Originally Posted by
kimmi
Nemoj ko da se primaka CnB i manjinama, pljujte ***** izdajnička. Samo uz DF i Našeg Aleksu....
Inače....
Dobih ovo na viber, ne mogu naći vijest, ako je tačno u kanalu smo populističkom totalnom.
"Na sjednici Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje, glasovima parlamentarne većine usvojena su 3 predloga Demokrata:
1. Dječiji dodaci za svu djecu do 18 god.
2. Naknade za majke sa 3+ djece
3. Minimalne penzije"
Dakle, ako je tačno, onda je ovo populističkih 100+ miliona godišnje rashoda. Možemo za te pare sve puteve uradit na kredit, premrežit cijelu CG.
P.A.K.A.O.
Da se ponovim, ako misle da ovo može da se iz budžeta finansira iz nekih novih prihoda, neka delegiraju nekoga i zaduže da to naplati pa ili podnesu ostavke ako dožive fijasko, ili da ih svi glasamo ako uspiju.
Inače, žena mi ne radi a imamo troje djece, od koji je dvoje u ovoj kategoriji 6+ godina, tako da bi ovo meni lično odgovaralo za džep (i naknada za majke i dječiji) ali ovo je brate potpuno nerealno.
Sa druge strane opet me lično pogađa povećanje poreza na kapitalnu dobit, ali evo podržavam jer računam da treba da se onima sa minimalcima pomogne da nešto pristojnije žive.
Al ako ja i ovi ko ja punimo budžet, tražim "samo" da ne plaćamo stranačke teletabise.
Nije mnogo zar ne?
Ja evo ne znam čime smo mi svi zaslužili ovakve kretene od političara.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk