cush 3. a i ti mnogo trazis.
treba prvo drugi pas svezat. :)
Printable View
Lose, bas lose.
Bez ikakve ideje se igra. Kako se primaknemo blizu ceskog gola tako krece 'bunarenje'. Damjanovic je prelos igrac. Beciraj nista specijalno. Bozovic samo dokazuje kakav je prosjek.
I da, Rizzoli je prelos sudija.
Evo tek sad stigoh, je li opet ne mozemo nista?
Znaci Bilek odradio domaci zadatak.
rizzoli je jedan obicni gad pregadni.
ovajjjjjjjjjjjj ne moze Bequrai da igra krilo , mora MonSi da udje ..
Malo nesto cine za razliku od prvog meca..Ali ne ide ovo nikako,ovo cesi oce polako bez trke da privedu kraju..Ne napadaju ne opucaju se ako dje iskrsne kakva sansa i kraj..I Beciraj skroz izgubljen u ovu formaciju jer se previse ide na Stevana a on i Vucinic misle da smo mi magarad pa nekakve bravure izvode,misle da su igracine ako su se Italije dofatili..Milije mi je Djikanovica nesrecnoga u buducnost gledat no ove dvije splacine.
I da nije bitno da poginemo na tetren no da igramo fudbal valjda.
Ovo nocas je sve, samo ne fudbal
TACNO ! imao bi sut da je pukne samo u okvir pa ne bi branili ni 3ceha ! ! ! no ajde proslo je ne moze se vratiti....ovaj brnovic tobas ugira ekipu,a ono sve duge lopte,ka da igraju da se brane pa je samo pale...brukaaaa ! no ajde ima nade ! kad smo mogili englezima,mozemo... !
Prva zamjena: Damjanović/Vukčević - ako mislimo išta jadit večeras.
jovetic stvarno sve neke fore kao balerina. izgleda da mu je milije da izmajmunise faul s njegovim spoticanjem no da muski igra...strasno.
Napad garantuje 0:0 ako odbrana izdrži. To je, na žalost, nešto čime se naš tim vodi. To se i u Pragu pokazalo. Nema tu sreće.
Bitno je i te kako da se gine na teren. Vi biste i jare i pare. Vazno je da je srce tu. Cesi nijesu naivni.
Formacija je tu i tamo, osim Beciraja koji je lose postavljen.
Najveci problem je to sto ova naasa ekipa nije dobra kao sto smo mi umislili.Mi smo samo bili jaki za jednog Cica koji im je utuvio u glavu da su prejaki i digao im moral,i naravno igrao sa pravom formacijom..
Tradicija je na njihovoj strani :)
tuga....
majku li ti je*em rizzoli.
ljudi moji.