Ovo je snimak iz 2016. Dodali su nove znakove, nisam siguran da li i dalje postoji ovaj STOP.
Printable View
Ovo je snimak iz 2016. Dodali su nove znakove, nisam siguran da li i dalje postoji ovaj STOP.
ovaj iz dalmatinske kakvi god da su znaci je obespravljen potpuno
Onamo sve može biti logično,samo ne nepostojanje stop znaka iz pravca Dalmatinske.
EKV,ako ne postoje znaci,što bi bilo suludo onda ne bi bio obespravljen no bi mogli slobodno zatvorit za saobraćaj dio Moskovske ulice od kružnog do Dalmatinske
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
ono lijevo skretanje iz dalamtinske kao da je neko tada kad je radjena ulica rekao neka sad ovako privremeno pa cemo rijesit i eto ga tako 20 godina
jos ne mozes ni da udjes u liejvu traku...pa da ovi od male pijace idu desnom...jer je desna gle cuda uvijek blokirana... jos stanu onamo ispred frke da jos vise smetaju
Onamo nedostaje jedna generalna rekonstrukcija, sa novim trakama, signalizacijom a mozda i kruznim tokom...
frka kruzni tok
Mislim da je sad tu ovaj znak za ove koji dolaze i Dalmatinske.
https://tse2.mm.bing.net/th?id=OIP.0...pid=ImgDetMain
Jer kad dolaziš od kružnog i skrećeš prema Dalmatinskoj stoji znak da nailaziš na put sa prvenstvom prolaza. I jako je grdno postavljen da ga kasno uočiš.
Tako je, skroz je u raskrsnici…
Do skoro je bio ovaj znak sto si postavio, kao “tranzit” pa su prednost imali ovi od kruznog ka Dalmatinskoj, odjednom se pojavi “ukrstanje sa putem sa pravom prvenstva” pa sad ovi od Male pijace u Dalmatinsku imaju prednost…
A u Dalmatinskoj i dalje stoji znak STOP kao na Fidelovoj slici…
vec neko vrijeme je tako da ovi koji idu od kruznog desno u dalmatinsku moraju da sacekaju ove sto od male pijace skrecu lijevo u dalamtinsku
ali kakve to veze ima sa snimkom gore?
Nikakve no evo cekamo da se ispucaju ovi forumski kriticari pa da nastavimo sa danom :)
Ovako je planirano
https://i.ibb.co/JnxYf6m/Screenshot-...-20-122141.png
to je prica od prije 15-20 godina... da su mislili davno bi to realizovali... sad je jos teze nego sto je tada bilo
ne znam gdje da napisem ovo...mozda je ova tema najprikaldnija....
cisto kao upozorenje svim vozacima a i roditeljima da djeci bolje objasne neke stvari malo bolje
danas sam tokom dana vozio 8-8 ulicom i usao sam u kruzni kod lukoila da nastavim pravo ka zlatici...cekao sam malo da se ukljcuim u kruzni i lagano nastavio spoljnom trakom...e sad obzirom da od iskljucenja prema starom do mog iskljucenja ispred mene nije bilo kola, pa samo mogao dobro da "snimim" situaciju, za oko mi je zapao djecak koji je laganim korakom isao ka pjesackom prelazu... ja lagano vozim, gledam njega sto ce uradi i dijete sa kapuljacom preko glave izadje na pjesacki uospte ne gledajuci lijevo... dijete je samo gledalo desno ima li kola, iz smjera iz kojega tu i ne mogu da se nadju... ja sam usporio, propustio ga, samo je sreca sto iz unutrasnje trake u tom momentu niko nije nailazio jer ko zna kako bi se dijete provelo...
posle sam ukapirao da sam i ja napravio gresku sto nisam poceo da sviram kad sam vidio sto ce dijete da uradi, ili makar dok je bilo ispred mene, ne bi li ga upozorio da je napravilo ozbiljnu gresku... ali sve se odigra u sekundi, jer je ono na ulicu izaslo i ne zastajuci na momenat da provjeri malo bolje situaciju...
E kako se uždi pasat na zabjelo na sred ulice
Nemaju sto roditelji da objašnjavaju đeci kad se I oni tako ponašaju. Ne viđeh, evo godinama, nikog da je došao do pješačkog i zastao pa pogledao lijevo - desno, nego odmah pravo na ulicu. Imao sam x puta pogodite nekoga jer je krenuo preko ulice a da sam ja bio na par metara pa sam jedva ukočio ili zaobišao.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ti si ga i vidio, a najjace je kad iz zbunja iskoce na pjesacki, ne znam kome pade na pamet zivu ogradu da stavlja na ostrva
To mi je najjace onamo u bulevar Pera Cetkovica, iskacu ljudi iz one zive ograde kao nindze i to aj sto izlete bezobzirno nego kad izlete se onda vuku po ulici kao mrtvaci
I sutomorskoj isto
Ja bih to makao. A jos i kosta. Bolje ubaciti biciklisticku stazu umjesto toga.
E ovako, imam problem jer mislim da nasa policija nece da radi i jednostavno su me iskulirali za Zahtjev. Ispravite me ako grijesim.
Imao sam saobracajnu nezgodu u Srbiji gdje me auto svajcarskih tablica uradilo otpozadi. Priznao je krivicu, odradili Evropski izvjestaj. Meni i njemu je Generali osiguranje. Obratio sam se Osiguranju ovdje ali bukvalno nista ne mogu da urade po tom pitanju nego sam ja morao da pisem mejlove Generali osiguranju u Srbiji (jer se tamo desila nezgoda), a onda oni pisu sa Generali iz Svajcarske. Sve sam im poslao sto su trazili, osim Zapisnika policije (nemojte ovo da vas buni jer se radio Evropski izvjestaj, taj Zapisnik koji su oni radili je samo dokaz da se nezgoda desila). Policija na licu mjesta u Srb mi je rekla da se obratim nasem MUP-u sa sluzbenim zahtjevom i da ce oni poslati taj Zapisnik. Nas MUP kaze da to nije njihov posao (hehe, zasto me to nije iznenadilo?) nego da moram preko advokata. Da li je to istina? Ako jeste, je li moguce da moram da placam advokate (umjesto ja da se naplatim) a nisam kriv. Ako to radi nasa policija uputite me tacno kod koga da podjem.
Fun fuct: generali svajcarska je kontaktiralo krivca iz Svice i smecar je negirao krivicu, iako u Evropski izvjestaj koji sam im poslao Smecar priznaje krivicu.
Naravoucenije, kad ste u stranoj drzavi zaboravite na Evropski, samo Policija.
Ps: valjalo bi Smecara da tuzim jer imam slike sa lica mjesta.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Pa kolka ti je steta na autu? Mislim da se za to ide kod nas u MUP i oni cimaju MUP Srbije, al svakako ti je najlakse da se konsultujes sa nekim advokatom/pravnikom da te uputi. Nidje veze da moras preko advokata da trazis to
Sto je bitno sto on kaze kad te naguzio, a ja ne vidim kakve veze nasa policija ima sa tim u srbiju.
nije velika steta, ali svejedno moze dobra para da se uzme. To isto mi je rekla policija iz Srbije i ja sam to uradio ali nas mup me odjebao i rekao da se obratim preko advokata. Umjesto da me zastite kao cg drzavljanina, njih boli uvo.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Koga su jos oni zastitili..
Tu ti je izio vuk magarca sto se veli.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk