Pricali su ovdje da nista ne valja. “Search”
Printable View
Pricali su ovdje da nista ne valja. “Search”
Neko kaze predobra, neko da ne valja…
Tacno cu da odem ove par dana da je probam [emoji23]
Sad prije par dana pojedoh kod Loja na Zlatibor . Grizla me je savjest pola dana kako sam se raznio . Ono cudo ima sigurno 1500 kalorija
Sent from my iPhone using Tapatalk
Je li probao ko pečenje "Kod Boće", nikšićki put, nekad đe je bio motel "Selekt", baš ozbiljno izgleda pečenjara ?
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Aahahahahah ko bi reka.
https://www.instagram.com/reel/DK1ZJeRo4WY
Ovdje bi tražila da majstori izbace ćevape iz komplet lepinje ne znam jel im ko reka da to nešto ne ide. :joy:
Mhmhhh, komplet lepinja... što bi na ovo reko Pera Ždera:joy:
Meni vazda kod Zore, ona poslednja krivina prije no što se krene spuštat put na stranu Nove Varoši. Pogledah sad, ladno vidim da se mjesto zove Zorina Krčma, 101 godinu je jedem tamo mrtav ubijeđen da je Kod Zore:joy::joy:
Slično sam jeo samo u kenozoik, u onaj nekadašnji Inex na Belu Zemlju, tamo je sendvič istina bio bolji, nenadebiv ikad, a kishjelo im je bilo jednako savršeno.
Ahahahahahaha, ovi ćevapi zbilja ubačaju u trip, a definitivno su svetgrđe na komplet lepinju:joy:
Nemaš obzira za inovacije. :joy: A i ovaj te ih reklamira ne znam jel neki influenser što li,dodaje Zlatibore da li mirno spavaš.Pitanje je odakle i pretop uzimaju bojim se da nije ono iz prodavnica.Tako da se ipak barem meni bolje držati za ovo jelo odakle mu je i izvor Užice,Bajina Bašta i taj kraj.
Imaću u vidu i ovu tvoju Zorinu Krčmu. :)
Godinama svraćao, zadnja dva puta me zapala neka neljubazna konobarica čije je raspoloženje skroz odgovaralo onom polumraku u prostoriji, nešto me ta kombinacija ubila u pojam. Od tada u "Pastir" na Mačkat, kafa i rakija i neka mesina, a Zora i ekipa neka su zdravo.
Bogme je dobar knezov burger, jes skup ali dobar
Makli su ga sa trga je li?
Jesu, da ja znam samo je u city kvart sad
Ja inače samo smash burger i volim tako da su mi knezovi baš ukusni, ali počela sam da ih pravim kući i ubola sam baš ruku pa ih nisam jela odavno tu.
Inače, NAMA sushi&coffee u central point, jako dobra hrana, suši odličan ( iako dajem maaaalu prednost za chi le ma, ali nam tamo rekoše da treba čekamo 40min za suši ), bao bans sa piletinom sam jela još u onom kisoku koji je postojao svega tri dana, unutra je neka terijaki piletina, preukusno. Gyoze sa povćem fine, ali ja ih pravim kući svakako pa mi nisu neko ludilo ukusa. E nudle su im odlične, bolje nisam jela ni u jednom azijskom restoranu u Cg. Imaju i kimchi, fin je, ali je bolji u " Koneko " azijskom u blok. Cijene jake prilično.
Sve se kanim da probam hranu u zdrawi kolači hff, ali prvo me odbija njihov ( loš ) marketing, a drugo nikad nema nikog kad prođem, a blizu sam i prolazim često, čini mi se ok ponuda, imaju salate, buritose i neke vege varijante
Odbija te to sto ne vrsite sa reklamama na svakom cosku i sto nisu popunjeni stolovi? Uzivanje je bas suprotno od toga, osim ako ides da te sto vise ljudi vidi.
Ne, ne, reklame na mrežama su im loše prosto, rage bite, onda npr jedan video nosi naziv - " podgoričanke će i ovog ljeta biti najzgodnije mačke u Budvi ", drugi " sama si kriva što si zaradila insulinsku ", eto. Ne idem vala da me iko gleda, ali nekako mi uliva povjerenje kad vidim da ljudi cirkulišu, nisam rekla da je to presudno doduše, nego što znam, nije mi se namjestilo da probam, a oću negdje :)
Je li bio ko skoro na Karuc? Ima li dobrog restorana tamo?
https://www.facebook.com/groups/nekr...9947476528506/ evo se prodaje Soul,za dostinu odavde je tamo bila najbolja pizza sto su probali ikad.
mozes misliti koliko me zanimaju reklame na mrezama, mrezama koje nemam. reklame kao reklame su dosada cista, valjda je bitno ono sto ti neko preporuci "e tu je dobro to i to, bas smo se iznenadili, ukusno je, cijene su dobre, usluga je dobra..."
ne razumijem koji to kapacitet ljudi imaju koji gledaju reklame i na osnovu toga idu ili ne idu nedje.