Nevjerovatno je bilo kupiti Be-em-ve-e, a jos nevjerovatnije da nisu kasko osigurani.
Nema nas na svijet.
Printable View
Nevjerovatno je bilo kupiti Be-em-ve-e, a jos nevjerovatnije da nisu kasko osigurani.
Nema nas na svijet.
Ne mora da znači da nije kasko osiguran već da je isti odbijen zbog debelo prekoračenog ograničenja na autoputu. U tunelu valjda se desila nezgoda a tunel je pokriven kamerama...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Valjda imaju poseban kasko za taksi, policijska auta...
Neka uzmu jos par, sto ima veze, otplatice to 50e kazne sto napisu
MUP traži popravku luka prednjeg i zadnjeg desnog točka, prednjeg poklopca, LED tehnologije s desne strane, LED modul dnevnih svjetala, elektronike prednjeg svjetla, branika, nosača, senzora, amortizera, vazdušne zavjese… Potrebna su i tri točka od lake legure, tri pneumatika “goodyear eagle F1 asimmetric 5”, popravka panela, bočne ploče, posude za vodu za čišćenje vjetrobranskog stakla, aluminijumskog poklopca motora, oklopa motornog prostora. Za popravku je potreban i set za montažu fara, zaštitna ploča, nosač stope motora, glava upravljača, kuglični zglob…
Traži se i popravka prednjih i zadnjih desnih vrata, pragova i obloga pragova, zadnjih svjetala u bočnom panelu, nosača točka, senzora za kišu, vazdušnih jastuka, nova instrument tabla, a potrebni su i limarsko-lakirerski radovi.
E dzabe vala nije skupo... nije ni cudo sto majstori ne rade stara kola...
30k
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Koliko moraju kazni napisat da bi samo popravku pokrili?
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Ove popravke su njima od boga dane... pare od ugradjivanja niotkuda, ka' kad te casti tetka iz Kanade...
Ovdje ce voli motors da ozbiljno zaradi na popravku ovih kola
A onaj prethodni dje su usuli ad blue u rezervoar goriva :)
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
.....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Praštajte na malo dužem postu,ne trebalo nikom,ali ako se već desi...može valjat a i obećah da ću ođe napisati kako se završilo.
Ne umijem multi kvote uradit a bilo je nakon mog prvog posta dobrih sugestija od forumaša @guvarana @acs @Shadow'91 @hercules @montenegrina @Incognito @not robot @kikiriki @rzeljko ... kojima se i zahvaljujem,pa da se zakačim na moj 1.post:
-Vještak mi uradio nezvanični nalaz pro bono(viber komunikacija).Konstatovao da evropski nije pravilno ispunjen i da je na sudu sve moguće,iako mu je iz fotografija i moje izjave sve jasno(da je ovaj drugi kriv)
-ANO mi posle 2 odbijanja zahtjeva za odšetom od strane Uniqe,organizovala trilateralni sastanak sa predstavnikom Uniqa.Osjećao sam se kao da sam došao da sklopim primiirje u Ukrajini[emoji1787].Ponuđen čak i raznim đakonijama[emoji1787]
-Na tom sastanku predst.Uniqe zadržao prethodni stav uz dodatak da sad oni smatraju da sam JA KRIV.Uz moju opasku da li je onda obeštećen drugi učesnik(takođe Uniqa osiguranik) kad sam ja kriv,priznade da nije jer im se nije obratio sa odštetnim zahtjevom.Dakle "za Uniqu win/win situacija",velim ja pred ANO. Onda nastavljam priču u originalu kao Saul Goodman iz BB.Koketiram da imam nalaz vještaka,čitam djelove tog nalaza koji su meni u prilogu ali ne i djelove koji su 50/50%,ne dajem im ga na uvid nego poručujem da će se čitati na sudu pošto namjeravam tužbu podnijeti.
-Nakon tri dana pozivaju me iz Uniqe uz ponudu,kao iz pjesme Nede Ukraden, "Da se nađemo na pola puta".
Pristadoh,uplatiše nagodbom 300€,što realno meni završava popravku kod neizvikanih majstora.Neće mi biti(kao ni drugom učesniku) povećana polisa.
Ukratko, ako se kad ko pogađao na zelenu pjacu u Skadar,onda mogu reći da su oni prodavci na tezgama gospoda za naša osiguranja.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Pozdrav, da li neko moze da mi kaze koliko bi bila skuplja registracija ako sam ja krivac za udes?
Sent from my iPhone using Tapatalk
@joni, najvaznije je da si pokrio štetu. Naravoučenije, govori tiho i vodi psa sa sobom.
Zavisi od više faktora - koji si premijski razred, da li je prvi udes ili neki naredni, kolika je registracija i sl. Imate ovdje sve sa primjerima.
Od prvog februara počinje primjena bonus-malus sistema – NBOCG
evo ti i moj stari post u vezi toga
[AUTOMOBILIZAM] Pitajte... - Page 2050
Hvala, pogledacu ovo cim nadje malo slobodnog vremena :) ne znam tacno koji sam premijerski razred al znam da je punih 7 godina na moje ime registrovano auto trenutno mi je registracija bila 240€ (koliko se sjecam). Imao sam jedan udes 2021 ali nisam ja tad bio kriv nego drugi ucesnik sto je i priznao i tad mi je osiguranje isplatilo odstetu oko 700€, ne znam ima li to kakve veze. Sad sam ja kriv i kod mene su zadnja desna vrata udarena a kod drugog malo ogreban prednji branik pa ne znam koliko bi to procijenilo i koliko bi ja skuolje placao registraciju. Moje je osigaranje Lovcen
Vise ti se isplati da mu ti platis da ofarba pola branika,nego da mu tvoje osiguranje plati
Posto je drugi ucesnik reko da ne treba nista da je sve ok, da vidim ako mozemo kako uzet nesto od osiguranja pa da podijelimo za troskove i jednome i drugome. Meni je veca steta pa mozda rekoh da vidim da oni prihvate krivicu pa da im da pola para kd mi isplate od osiguranja ali ne bih da im napravim cu stetu kasnije.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...rio-u-cvjecaru
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Na sta mu je auto licilo, dobro ga je udario
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...na-jedna-osoba