hahahahahahahahahahaha
PS: Ovo je prvi put da me neko iz senior management-a posteno nasmijao :D
Printable View
ocel ko zakljucat ou temu, kakvo offtopicarenje o boze
:lolblue: :lolblue:Quote:
This forum requires that you wait 10 seconds between searches. Please try again in 746 seconds.
hahahahaha ludilo
ja ne znam da li treba ovo odje da ide,ako ne kamenujte me,sto cu:brat mi je izgubio pass za log na forum,mail za eventualno slanje nove sifre mu je ukinut,ne postoji,nema ga :) bio mu je na cg.ac.yu,pa bi on sad da mu se nova sifra posalje na ovaj:
[email protected]
korisnik je 'mirkogrozni'
prascajte na ovako konfuzno pisanoj poruci,ali me mrzilo da kucam sve ovo,pa bolje nije ni moglo ispanut.hvala!
pokakish se ti na forum na koji ti tipovi tipa nekakvog harija krisne i slicnih nizeinteligentnih moderatora brisu postove koji im ne odgovaraju, na kojem su moderatori maximalno neobjektivni, kroje politiku foruma po njihovim politickim i vjerskim ubjedjenjima i slicno. onda ti neshto odgovoris i banuje te neki takav *****. jeste, p e d e r. evo da vidim koji ce mi mudonja ovo izbrisati, pa neka mi se usput i javi na pm. ne ide tako, momci. ni svoje misljenje ne mozes da izrazis, a ne shto drugo. toliko...
^ Nikad se protiv vlasti nije moglo ;)
primijetio sam da je sat na forumu josh uvijek +1h , pa bi ga valjalo vratiti po novom vremenu :D , nije toliko bitno ali opet je bolje ako je tacno :D
Ti ga vrni :)
ja bih kad bi moglo , probao sam sa vremenskom zonom ali je vazda u raskoraku 1-2 h +/-
GMT 1h manje a na GMT+1 1h vishe nego sto je :D
All times are GMT +1. The time now is 22:24.
Meni je OK.
rijeshio tek sad probl.
stavio DST Correction Option: DST Corrections always off , i stavio GMT +1 i sad je ok
dok je ovo gore bilo stavljeno na ''Automtically detect DST setings'' stalno je pomijeralo vrijeme -/+ 1h
Animated avatars/Picture signatures? Čisto da se proljepšamo, ima li kakve šanse?
Hvala :)
Drugi dio pitanja? :)
Kritikujte moderatora!
Pa ako i ovdje brišete postove onda je ovo pravi cirkus! :lolblue:
Koja je funkcija teme za zalbe ako za zalbe brisu kako se moderatorima cefne...
zavisi koje postove brisemo, postove tipa :ko je obrisao, zakljucao, zasto i sl brisu se, zato se ima pm od moderatora i admina, ako je vec neko napisao nesto sto nije u skladu sa forumskim pravilima isto tako mozes da prijavis na pm moderatora i admina i bice provjereno i eventualno obrisano ili vec sto treba da se uradi
Pitanje za moderatore....
Zasto mi je na podforumu 'Prodaja i oglasi' izbrisan topik koji sam postavila????
Nisi stavila P: ispred vjerovatno.
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=41585
Može li da se otključa, pošto nismo skrenuli sa teme, niti se vrijeđali po nikakvom osnovu...?
Pitanje za sve-jeli u redu da na ovom forumu moderatori bez ikakvog povoda napadaju i vrijedjaju chlanove?
Manekenko ako si zbog svoje ljepote i dugih nogu navikla da ti ugadjaju ovako, ne ocekuj to ovdje, bar ne od starijih forumasa. Receno ti je prilicno strucno(ja sam laik za to i ne bih umio tako ali postoje oni koji se bave tim) a nekad je ljudima jednostavno muka da citaju gluposti pa moraju tako odgovoriti.
Ja sam normalna djevojka koja ne dolazi na forume da bi joj neko neshto ugadjao,ja sam ovdje iz zabave i meni nekih dragih ljudi,i naravno,ako mi treba neki savjet od djevojaka...a ako nekog smaraju moji postovi,zar je to razlog za uvrede?Trebam li ja sad na nekoj temi koju chitam da vrijedjam osobe chiji me postovi smaraju?
A kako i cime si ti to tacno uvrijedjena? Citiraj.
Istina nije uvreda.
:)Manekenka, mislim da sam ti odgovorila i na forumu i na pm...ok, posto ja kao moderator tog pdf mislim da nijesi uvrijedjena, citiraj postove koji su toliko uvredljivi, i sta je to u njima sto je uvredljivo, i lijepo se zalis administraciji foruma, koja ce, svakako, odgovoriti na tvoj zahtjev ako je opravdan.
Pozdrav
Zasto je banovan moj drug ABC
drug ABC je banovan jer TITO vise ne postoji.
Sad to malo povezi i doci ces do tacnog odgovora koje ovdje, ipak, ne smije da se iznosi.
^ Sprdas li se ti to sa mnom?
Kako si otkrio da je laz? Mozda je neko stvarno pomislio da je zato sto TITA nema.
Cemu sad prijetnje? Banovaces me kad budem prekrsio pravilnik a do tad spusti malo loptu.
Ovdje sam 5 godina i sad trebas ti da mi prijetis iz nikakvih razloga?
Znam da mozes, sve ti mozes ali kada bi svako radio ono sto moze gdje bi nam kraj bio?
P.S. Mislio sam da ti ovo posaljem u PP ali posto si tu uzeo za slobodu da ovdje odgovoris, ja sam te samo ispratio...
Bilo bi ok da uz "Ženski kutak" postoji i muški. :D
A i uvodu teme je napisano da je ovo tema za prijedloge za poboljšanje foruma, a vidim da je poprilično uništena raspravom o baniranju. To se ne bi trebalo dozvoljavati, niti bi odluke admina smjele biti predmet diskusije, pogotovo ne kao off topic na raznim temama.
This forum requires that you wait 10 seconds between searches. Please try again in 21106 seconds.
Forum pobudalio.
This forum requires that you wait 60 seconds between sending private messages. Please try again in 17478 seconds.
Evo sve je manje i manje...sudeci po broju za nekih 5 sati ce proraditi :)
"This forum requires that you wait 10 seconds between searches. Please try again in 17838 seconds."
isti problem...
Ajde što je pobudalio, no se danas jedno 2-3 sata (otprilike između 12 i 15h) nije moglo pristupiti forumu... Pa kad jesam, post koji otkucam prikazuje da je kucan 5-6 kasnije od stvarnog vremena :S