U "sretnu" državu Ameriku, moj drug je bio osudjen na godinu dana zatvora jer je zveknuo čovjeka koji je prošao na stop, i pritom se ovaj zarotirao autom, vrata mu se otvorila on ispao i auto ga zgnječilo uza zid. Na licu mjesta je ostao mrtav.
Jedina greška moga druga je što je vozio deset preko. A ovaj je prošao na STOP znak, nije ni pogledao ima li koga, i nije bio vezan. Tu su pare uradile svoje, jer je porodica morala izvuć pare od osiguranja, a ne bi dobili centa da je ovaj proglašen krivim. Drug je bio jedno vrijeme na kućni pritvor, dok je trajalo sudjenje, pokušao i da se objesi kad je bio sam kući, jer nije mogao da živi sa činjenicom da je ubio čovjeka, doduše ni kriv ni dužan, ali...sreća pa mu je brat naišao u pravi momenat.
Za ovo što se desilo u NS nemam riječi, žao mi je ta mlada tri života, ali da nisu prošli kroz crveno ništa ne bi bilo. S druge strane, ovaj nesoj, je vozio ludački i bio pod dejstvom alkohola, samim tim je bio prijetnja za ostale u saobraćaju, i samim tim je kriv koliko i nesretnik koji je vozio golfa!
Сент фром мај ајФон!