Natopi krpu nitro razredjivacem ili acetonom kao ovi sa redita pa ga ocisti da vidimo spada li mu boja [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Pa nam javi [emoji23]
Salu na stranu , da te dobro sluzi pa pisi utiske
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Natopi krpu nitro razredjivacem ili acetonom kao ovi sa redita pa ga ocisti da vidimo spada li mu boja [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Pa nam javi [emoji23]
Salu na stranu , da te dobro sluzi pa pisi utiske
Nema puno razlike u odnosu na 14-15 promax…
Tako da ko ima 14,15,16 slobodno ne mora mijenjati…
Skupo me ovaj mir izasao, zena slomila 15 pro njoj sam dao 16 pro a ja ovaj uzeo. Da nije lomila ne bi ga uzimao sigurno.
Da nije narandzaste boje ne bih ni primijetio da sam zamijenio telefon [emoji23][emoji23][emoji23]
Prvi utisak je da bolje lezi u ruci od 16 pro, ovo ostalo sve isto. Prije kad bi se uzimao telefon vidis neke promjene, te ekran sa vise boja pa kamera sa vise mp. Ovo sad u zadnjih 10 godina nikakvih novitada. Sve isto.
Znaci, svake god se kupuje samo nova baterija
Dajte pohvalite taj iPhone 17 kako bi @coldplay mirno pajkio.
Nekako mu tatstuara ne napušta moj Nick [emoji1787]
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
zasto korisnici iphone-a uvijek otvore wallet prilikom placanja? jel ne moze drugacije da se plati ili svi misle da mora tako?
Ja mislim da mora , jer prilikom placanja faceid trazi verifikaciju
Neke unify kontrole pristupa koristim bez otkljucavanja ali placanje telefonom sam vazda sa otkljucavanjem .
Bas cu probati danas moze li bez [emoji23]
Dupli tap na desno dugme… izaberes karticu (ili default) i odradis Face ID (ili ukucas passcode).
Neki ne znaju da mogu sa plate i tokom leta - dok je telefon u Airplane modu.
U inostranstvu za placanje prevoza u Walletu se izabere kartica za express tranzit i ne mora Face ID. Cak moze da radi i dok je baterija prazna.
Zasto jednostavno kada moze komplikovano… ne mora dva puta da se prisloni do terminala.
ok, pitam jer sam primjetio da svi imaju neku ceremoniju...nikad nisam koristio ios, a na androidu mi radi tako sto primaknem otkljucan telefon, postoji default kartica za placanje i to je to...
ne mozes koristiti wallet ni na iphone ni na sat ako nema sifra ili faceid, sto je po meni logicno jer bi mogao neko lako da zloupotrijebi tvoj wallet
najaci su mi ovi prankovi :D bukvalno bi moglo ovako da nema sifre
https://youtu.be/ncJOkGYcadw?si=NnJt3__pFqn54iJm
Garantujem da se brže sve to na apple odradi, nego na androidu dje ne treba “ništa”.
Inace skrenuli ste sa teme pa ako nije problem….
pa pazi ja znam da vama koji koristite android to djeluje komplikovano .... ali na iphone tako dobro radi faceid da bukvalno dva klika na power dugme aktivira wallet u tom trenutnku faceid odradi posao i to je to. A opet si skroz zasticen od zloupotrebe
Meni i dalje djeluje nestvarno da na android ja mogu da uzmem tvoj telefon bez tvog znanja prislonim na pos terminal i platim nesto a da nema neki vidk verifikacije i zastite ???
Kako ništa, pa kada otključaš telefon otključao si ga Pinom ili otiskom prsta.
Zašto bi onda ponovo to radio?
Na Android svaku petu (recimo) transakciju traži dodatni otisak prsta. Ne na svaku.
Living on the EDGE side
iPhone ne moras da otkljucas, primaknes ga i on se sam probudi, pojavljuje se slika kartice, u tom trenutku ga okrenes put sebe i pritisnes dugme 2 puta za confirm. To sve traje oko 1 sec.
Jednostavno je prije svega [emoji1787]
Living on the EDGE side
Kako je to na android?
Znaci ako imas tudji telefon, otkljucan, mozes da trgujes do preksjutra? Sigurno, bas.
Kako mislis otkljucan? Ne mozes google novcanik da napravis bez sifre,tj da telefon nema nikakvu zastitu.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Ima li security step prilikom autentifikacije?
Ne mogu da ti 100% tvrdim da ukoliko je otkljucan neko vrijeme prilikom placanja moras da potvrdis opet pin otisak i sl.... uglavnom ga otkljucam kad treba da platim, a za tako nesto ne moram ni da ga pogledam...
Isto samo sto ja kliknem 2 puta nakon kontakta sa senzorom i pogledam u ekran.
Zna Bugi bolje od vas koji koristite to svaki dan.
Čime se hrani taj čovjek :D
Na ovo moje
Pišeš ovo...
Rekao sam ja, stasa generacija onih koji ne čitaju. Samo pišu... Kako pričati sa ljudima kojima JE JEDNOSTAVNIJE ovo pod 1) nego ovo pod 2)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b5d398832f.jpg
Edit...
Evo i dokaza [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Living on the EDGE side
Ne kapiras. Ne znam koji ti je klinac. Ako si zaboravio negdje otkljucan telefon, ili neki azerbejdzanac ti ga uzme iz ruku, otkljucanog, i trkne do iCentra, on moze tamo da trguje sto god hoce bez ikakvog security pass-a prilikom autentifikacije…
Ako ti ga neko otme iz ruke telefon se automatski zaključava (Google theft protection).
Ako si ga zaboravio neđe, telefon se zaključava nakon gašenja ekrana (oko 15 sekundi).
Dakle ako za 15 sekundi trkne do Centra i naplati, onda imamo slučaj krađe ne sa Azarbejdžancem već sa Fleshom ili Supermenom (ne znam koji je brži od njih dvojice).
Daj još hipotetičkih situacija.
Niko ne spori da je Apple sistem sigurniji.
Samo nije JEDNOSTAVNIJI (a to je dio koji ne citate a za koji tvrdite da je tačan).
Living on the EDGE side
Dzabe se trosite momci. I ios i android ako otkljucate telefon imate 30 do 60 sekundi da izvrsite placanje prije nego vam sistem zatrazi opet otisak prsra, PIN kod, face ID ili sablon. Sve i da ekran ostane upaljen a prodje 30-60 sekundi trazice vam da se identifikujete.
Mislim da sekunde odredjuje banka sama kad postavlja digitalni novcanik u funkciju.
Čekaj, a šta ako Azarbejdžanac ode u Apple iCentar?
Ali isključivo sa Android telefonom [emoji1787]
Living on the EDGE side
Kazes jednostsvniji? Zakljucas li kucu uvece?
Vrata zakljucana a i sef.
Znaci sef u sobi ti je otkljucan a ulazna vrata zakljucana.
Analogija sa osobinama modela iz naslova je više nego očigledna.
Otvorite temu "Android vs. iOS" ili neka je moderatori "ožive".
Pa da se pokomatimo :D