to o njihovoj strucnosti necu ni da komentarisem :) svi znamo koliko su strucni i koliko ljudi zna svoj posao
a sale nama je jasno koliko je bitan market share :) ali valjda nije sve u tome kako povecati isti, valjda je bitno i kako zadrzati stare korisnike, sta vi nudite korisnicima koji koriste sve vase usluge??? dajete neke smijesne dukate koje vecina mora da skuplja 5godina da bi dobili vaucer od 10eur...jedino se penzioneri koji pojma nemaju o tome pale na te fore...zasto ne ponudite besplatne pakete ljudima koji koriste sve vase usluge...ljudima koji vam sve racune placaju na vrijeme??? Moja cetvoroclana porodica ima 3 postpejd 067 broja sa racunima preko 50eur mjesecno,fiksni telefon, adsl i extra tv sa aktivirana 2 paketa i sto cete npr vise od jedne porodice, a znate li sto ja od toga imam od vas, jedino ste azurni da ugasite sve ako je neko slucajno zakasni ili se zaboravilo da se plati...da ne napominjem da komsija koji je extra tv vidio kod mene moze sa isti da uzme za duplo manje para, da ne placa do kraja godine i sl...a vjerujte i ja sigurno necu ici sa njim pod ruku u t-com da bi mi pustili HBO i smijesni plus paket mjesec dana