Aha. Do koje ture?![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Ja ne pijem, prijavljujem se za mjesto vozaca
Sent from my SM using Tapatalk
Što se mene tiče do zadnje, za vas ne znam
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ahahahahahahahaha, ako ćeš do zadnje onda mene ostavite u kakvi jarak pored puta da tamo spim, a ti Miško samo voziSpasio si se, imamo dobrovoljca
![]()
Tu sam, rezerve
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
retype, zaposlenje sa ful privilegijama može, ali te u partiju ne možemo primit, ne piješ
Mada, kakva je ovo ekipa, lako može bit i ovako
Nego zatrpah temu politikom i zakonom o sabraćaju, a i da nam MEDO ne stoji besposlen
ŽAR, Vrnjačka Banja, odma uz autobusku, skrene se onom ulicom odma iza benzinske.
Ne morate ga uopšte po imenu tražit, garantovano ga nalazite po mirisu, ja sam ga tako našoTakav ćumur nikad niđe drugo omirisao. Nije magarac htio da mi kaže odakle ga tačno vozi, samo mi je reko da ide po njega do Studenice
Jes da izgleda mjesto ko da će Paja i Jare iz njega svaki tren izać, ali što god od mesa odabere čoek, unesvijest kolko je dobro. I rijetko, rijetko dobra domaća šljiva, xtra![]()
E ovo i meni treba često, ne ful obrok i ne znam kakva porcija, nego samo nešto malo, jednostavno, ukusno, a da ga ne moram spremiti sama, ali kako malo tih opcija bude uglavnom završim tako što pojedem jedan paradajz sa malo sira i sl. Baš ću sad neki dan da svratim u taj gastro bar.
Sendvič sa lososom u Cascada u city kvartu - odličan, drug uze sendvič sa pohovanom piletinom isto reče da je super. Porcije povelike.
Preporuka za neko mjesto u Mostaru ili bližoj okolini za doručak, da je blizu puta i ima parking.
Hvala.
Sad čuh od kolege da je u Marendi (bivši Venom preko Morače), utorkom, četvrtkom i subotom popust 50% na sve iz menija (i piće i hrana) u periodu od 14 - 22 h. 2 pića i 2 velike pice je platio nepune 10 eura. Akcija za poštovanje, ne znam đe se uopšte danas može proć tako povoljno, a da dvoje i jedu i piju.
A valja li hrana?
Jer mi nista ne znaci popust ako je hrana smece
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Nisam bio ne pamtim. Za 10 eur neću puno zagledat i žalit se, baš nema smisla
Dvoje su mogli da jedu i piju za 10 eur zadnji put 2015. godine u Podgorici.
Ok je hrana isti gazda kao u italijan preko puta bazara... I meni je slican
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Hvala Darko
Vala cu poc sjutra da probam
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Valjda su pice i točeni Heineken na akciji, ne sve?
![]()
Eatitalian je baš iskvario pizze u poslednje vrijeme
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Last edited by goozica; 29-08-25 at 16:21.
da nije neko probao ovu komplet lepinju u texas ranch pub? iskoči mi na instagram.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks