"ako zajedno radimo u kancelariji, vakcinisaću se da bih i dalje bez straha dolazila u kancelariju...da bih malo slobodnije ušla u taxi ili u bus, u banku, pošla na korzo, na sladoled, na kafu...da konačno, kad odem kod tate, da ga zagrlim i poljubim pošto sam mjesecima ka šugava izbjegavala na više od tri metra da mu se primaknem.."
njemu tu tvoje vakcinisanje ič ne pomaže, samo njegovo da ne zaglavi teži oblik
"a kako mili brate znas kome je kako organizam odreagovao u smislu antitijela kad ni ljekari to ne mogu predvidjeti jer je bukvalnoo individualno?!"
osobe kojima su izmjerena antitijela obolijevaju od korone u statistički nebitnim brojkama, vakcinisani obolijevaju 40 puta više (stavljao sam grafikon iz Izraela)
"PAzi što si ovdje napisao....da se za djecu NE ZNA da li uopšte imaju imunitet protiv bolesti, a onda u nastavku kazes da ta bolest UOPŠTE NIJE OPASNA za njih?! Kako brt?! Valjda je logično da bolest nije opasna za nekog ko ima formiran imunitet...mozda da se dogovoriš sa sobom ili da mi bolje objasniš pa da se ja dogovaram sa sobom "
pa nemaju imuntiet u smislu ne znaš jesu li preležala, a i da nisu preleže lagano u 99,99% slučajeva, postoji neka granica u godinama ( ne znamo da li je to 15,20 ili 25 nebitno) ispod koje rizik od vakcine postaje veći od rizika od korone, za djecu je npr. grip i bukvalno 50-100 puta opasniji tako da bi svrsishodnije bilo vakcinisati ih protiv gripa
dalje, po nekim istraživanjima vakcina za koronu ti malo pobrka imunitet na ostale bolesti što za djecu može biti katastrofalno