aj nek nam je sa srecom, pa da se napijemo ko stoka zajedno i proslavimo kako dolikuje!
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Ljudi postoje li veci lopovi od ovih iz saveza (dejo i kompany) ! ? JA NE MOGU DA VJERUJEM DA SU TOLKI LOPOVI ! ! ! ljudi nemaju lljeba da jedu,starkovi,raspada se drzava,protesti,cuda se cine po drzavi,a reprezentacija igra KLJUCNU utakmicu i ONI IMAJU OBRAZA DA STAVE ONOLIKE CIJENE ZA ULAZNICE ! ? nije se nakupio para po italiji i srbiji lopovcina glibava besramna,nego odje stavlja 40e kartu ! ! ! istinit sam fan,ali ne bih mu da 40e za inat,pa da igra brazil spanija ! ! ! ! ! ja sam ogorcen ovim potezom !
Lambda
Ipak im je na prvom mjestu da opljackaju narod, pa tek onda da se dobije ova utakmica.. ono: "Ajde da se bar jos jednom napunimo para ka' ljudi, ako vec ne mozemo dobit.."
10-40€ karta.. sramota.. pi
Puštite sad to ljudi,imamo kad o tome
Ajdeeee Crna Goro!
evo kako izgleda line up za nocas (vizuelno):
http://www.uefa.com/uefaeuro/season=...&match=2008830
Ljudi dajte mi neki live stream ne mogu nac
znate li koji sajt
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
i meni sta je ovo na rtcg sat
ako neko sta ima neka da
Lažljivi RTCG Sat :-(
Vidjoste li onog auta..
slabo slabo. jovetic jako slabo drzi loptu.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
ni da im se primaknemo golu.
Kakvi su nasi manekeni nervozni pale loptu a ne umiju putem ic mater im. VUcinic neobrazovani doduse obrazovan u igri. VAMOS!!!
Jao da imas oci na ledja...
Napad nikakav ali odbrana je mnogo sigurnija..samo da napad proradi...
Braco moja sto bi ono..e moj damjanovicu
Sudija ***** ti mater žabarsku,eto...
Da samo Damijanovic u onoj situaciji dodate Joveticu koji je bio sam, mislim da bi on postigao gol.
Najvaznije je da momci zaisto ginu na terenu. Vidi se. Svaka im cast.
ljudi, ne umiju 3 posrana pasa svezat na tudjoj polovini terena, a cesi igraju ka na domaci teren.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks