Na stranu sve, ali Dacia Sandero se moze prevrnut za sekund, dovoljna je nagla promjena pravca uz kocenje. Toliko je to jedno nestabilno i nesigurno auto. 4 5 godina sam vozio jednu sluzbenu, horor od auta.
Printable View
Sa pasatom coek kriv. Drug mi. Srecom nikome ni po prstu. Totalke oboje kola.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Znaci nije na prodaju vise
Sent from my iPhone using Tapatalk
Porš?
Da crni sa oglasa. 99%
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ni sad nemam dovoljno kesha da ga kupim u ovakvom stanju :(
dje su ga ovo spustili?
Između Vranjine i Zete
Da nije jurio brzom trakom bulevara?
Masakr
https://www.instagram.com/192_rs/reel/DQRHQfvCIM4/Quote:
U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći sa subote na nedjelju u Novom Beogradu ugašena su tri života. Na raskrsnici ulica Heroja s Košara i Omladinskih brigada poginuli su majka D.K. (1987.), otac B.Ž. (1982.), koji je bio saobraćajni policajac, i njihovo dijete M.Ž. (2016.), piše Nova.rs.
Vozač pod uticajem alkohola prošao kroz žuto
Prema prvim informacijama iz istrage, tragediju je izazvao Nikola Đ., 24-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Upravljajući Audijem bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, velikom je brzinom prošao dok je na semaforu bilo upaljeno žuto svjetlo i direktno se zabio u vozilo u kojem se nalazila porodica. S njim je u automobilu bio i suvozač, takođe državljanin BiH.
Dva stuba, jedan veliki javne rasvjete i manji koji je držao semafor, srušena su na asfalt. Od siline udara stubovi su iščupani i prelomljeni. Na mjestu nesreće mogu se vidjeti i dijelovi vozila koja su učestvovala u sudaru.
Troje stradalo, a njemu sa 24 godine život ništa ne valja nakon ovoga.
Zavisi ko je.
vidim i mitrovicima pet para ne valja.
Sa troje mrtvih na dusu sve i dana da ne odlezi opet mu ne valja.
Ima i onih koji nemaju ni dusu.
Ja koliko vidim crveno nije?
Kratko traje ovo zeleno. Biće da je za ovoga što skreće lijevo?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne vidi se srednji semafor, zeleno je bilo za lijevo, njemu je valjda puno crveno bilo.