Ne nabadam je ni inace, ne znam zasto bi to po takvoj podlozi radio (:
Printable View
Aj dokazi za bilo koje ulje da nije falsifkat?
Ja kupujem Mobil 1, 14.5 eura, uz popust 12.5. Pise: Made in EU, a onda ide parce papira: uvoznik taj i taj, zemlja porijekla: EU.
Pa jbg treba dokazat
That's what I said before.
Sad ce da kazu da sam ja ustvari HesusGrande...
Aoooo, bez ulja niko nece poginuti, sad je kocnica bitnija! Da li da iskljucujem abs i na ovoga, kao sto je fabija nekad predlagao, ili sta?
kako da skinem najlakse oznake pozadi sa auta i da se ne vide tragovi kasnije?
Brentacom ili brusilicom...
mislio sam da namazem malo metabondom...toliko je ucinkovit da se mozda samo odlijepi...
ps. smijesan si kao metabond...
Mozes i fenom prvo zagrijes ih dobro i onda koncem za zube/morskom dlakom polako skines pa iskoliras.
ok...hvala svakako...
i ja sam mislio dobro fenom zagrijati pa silkom skinuti.
ne skidaj ljepilo acetonom nego vrelom vodom :)
fiat bravo 08 god... sto moze biti upalila se lampica kao auto i katanac O_o
Mozes li da ga upalis?
Radi li centralna?
Mislim da te zeza anti-theft sistem.
Za koja mozes da dokazes?
Motul u Efel je oko 14e, ono je 101% original, znaci za 5 litara staje 70e a kod dilera je to falšno mozda 40-50e i sad mene nikad nece biti jasno zasto bi neko kupovao za par eura jeftinije, a ulje se mijenja jednom do 2 godisnje, i rizikuje havariju na motoru...
Edit...
Primjecujem da u PG drzavna vozila (ili bar tablice i rotaciona svjetla ukazuju da su njihova) imaju zatamnjena sva stakla na automobilu. Koliko ja znam pravila, to je zabranjeno u CG.. Zato mi je cudno da drzavni automobili krse to pravilo. Da li neko zna nesto o tome, da li je doslo do promjene u pravilima i da li i mi ostali mozemo da koristimo tu opciju?
Hvala Lepo
Ja i oni imamo pravo, ostali ne.
Hvala lepo.
To znaci da ne postoji vise pravilo o tome, ili postoji ali se ne primjenjuje? Ako se ne primjenjuje onda da stavimo i mi ostali.
Oprostite ako Vas nisam pravilno shvatila.
Hvala Lepo
Ela Majo stavi ih pa te nece zaustavit jer si i ti ministar ili sluzbenik. Zivimo u savrsenoj drzavi pa se cudimo ovome.
Hvala lijepo.
Ja sam obican gradjanin. Ali ako drzavni funkcioneri krse pravilo koji su sami donijeli, onda...Ili to pravilo vise ne postoji, ili nije ni bitno, pa mozemo i mi.
Hvala Lepo
Ja ti kazem ti ela. Samo slikaj uplatnicu posle cisto da ti se smijemo.
Ja sam postavila pitanje, a nisam zatrazila savjet. Ako ne znate odgovor, onda...
Nisam mislila na folije nego na narudzbinu za tamna stakla.
Hvala Lepo
Pa i drzavna auta imaju folije, majo. Nije zakonski dozvoljeno-odgovor na tvoje pitanje
Odg policije je sledeci: "oni imaju dozvolu za to" tj licencu za tamna stakla majo. A nemaju, al lako je nac izgovor zasto se njima moze. Mada evo i ja imam folije, do sad sam "samo" jednu kaznu platio od 50eurici :D
Imate sva zatamnjena stakla? Sofersajbnu i sve?
Hvala Lepo
po zakonu samo drzavna auta smiju imati zatamnjena stakla valjda....
mada sam i ja zatamnio stakla sem prednje soferke na 25% sve i niko me ne dira...
samo na granici: molimo spustite zadnje staklo, da vide ko je pozadi, da uporede sa pasosem i to je to. pozadi je mracnije zbog zatamnjene zadnje sofersajbne...