10к више минимум у односу на гетачу а ни приближно вриједности не даје за те паре. Осим ко се пали на 4точковну вучу на спортско ауто.
Sent from my HTC One_M8
Printable View
10к више минимум у односу на гетачу а ни приближно вриједности не даје за те паре. Осим ко се пали на 4точковну вучу на спортско ауто.
Sent from my HTC One_M8
radije 4 vuče nego prednju pogotovo na tako jako auto :)
U roksped vec ima jedan. Sta ces vise, 4vuce, 300ks glat iz 2.0motora. I izgleda jebeno
50k je bila nova R na sajam u Bg....
Gti je bar 40? Tako da definitivno bih prije uzeo r nego gti :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tacno i podrzavam. Al pazi sad. Dao si 50hiljada a ulazis u golfa! Odma uzimas rs3 novi sa 5.000km predjenih.
Овај R ће купити само заљубљеник у VW . Нико ко гледа да купи спортско ауто неће дати 50к за голф спорт ауто иако 0-100 није лоше вријеме.
Ако ћемо о овој класи причати овај Ford Focus RS нови изгледа убитачно.
Sent from my HTC One_M8
205/50, kao na Celicu :D s tim što je 17 umjesto 16
Neko je skinuo i montirao te.
235/35 je na 19. Odakle vam to
evo u saobraćajnu upisano, možda su zimske
http://www.dodaj.rs/f/3l/Xz/3hq69OQl/img.jpg
17" fabricka je 18 doplata 19. Tj ne znam ni ima li 18
Sent from my iPad using Tapatal
Nisu zimske, W su.
Evo ih prve informacije o tim automobilima sa dizel pogonima, testirani u RDA ciklusu, a ne u NEDEC:
Renault Espace dCi 160, 11 puta veća koncetracija azot-oksida
Jeep Renegade 2.0 Multijet, 10 puta veća koncetracija azot-oksida
Fiat 500X Multijet Start&Stop, 7 puta veća koncetracija azot-oksida
Mercedes C 220 BlueTec, 2 puta veća koncetracija azot-oksida
Mercedes GLA 220 d, nisam našao podatak, samo piše da je gore nego na ovom modelu iznad
Honda (za sada nije preciziran model), 6 puta veća koncetracija azot-oksida
Vozio sam danas najnovi vw polo dizel. Kakva tuga od auta... Mrtvi ne prdi
Ja kad sam vidio kako se to auto zatrese kad se pali..jao ahaha, kao da ima neku drhtavicu, sav se zatrese, baš primjetno..preloše uradjen
Bolje se vozi opel suza no taj polo
Ne znam sto uopste kupuju taj 1.6 tdi, prije bih uzeo 1.2 benz
nije u pitanju 1.6tdi on i tako i tako zadovoljava specifikaciju svoje velicine....
ovdje je manjkao 1.4tdi koji ima 3 klipa i radio kao kosacica i odzvanja dok radi uz vibracije,dok je kod psa grupe 1.4hdi 4cilindra daleko ljepsi za slusat i voziti...
Aha, a je li taj motor isti kao npr na g6 ili passata b7? Ili neka novija tehnologija?
Ovo je 1.4 bio ja msm,jedva sam cekao da zavrsim sa njim i da izadjem... Bolje se vozi kombi pod full utovarom nego taj polo
A gear ratio je tek tuga,jedino ako vozis preko 80 mozes saltat petu a da su obrtaji na optimali
1.4 sa 3 cilindra je tuga.
Imaju sad 1.2 TDI.
I 1.2 tdi je tuga, i ti benzinci su tuga, uglavnom tuga :)
Koji golf imas i koja ti je potrošnja? Jesi li imao kakvih kvarova i to?
1.4 80ks, 2008god, motor koji ima i g6.. 49k presao do sad..
Otvoreno oko 6-6.5l, grad 7-10l zavisno od guzve, klime itd.
Imao sam jedan kvar kad mi je usla mala macka na motorni prostor i pocjepala kais..Ovaj motor ima 2 rebrasta ako ne grijesim :)
edit: za duze relacije ako je auto full, gepek, 4-5oro je stvarno tuga voziti, zbog toga ga samo po gradu vozim.
Nije toliko slaba potrošnja.. Ali ipak da ti je 1.9 tdi 105ks bila bi 2-3e manja potrošnja na 100km a i ne bi bio mrtav..
E sad, vjerovatno je tebi jeftinije održavanje i rega ali to je pitanje koliko :)
Rega oko 260e, zadnji servis sam platio oko 70e cini mi se :)
Imam i Passat 1.9tdi 96kw. Na otvoreno trosi manje od golfa a kroz grad su tu negdje..
300 eura okruglo za 96 kw.
Nisam bas siguran za veliki, imam negdje racun jer sam sve zivo zamjenio kad sam imao onaj problem sa mackom :D Postavicu ako budem brzo nasao..
Za registraciju nijednu god nisam platio isti iznos, npr 2013 sam platio 240. Mali servis oko 20e mozda razlike sa passatom, malo i zavisi i kakvo ulje se koristi itd..
http://www.dodaj.rs/f/3V/10W/28OpQewC/untitled.jpg
Namjenjen za Americko trziste,jako siguran auto:lolblue:
Neka ga neko nazove i pita ga sta uzima
...jako siguran auto...
..uzmes 2 odlicna auta golf 2 i bmw 318 za 8k eura. :D
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Steta, nema garanciju..
Kaze za americko trziste.
Pa jes, moze proc na ovim testovi azatnih oksida taman ka i ovi novi u ameriki
Ebote, ja pasata ne mogu prodat dvije i po iljade, a on gomnance od dvojke prodaje dvije i osamsto. Drug mi je jedan nedavno kupio dvojku za 250 eura, to je realna cijena, ja sam Asconu proda 300 eura, to je realna cijena.
Jedan je nedavno golfa 2 benzin platio 2000e, stvarno garažiran i ekstra očuvan....ali golf 2 benz....i što je najgore on misli da ima auto.. :)