po nekim forumima da je imao ovih dana neke svadje sa ocem, mada su to sve govorkanja, ali nista ne treba iskljuciti. I njemac je odigrao odlicno, on je veliki talenat, ali sa slabom glavom, i kad mu se desi dobar dan moze dobiti bilo koga. Iskreno, ja mislim da mu danas ni sinisam ne bi mogao nista "D
http://www.rolandgarros.com/en_FR/sc...ule/index.html
Ana danas ima pravi test protiv Azarenko,i vidjecemo koliko vrijedi trenutno
Murray protiv Cilica,ajde Cilicu pokazi da si buducnost tenisa...
Aj ispitaj to jel se posvadjao sa ocem ili ga je djevojka ostavila pa nam reci!!!Ja ga necu zaspijevat dok ne saznam shto se to dogodilo a nema veze sa tenisom!!!
veliki igraci i kad igraju lose dobijaju meceve. Novak Djokovic NIKAD nece biti veliki igrac -bice uvijek 3 ili 4-ti jer i ne zasluzuje bolje. Ma covjek ne moze da odrzi formu ni mjesec dana a mislim da ima i ozbiljnih problema sa psihom. O fizickoj pripremljenosti necu da pricam - malo se popravio ali u 5 setova on ne moze da igra. E Noleee, Noleee...
Novak nije imao svoj dan!
Odlično je fizički pripremljen, odlično se kretao...
Međutim uvjek se dogodi u karijeri neki sličan meč!
Onaj Njemac je igrao najbolji tenis u životu ali se bojim a to sam istakao i u prethodnom postu da će sada ,,puknuti" kao balon!
Aklo , međutim, zadrži onakvu igru-NIKO GA NEĆE POBJEDITI ILI ĆE MORATI SATIMA IGRATI DA BI GA POBJEDIO!
Sho chini ovaj chegevara u tenis :)
Koji si ti to meč gledao!
Sjećaš li se ona dva fantastična stizanja na mrežu poslije dropšota ...
Sjećaš li se koliko je puta stizao na vrijeme udari bekend nakon jednoručnog bekend-razarača Njemca.
Sjećaš se koliko je puta iz forkenda uzvraćao kada je bio daleko od loptice...
Vjeruj mi Njemac je igrao fantastičan tenis i nije padao tokom igre što je svojevrsno slabije rangiranim igračima. Nije ima nestabilnost u igri...
Novak je igrao loše, nije imao dobar dan ali i kada je podigao nivo igre Njemac je nevjerovatno odgovarao...
Volio bih da Njemac nastavi sa onom igrom pa će te vidjeti da će i drugima biti veoma teško protiv njega.
Ubjeđen sam da je i Nadal igrao juče protiv njega da bi izgubio ili bi ,,crko" dok ga nebi pobjedio!!
eto tu se vidi tvoje neznanje ,kretanje se ne gleda na osnovu nekoliko stugnutih lopti, nego na osnovu katastrofalnog meca u kome se nije 5 puta namjestio da pogodi viner , upravo je ovaj RG pokazao da Nole mora jos mnogo da radi na psihi, MArej je imao ocajan dan protiv Starace i Tipse ali je oba puta napravio velike preokrete !!!
Nadal bi ga dobio 3:0,i to rutinski,isto kao sto je i Novak trebao,isto kako ga je dobio u IW prosle godine 6:3;6:2,e tako je trebalo da bude i juce,samo na tri seta,ali nije bitno,bitno je da nema opravdanja za onakvu igru,bitno je da kada je god bio na domak druge pozicije i evo sad trece,uvijek je kiksao,znaci nema PSIHU,ako to popravi,mozda ce jednog dana moci da igra konstatno meceve...
Necu se raspravljati sa tobom, evo samo jedna recenica iz Noletovog intervjua posle meca, pa ti vidi. Ako ti to bolje znas i od njega samoga, mozda bi mi trebao ponuditi da ga treniras, dako osvoji jos neki GS.
"It was my movement on the return that was difficult to control. My legs were really stuck" said Djokovic, who came to Paris on the back of clay finals in Monte Carlo and Rome.
Jeste Njemac odigrao odlicno, ali ne pretjeruj. Imao je dobar dan i nista vise. Djokovic je odigrao toliko defanzivno da bi ga dobio bilo koji igrac tog dana.
Mene je onaj Njemac u najboljem slucaju prosjecan igrac. Ja sam ubijedjen da ce tako neko da ga pomete uskoro, da je to smijesno.. :D
Nadal bi se namucio s njim? Uh, uh,uh.. Ovo je muski receno...
Nadal bi ga otresa ka svakog što će na RG-u. Novak je juče tako loše napadao, baš mi je bilo smor da gledam. Sve po sredini. Servis očajan, neiznuđenih greški kolko oćeš.
No dobro, zasluženo je ispao, no da se sad pogleda ovaj ostatak, dako bude ljepšeg tenisa.
Dje cu gledat Nadala ?
http://www.atdhe.net/
Pogledaj na ovom sajtu, imaju dva linka za prenose sa RG. Samo je loš kvalitet, **** ga...
http://www.p2p4u.net/
Idete na tenis pa na link1.Lose igra Nadal i u drugom setu,iako ima brejk prednosti.
Sto cini Safina, kakva masina! :D i Marat da se uozbiljio ne bi se micao sa prvog mjesta!
Sto ucinje danas onaj teniser sto svake godine cisti parisku sljaku onim namrtvo losim igracem-Fedexom?! :D
Shta se desilo sa Novakom "svjetlosnim godinama daleko od drugih" Djokovicem... ? :mrgreen:
Nadal gubi 2:1,pa to nije moguce,sto se desava sa ovogodisnjim RG-om
Oće Federer da ga osvoji, pa oće... :D
Prvi put da neko Nadalu uzme dva seta na RG do sada, a mec po mnogo cemu lici na onaj od juce Djokovic - Kohlneznamkakoidedaljeprezime
Robin vraca brejk,ovo nije odavno vidjeno