imas li screen tog dialog box-a ???
Printable View
imas li screen tog dialog box-a ???
Da li je neko uradio update iOS5 na 3Gs(baseband 16.15.00)gledao sam nesto po netu da je odlicno prihvatio novi OS pa da vidim da li je neko uradio to ovdje sa foruma?
@Reakwon
Ja sam na 5ci ali mi je stari bootrom i stari bb , mada bb nema veze fixiran je GPS ...sve radi ekstra i mnogo bolje performance ...samo ako ti je novi Bootrom ne mozes unthetered JB ...
pozz
- Na moj 3Gs je iBoot-359.3,kolko sam vidio to je dobro. :)))
jebote, imam iphone vec godinu dana a neam pojma o tim nekim strucnijim izrazima. A iz ''dosade'' bih update-ovao svoj simfree telefon na isO5. a neam pojma imam li sta da s***** u slucaju ''nuzde'' ... jbg.
moj je 3gs sim free....stavio sam ios5 i telefon je stvarno brzi.......
A moze li ios5 na 3g? Mozdaje glupavo pitanje, ali ne znam o tome puno...
Koliko vidim ovjde ima vec nekoliko korisnika iOS5 pa ako mogu da mi posalju link sa kojeg su OS skinuli.iBoot-359.3,sto znaci da je starija verzija. Ako moze sto prije bih da se zanimam malo sa ovimm heheheh :)
ne moze na 3g oficijalno i bolje ne razmisljaj o 5ci za 3g jedva radi i na 4xx ...
a probaj restart telefona posle toga ...
F5......
izvora naravno ima previse. samo jedan od njih http://iphonemanija.com/iManijawizar...WizardiOS.html
Samo ti treba ios 5 za 3gs i preko snowbreza zastiti bb , takodje izaberi old bootrom
ne radi mi imessage kad ocu da posaljem nekome poruku pise not dolivered 100% je do mene kako mogu napravit ovu glupost?
a da li ti je aktiviran iMess ?? imas u opcijama Aktivaciju ...
aktiviran je sve je uradjeno kako treba ali nece kad udjem da saljem poruku pise not delivered prije restore-a mi je imessage radio posle restore-a nece
@no-mercy
probaj ovako jos ....
u /var/mobile/Media/iTunes_Control
tu ces imati direktorijum Music , iz njega izbrisi itunes_db_checked
takodje direktorijum iTunes , izbrisi iz njega iTunesDB i iTunesCDB
Diskonektuj tel pa opet konektuj ...
je li to trebam da udjem u wi-fi onda na crticu onu plavu na wirelles na koji sma povezan onda static i u dns da ukucam 8.8.8.8 ?
Da probaj tako , a mozes i na ruteru samom ako imas ruter ...pozz
edit: ako imas ip od dhcp-a onda tu promjeni DNS ...
nece ja udjem tu ukucam 8.8.8.8 onda se vratim na home screen i pokusam onda i nece da posalje gasio sam plaio wifi i imessager i nije htjelo probao sam i 8.8.4.4
cini mi se da su mi prosli put kad nije radio imessage upravo ovi brojevi pomogli sad ocigledno ne radim nesto kako treba kako to da napravim na ruter?