Gordic uh...
Vazda je protiv buducnosti dobro igra, igra 2 dobro pa ga nema sledecih 7...al ovakvi potezi uprave stvarno tacno se ponadam da ce doc neki novi igraci mladi za koje nismo culi, a ono u kombinaciji sve isti igraci.
Printable View
Gordic uh...
Vazda je protiv buducnosti dobro igra, igra 2 dobro pa ga nema sledecih 7...al ovakvi potezi uprave stvarno tacno se ponadam da ce doc neki novi igraci mladi za koje nismo culi, a ono u kombinaciji sve isti igraci.
A neka ga, barem se protiv Cedevite necu punit vise safrom kad se coek pretvori u Ray fakin' Alena... Svaki put.
Sent from my SM-G930F
Kandidat za peticu je Nathan Jawai!
Planinić je inače skup za sad hahaha digla mu se cijena, pa će još čekati! A Gordić kao što već napisah je na korak od povratka. :D
Budućnost je napravila klauzule u ugovoru sa Williamsom, prvenstveno vezano za drogu i slabu formu.
Smatram da i on sam ako bude zainteresovan može da se vrati i razbije ovu sezonu. Takođe, mislim da je doooosta bio jeftin, pa bi ovaj transfer mogao biti idealan! :)
Bio jeftin? Doveli su ga bez centa, valjda je bio slobodan igrac. Ja obozavam Vilija, ali nemojte se previse radovati zbog njega... Zvezda ga je prosle godine ocerala posle nepuno 20 dana, a oni bas i nisu u poziciji da ceraju igrace koji mogu koristiti na bilo koji nacin. Znaci sigurno je postojao neki dobar razlog za to. Drugo, on ne trenira vec godinu dana. Sta se desi sa onim coekom niko ne zna :( Buducnost je tim koji igra jaku kosarku, svake godine imaju kvalitet, imaju i pare (dovoljno za nase uslove), ali uprava pravi neke SNJ poteze. Za tim koji je svake godine u vrhu ABA i zeli Evroligu, zvucno pojacanje trebao bi biti neki niga koji je zavrsio sa barsom ili makabijem il tako nekim timom, ne Vilijams kojeg je sutnula zvezda i koji se ubija od trave. Ja Vilija obozavam, opet kazem, ali pokusavam biti objektivan.
Nisam mislio da su platili obeštećenje, nego da će mu plata biti dosta manja nego recimo Cooku.
Ali šta to vrijedi kad oni razmišljaju o Planiniću, kojem je cijena u odnosu na sezonu u Budućnost porasla za min 50%, a ovi ČAK misle o tome ?!?! WTF... Nego za sad je Planinić iskuliran i traži se po tržištu dalje. :ambivalence:
Ko će nama inače da bude drugi playmaker? Mislim da je Gordić baš ok igrač (s obzirom na spektar igrača koji su u opticaju), ako ga misle za 1 i 2, jer ako planiraju da im Williams igra po 35-40min e onda su se zeznuli. A priča oko Čarapića da onako slabašan igra EuroCup i ABA mi nerealna...
Daj i Dašića, kad je bal nek je maskenbal
Što se tiče Jawai-ja "On 3 June 2016, Jawai signed a three-year deal with the Cairns Taipans, returning to his hometown club he began his career with in 2007. A major factor in his return to Cairns was his long-time mentor and Taipans head coach Aaron Fearne.[41]"
AHhahaahha mogao bi i Vlado ponovo da obuče dres, ne bi se zastidio od većine :D
Planinic je najgori centar koji je igrao kod nas u posljednjih 5-10 godina, makar je to moj utisak.
ne znam kako da to objektivno izrazim sem da podsjetim da je po statistici bio jedan od najgorih centara lige, a Budućnost je ipak klub u kojem je imao ko da mu asistira.
Da i ja sam još prije vidio da Jawai je otišao u neki klub doma, zato mi i čudno priča oko njega. Ali mislim da i on i Planinić su promašaji. Bolje dovesti Žižića iz Zadra, koji se finansijski raspada već... :)
Ja se taman radovao kako ce Vranjes da pripaljuje iz svih pozicija a oni mu dovode konkurenciju ovamo :D
Ali stvarno ako ce biti izbor Jawai i Planinic, obje ruke za Planinica iako znam sto je i kakav je.On je idealan kad djeluje iz nekog drugog plana i ne racuna se na njega za neke poene ali moze imati solidnu ulogu ako se okruzi pravim igracima.Najradije bi nekog desetog ali sam naucio da tempiram ocekivanja od Planinica mogu samo goreg naci, samo cekam da dodju Djordje Gagic ili Rasko Katic da se upotpuni taj ciklus.
Za Carapica cuh da se Pekovic dogovorio sa njegovim roditeljima i Miskom koji mu je agent da kad napuni 18 potpise profi ugovor za Partizan, a ako Gordic dodje to ce se najvjerovatnije i desiti.
Dodaj ovom popisu Katić, Gagić i Stevo Milošević... :D :D
Džulijus dženkis je bio bez kluba prošle sezone kad je sa svojih 36 ljeta došao u budućnost, pa je pokazao svima kako se igra basket.
Wili ćenda izdominira brutalno
Slobodni su Žorić и Pilepic iz Cedevite već ako tražimo centra i beka.
Da i meni je Pilepić isto pao na pamet, jer znam da su ga baš baš tražili kad je bio u Široki. Nekako on bi bio potrebniji nego Gordić. A Žorić mi je ufff, više povrijeđen nego zdrav. :D
Pročitah po portalima da se pregovara sa Vladom Dragičevićem, ima li što od toga?
To bi već bilo nešto, trenutno je u Ankari, ali Ankara ne igra ni jedno evropsko takmičenje, tako da je realno da će ih napustiti
Doskorašnji krilni centar turske Ted Ankare Vladimir Dragičević na pragu je povratka u Budućnost!
http://mondo.me/a542466/Sport/Ostali...gicevicem.html
Dragicevic bi bio bas veliko pojacanje...inace za sad su pojacanja odlicna...samo jos da su seada makli...
Jos tu nema podgoricke djece i dalje ce nas gaziti timove sa nasim bivsim igracima
Uh, Vlado Dragicevic bi bio bas pogodak. Pametan igrac.
Mislim da bi tandem Dragicevic/Savovic-Markus bio brutalan.
Barać vs Planinić (vijesti.me) - Barać dosta bolji igrač, ali šta će im još jedno drvo, ako imaju Rikića? Možda će da ga pozajme neđe ? :D
Barać bi baš bio pojačanje upravo zbog odličnog šuta, bacanja odlično šutira, visok da hvata lopte itd.
Planinić nema baš ništa od toga, jedino eto uz odličnog playmakera da pogodi po koju ispod koša.
Ono polufinale sa Cedevitom im može dati odgovor koji je bolji centar... :D
Ja ne znam koliko je ijedan od ovih dobar fit za trenutnu Buducnost ali ako bi morao neko od njih, neko najmanje zlo bi bio Planinic.Ali obzirom da Planinic na OI izgleda najozbiljnije od svih hrvatskih centara ne bih se zacudio da ga neki EL klub pokupi nakon OI jer moze odigrati svoju ulogu plus je bio ucesnik F4 prosle godine sa Laboralom.Za Baraca razumijem zasto se interesuju zbog one serije od neke godine vs Cedevite kad je onim midrange sutom masu problema pravio Buducnosti, takodje treba da se naglasi da su mu to vjerovatno najbolje utakmice koje je odigrao za Cedevitu i da se nije nesta proslavio mimo toga.Za Jawaia nemam pojma ko bi ga normalan htio dovesti, jer je tip u ovom trenutku vise rekreativni igrac poput Skorcanitisa za nekih 10tak minuta po utakmici.Da se ja pitam nesto, doveo bih centra sa kojim se moze dobro igrati pik i koji je komplementaran sa Williamsom.
Zar nije Jawai već potpisao za neki klub u Australiji?
Barać i Planinić imaju sličnosti s tim što je ovaj drugi napredovao u Laboralu i na onom kvalif. turniru za OI.
