oce to od vrucine
Printable View
oce to od vrucine
odgovaranje na sms..bem ti mobilni i ko ga izmisli !!!!
a dje si se kupao,ako Bog da?
ali? aaaali...?
nervira me, straaaasno me nervira kad tip vozi 40-50km/h na tri trake i svakih 2.5 sekunde koci, a ispred njega zive duse nema :mad:
mene nervira što sam cijelu noć tražila vikky po kotoru i nisam je našla!
Stevanne SINKO :D Smiri se 3 su trake :D obidji ga,preskoci ga,zgazi ga :D Samo nemoj da se nerviras :D
ne mogu, puna je.. nebitno sto ga ja mogu zaobic.. znam da mogu, ali samo kad vidim to.. uff.. vole kocnicu vise no ista na svijet.
zamisli još da ti kočnica ne valja :p
požari..zamalo mi urnisaše plažu :(..
bagra...
E da, nerviraju me lopovi.
Megalomanija ljudska. Nevjerovatno. Još gore je kad se, tako neutemeljena, valorizuje.
Pojedini postovi koji me, ovako ateističnog, naćeraju da pomislim: o bože, sa kim ovaj stvor priča, da mi je znati...
To što u Podgorici već duže vrijeme ne mogu zaspat naveče. Ako čudom legnem u 1h, znojim se (sam) do nekih 3h a onda malo kao zaspem i budim se do 9,10 sati svo vrijeme jer izgoreh!
Ja mogu zaspat jer napravim promaju, a zivim na osmi sprat pa mi je prijatan vazduh kolko tolko... ali zato jutro... mokar krevet, glava, i ustanem se neispavan.... pih.... Kad ce zima doci, da se pokrijem jorganom, ususkam u jedno mjesto, i ne dizem se iz kreveta prije 2 sata... i da mi voda iz cesme uvijek bude ledna
ja ne mogu zaspat, jer sam ponekad toliki kreten da je to za ne povjerovat.
Isti problem,neispavanost vucem evo 2 nedjelje.
E meni vrućina ne smeta ni mrve, ali me zato nervira kad moram raniti ujutru... Sama pomisao na ustajanje prije 7h mi ne da da se opustim i tenzija raste kako dan odmiče i kako se približava noć (oće to tako, jelte) jer - znam da neću zaspati do ko zna kad i već znam kakav će mi osjećaj biti kad mi zazvoni alarm ujutru... :D