Meni je restore totalno bateriju oporavio. Tako da cemo onda to probat.
Printable View
Meni je restore totalno bateriju oporavio. Tako da cemo onda to probat.
Settings > general > reset > network settings. Izgubice sve sacuvane wifi lozinke
Sent from my iPad using Tapatalk
Kako da sačuvam kontakte i posle ubacim ih u drugi telefon?
BACKUP iz iPhone 3 treba u Android telefon.
Ima fora preko google-a ali sam zaboravio kako ide,ako planiras isto na iphone najbolji ti je icloud
Kasno sam dodao da treba za ANDROID. Možeš li se sjetiti kako?
itools za kontakte slike pjesme za sve
Na iPhone 3 nema ICLOUD. Hvala
Drugarica dobila iphone 5 iz njemacke. I sadsvuda sam promjenio jezik osim na facebook app. Nema sanse da mogu da se snadjem jer je njemacki. Pa ako ko zna nacin neka objasni. Uninstall sam app i onda instal i opet je an njemacki
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Izbrisi app, promijeni app store na USA ili UK i onda probaj da skines fb.
Znaci pise ovo i ne pocinje da je download
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...8e6b65621d.jpg
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Nisam nešto video da su ljudi baš u tim tonovima razgovarali.
Meni je sasvim OK da su ljudi fascinirani fenomenom kupovine i grabljenja. Jedino što mi je iritantno jeste što niko ne daje neki definitivan odgovor, sociološki ili sl.
Bilo bi lepo da si napisao kako nebesplatnu aplikaciju dobiti za nula dinara i kako dobiti sve s američkog App Storea i iTunesa bez jailbreakinga.
Ovo sve pišem u nesarkastičnom tonu, čisto da ne bude nesporazuma. Mislim da bi to bilo bolje od nekih naglih etiketa.
Ocigledno moras malo bolje da pogledas ako ne vidis ovo... Takodje, ne pricam napamet nego upozoravam na pricu koja se vuce svake godine nakon predstavljanja ajfona...
Prvi ti pokusavas da kupovinu telefona svrstas u socioloski fenomen i shvatis cemu tolika potraznja za uredjajem, jer da se ti pitas, niko "normalan" na ovaj svijet ne bi pozelio ajfon...
Ja sam pisao ove stvari na topicu o ajfonu 6, a ti si me odje citirao, tako da kako se sto skida nije tema za taj topic...
Samo cu da pitam je li neko ovdje rekao da nikad nece kupit ovoliki telefon? Tj. cak mislim da imam print scren toga? A sad jedva ceka da uzme iphone 6 jer on nije velik on je elegantan.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Nije isto apple-ovih 4.7" i nekog drugog proizvodjaca :)
Naravno. Nije isto voljeti Apple i nešto drugo ;-)
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Bugi ti druze spavas na podforume o ajfonu;) no ljutis samo cinjenice.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jebote okle vam snaga da se ovoliko raspravljate o necem nebitnom kao sto je ajfon?
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Lagano, nadam se da nisi zamjerio. Pozz
Nisam regovan. Sto je u pitanju?
Patch koji omogucava na iOS8 prebacivanje sa 3G na Edge. Bez jailbreaka ;)
To nije losa stvar. Idem se regat...
Pozdrav. Treba mi pomoc u vezi sa cuvenim wifi problemom na 4S. Wifi dugme je nekad sivo, nekad moze da se upali i radi na kratko pa prekida, a nekad ne moze da nadje mrezu. Vidim na netu da dosta ljudi ima taj problem i da je vjerovatno u pitanju hladan lem wifi cipa.
Da li je neko imao ovaj problem i kako ga je rijesio? Da li neki servis u PG to radi i koliko kosta?
,,zaglavio,, mi net na sporib( tcom) evo mjesec. Citav sept i sad opet- imate li rjesenja posto se ovima svodi na upali ugasi
Internet na fiksni ili mobilni?
Mobilni. Bijah zadovoljan par godina nemadoh nekih vecih primjedbi- al evo prvi problem i sve se svodi- upali izgasi itd
Kako si zadovoljan "novim" ruterom?
Moze li neko da mi objasni kako da napravim tj. podesim @t-com.me mail na i5. Zadnji ios je na njega ako to ima kakve veze. Ovo mi je ukupno drugi kontakt sa nekim od "i" uredjaja u zivotu, tako da ono, blage veze :-)
A oprostite i hvala vi
Fenix promijeni attach u tapatalk ;)
Pisao sam nedje . Po poljima
Ime prezime
Mail puni
T-com
mail.t-com.me
Mail bez @
Pass
Smtp ti je isto mail.t-com.me
To sam namjestio. Mejl mogu da primim al ne mogu da posaljem.
Treba li ove portove da prchkam sto ili dje sto drugo? Da sto treba da ostetim odma bi to udesio :-)
Server port je 993. Use ssl strik
Neoce. Sve je podeseno kako si reka, al nece da poslje mejl.
Hvala u svakom slucaju
Ni meni iz nekog razloga mail nece da ide, sto se tice prijema sve ok