''U svoje pero'' Barać je bio puno bolji igrač, takvog ga se ja sjećam, mada izgleda da je trenutno u silaznoj putanji. Mada, i Planinić je bio u toj situaciji prije 3 sezone, tip je statirao u Ciboni koja se raspadala...
Booji je darko, ali najbooje rješenje je dragičević ako ga možemo. I trebalo bi neku šansu dati baćoviću. Mislim da smo s centrom zatvorili roster, sve ostalo je prenatrpavanje. Pogotovo na poziciji broj 2
A koga ćeš onda kao rezervnog pleja? Meni je Gordić odlična investicija, jer pokriva 1 i 2. Ili planira Vranješa da gura na 1 onda? Nema šansi da Williams mu igra isto koliko i Cook po 35+ min cijele sezone.
Od centara kad bi doveli Dragičevića i Baraća, a Rikića poslali na pozajmicu neđe ili raskinuli, napravili bi moćan tim.
Na 1 i 2 Williams, Reynolds, Vranješ, Čarapić, Slavković
Na 3 Šehović 1, Šehović 2 i Ilić
Na 4 Savović, Nikolić
Na 5 Baćović
Sad je pitanje je li idu Rikić, Subotić i Kanacević?
Mislim da je greška što ostadoše Šehovići, mogao je makar jedan da leti. Previše su nekonstanti.
Uglavnom ako ovaj gore trojac ide, ne bi greška bila dovesti i Planinića i Dragičevića. A mislim i da će se u toku sezone tražiti neko na 3 jer Šehovići će biti tanki za oba takmičenja, mada tu je Ilić
Čarapić je više u Partizanu, nego ovdje. Meni je bitnije da potpišu Dragičević i Barać no iko. :)
PG:Williams,(Carapic),backup plej ako ode Carapic,
SG:Reynolds,Vranjes,Slavkovic
SF:Su.Sehovic,Se.Sehovic
PF:Savovic,Ilic
C:startni centar,Nikolic,Bacovic
Tako nesta otprilike ocekujem.Rikic vjerovatno ne ostaje, Nikolic je njegova zamjena.Subotic isto mislim da nece ostati jer ima ponuda mimo Buducnosti.Kanacevic je vec bivsi.
nije ovo neka ekipa, bojim se da i rejnolds nece bit onaj stari
jbg ekipa treba da se zove rehabilitacija ili reunion:)
da mi je da nedje u milano odem skorije (nije u planu) bih zaputio kod sportskog diretkora za preporuke onih crncina sa koledza i nbdl da se makar kuca ka sto odavno nije u sportski centar
Reynolds je bas odigrao lose proslu sezonu ispod 40% sutirao kad je otisao u Tursku, a u Zielonu Goru nije se naigrao zbog povrede.A jedna ironija je da klub koji se zove "Buducnost" toliko bivsih igraca dovodi i igraca koji su imali priliku ranije da igraju protiv njih.Od ovih startera svi su ili u 30 zagazili ili su blizu 30 godina.Tacno stekoh utisak da im je mrsko da se cimaju oko pracenja trzista pa ono, kao da su igrace skupljali tako sto su im ostali brojevi telefona stari pa se preko Vibera/WhatsAppa dogovarali sa igracima i kasnije samo daju agentu da to ozvanici :D
Ne treba ti nista neko sa strane, mogu ih i ja naci tih crnaca sa koledza koliko hoces,na svaku poziciju po jedan, samo je problem sto ih ovi sto dovode igrace nece, vec se ide samo na sigurno sa igracima koje su vec imali prilike da gledaju kako igraju i koji su vec igrali u Buducnost.Vidi samo startnu petorku prakticno nema tipa a da nije vec u 30 usao ili je blizu istih.A Milano ti je zadnje mjesto dje treba da odes za preporuku nekog koledz igraca obzirom da Repesa tamo sve zivo pokupi iz ABA lige, prosle godine Armani je bio neka vrsta ABA all-star tima plus Gentile :D
Koliko je tacno ovo za Baraca :D Oni su ludi stvarno hahaha :)
Planinic odlicno odigrao nocas protiv Srbije :lolblue: