To je brat
Printable View
Namjerno sam karikirao jer su mi dosadile više jedne te iste kritike na Vučinića. Nisam navodio dalje, a moglo se pričat i o Jovetiću i o Vukčeviću čije su partije takođe bile slabe a o njima i ne možemo pričat kao o limitiranim... Ja ni jednom od nabrojanih igrača nikad ništa ne zamjeram, pogotovo ne zalaganje.
Ljudi kao da ne mogu da shvate da svako na terenu ima određeni zadatak i ulogu da ispuni a Mirko je špic, klasičan špic kad igra u reprezentaciji, niko ga ne stavlja da igra krilnog napadača kao što često igra u italiji. Ako Drinčinć, Peković, VUkčević i Jovetić ne mogu nekako da iznesu loptu šta on može da uradi? Da trči ko muva bez glave okolo ili možda da sjedne i da se moli se da lopta dođe do njega?
To što napisa za Simona se dešavalo Mirku čitavu utakmicu, ako si bio tamo vidio si, niko se ni u jednom napadu nije pridružio, pa ni Jovetić koji od češke odbrane nije imao kuda ni da pritrči. Pod takvim presingom on nije mogao ništa, niko nije mogao ništa, i Brnoviću majstoru je trebalo 60tak minuta da izvede napadača a uvede veznog i on u toj situaciji uvodi Vlada Božovića a ne Zverotića.
Takođe ljudi mu zamjeraju prethodne utakmice (Bugarska, Vels itd) a ko prati Seriju A zna da je tada bio u teškoj krizi u Romi, da je bio van forme i da su ga navijači napadali jer mu se desilo da promaši nekoliko zicera. Poslije toga je upao u ozbiljnu psihičku krizu nakon koje je tražio da ide iz Rome i jedino ga je prelazak u Juve donekle izvukao.
Svi su ljudi različiti, on je posebna priroda, osjetljiv je i s njim treba da se razgovara i radi. A talentovanijeg teško da ćemo nać. Pravi treneri imaju dovoljno pojma o psihologiji pa im to ne treba crtat.
Dobar je članak izašao u Vijesti. Zanimljivo te se ni Dejo ni Brnović ne javljaju na tel, svakako ne sluti na dobro.
http://www.vijesti.me/sport/balkansk...m-clanak-48763
Pa naravno da se ne javljaju na telefon novinarima "Vijesti", potpuno je razumljiv takav potez. Najmanje sto treba sada u ovom trenutku je nekakvo javno prepucavanje preko medija. Najbolje je raspraviti to licno sa Vucinicem i vidjeti sto se tu moze napraviti. Inace, citajuci ovaj danasnji clanak iz "Vijesti" novinar je odluku Vucinica gotovo proglasio konacnom, iako se iz jucerasnjeg intervjua to nije dalo naslutitit. Opet, sjetite se samo slucaja Fatic kada se spekulisalo da ce da predje da igra za Srbiju, sve se rijesilo u miru i tisini, bez medijske pompe, bas kako i treba da se uradi. A Savicevic na sve strane lovi igrace kako bi ojacao reprezentaciju na nekim mjestima na kojim smo deficitarni, pa ne vjerujem ni da ce najboljeg igraca tek tako pustiti, pogotovo kad se uzme da mu je tek 28 godina.
Vijesti svojim tekstovima dolivaju ulje na vatru
vijesti su postale novine kao skandal, samo so su dnevne novine a ne sedmicne. mislim da bi mogaao da tvrdim da su i oni neko slovo dodali ili mu ubacili rijeci ust.
nije mirka teso navesti na to, posebno jer nije bas za intervjue. posto mi je sesta radila sa njim intervju za novine davno , znam o cemu pricam.
lako se moglo desiti da ga je novinar po malo i navodio, mada se to vidi iz pitanja.
Treba navijaci i savez da sluzbeno reaguju, i da podrze Vucinica, i kazu medijima (citaj Vijestima) da NE SERU vise. Pa ako Vucinic poslije toga odluci da napusti repku, srecan mu put.
Srećko Katanec novi selektor Albanije. Ništa ne bih imao protiv da je preuzeo nas!
Brate, poludio sam i ja od citave te utakmice, ali to opet kazem nema veze sa fudbalom, niti sa rezultatom koji se moze postici. To shto neko nas nervira. Ja pricam o rezultatima, jer su oni najbitniji. Sve pozitivno ce brzo da se zaboravi ako nema rezultata, a vec ih opasno nema.
OStalo ti je odgovorio Rebel i Jal Cargo.
Iz skraćenog intervjua Vijesti se stvari izvlače iz konteksta, kao i naslov. U punom intervjuu pitanjima kao i svi novinari očigledno žele da iskopaju nešto, a Mirko je potpuno fer odgovorio.
U ovom novom tekstu fakat uzimaju njegove riječi kao odluku a ne kao nagovještaj, ali po meni nije loš tekst jer bi mogao makar preventivno da djeluje. A možda se i silni pljuvači dozovu pameti, jer bolji je Mirko u ekipi kakav god da je nego CG bez njega. Prisustvo takvog igrača utiče na samopouzdanje ostalih, s njim i Jovetićem im je lakše vjerovati da mogu da se plasiraju i na svjetsko prvenstvo, nego bez njih.
Dejo i Brnović bi mogli makar da se jave i da kažu da su pričali sa kapitenom i da nema govora o povlačenju.
Nego ko zna, možda proradi sujeta nekom pa se od svega napravi i još veći problem, pogotovo jer je Vučinić izjavio da je Kranjčarev odnos sa igračima uvijek bio fer i korektan, i da alkohol nije uticao na bilo šta. A da su nezadovoljni igrači koji su se žalili Deju bili oni što su bili na klupi ili što su manje igrali...
Ispanuće na kraju da su Kranjčara poćerali zbog pjanoga Đurkovića.
http://www.mondocafe.me/fudbal/brnov...azuma-2736.php brnina izjava vise nego zanimljivo.
O lijepo, sad cekam Mirkov odgovor.
Kapiten i selektor se dopisuju, mozda bi trebali da uzmu neki specijalni paket da su im te poruke bar dzabe.
Joveta se dobro povrijedio protiv Ceha, evo preskace i Palermo.
http://www.vijesti.me/sport/jovetic-...o-clanak-48830
Jeste da je bespredmetno licitirati o selektoru kad se zna da će kumara bit tu još dugo. Al opet Mogao bi Dejo puštit Brnovića da izgubi još par prijateljskih a u međuvremenu dogovorit posao sa ovim čovjekom.
Više je nego zanimljiv, istina da će ga svi tražit poslije uspjeha sa Apoelom, ali opet ko ne bi volio da ide u Brazil 2014 kao selektor. Trebalo bi zahebat fss i uzet ga na vrijeme.
http://www.mondo.rs/s225427/Sport/Fu...gn=Mondo+Sport
Brnovic prica lijepo o Vucinicu jer Vucinic protiv Brne nista nije ni rekao. Ono je bila poruka Deju i to jasna kao dan.
Ali dio Brnoviceve izjave gdje prica o rezultatima je stvarno priceless. Ne razumije covjek nezadovoljstvo sa rezultatima koji su 0-1-3 od kad on vodi ekipu. Kakav lik.
Igrao je danas Jovanovic za Naljčik, ali samo 2-3 minuta.
Inače u prošlom kolu Džudović je postigao go (izgubili su 3-2) a onda i dobio drugi žuti -> crveni karton. :)
Dobro su se ufatili ovi nasi bravi da polemisu preko novina mjesto u cetri oka da se dogovore ili ses nebitno.e pameti nasa luda
Ada svake novine moraju nesto prodavati.Nego ovaj vucinic pare trazi sigurno ovim potezom
e ovo nisa mcio od naseg komentatora kao sad sto sam cuo na arenu sport,
lijepo se vucinic vratio u 16 metara
basa jos ne igra, za ove pljuvace oko toga sto je folirao.
da se covjek odalji par koraka pa da se zamisli malo. jovetic, vukcevic, basa, vucinic kao i jos neki medju njima su materijalno obezbjedjeni ne treba im nikakva reklama da bi nastupali za nas pa da im se kaze zbog toga su tu. samim dolaskom rizikuju da im neko slomi nos , da ih neko povrijedi pa da ne igraju posle na par utakmica za klub od kojeg zivi i za koji sigurno za svaki nastup dobijaju neke premije. po meni svi oni dolaze ovdje cisto iz patriotskih razloga, i ako u tom momentu ne pruzi dovoljno ne treba ga pljuvati. vukcevic je trazio da igra za drugi tim boltona da bi ostao u formi za reprezentaciju, jovetic posle onakve povrede nije stajao u duele i opet se povrjedio. i da ne nabrajam dalje ali previse se ocekuje od nekih igraca , a onda presocno se psuje ako ne ispune ta ocekivanja.
mislim da od vucinicevog povlacenja za sada nema nista, vise su to vjesti naduvale nego st oon to misli a sa druge strane uvijek ce biti tih ljudi isfrustriranih koji vecinom sjede po zapadu i gledaju ko ce biti na repertoaru danas.
definitivno i ja posle ovih utakmica mislim da b nam bolje dosao neki iskusniji trener ali za sada od toga nema nista pa nam ostaje da se malo strpimo sa brnom i da vidimo kakvi su mu sledeci koraci.
Kruzi informacija(prica) da ce Vucinic definitivno da se povuce iz reprezentacije pocetkom 2012, i vratice se samo ako se Brnovic smijeni.