Meni je sa Ali expressa stigao sa evropskim softverom instaliranim google play i bez kineskih aplikacija ali ga jos nisam koristio nemam vremena
Sent from my G7-L01 using Tapatalk
Printable View
Meni je izgleda stock ROM došao :)
Evo clapton tvrdi da softver boba ne valja :)
@ben dover nema vise akcije na jd :(
nema potrebe da provjerava preko 4k baterija spori punjac...
pa neka uzme neki "jaci" punjac. Recimo od s6 i napunice za toliko.
Ima sigurno masu kineskih marki koje su lose i sa losom podrskom, ali ima ih i sa odlicnom podrskom i softverom...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Jedan momak je na benchu slikao ekran ma meizu i xiaomi i nema neke razlike tu na ekranu. Isto osvjetljenje je bilo i bas se nije primjecivala ta razlika u kvalitetu, a ne da je drasticna. Ja bih sacekao ako ti nije trka ove sa snapdragon procesorima da se vidi koja ce cijena biti.
Pozdrav ljudi, bas sam htio ovih dana da narucin M2 Note, radio na njemu, drzao u ruke i za mene je ono super telefon. Slabo se razumijem oko narucivanja, kako da mi stigne sa EU softverom i neko neke stvari da ne bude softver kineski ... moze li pomoc?
montSat je cini mi se iskusan sa meizu. Mada najlakse ti je kad porucis da napises poruku prodavcu da ti posalje sa nasim jezikom i google aplikacijama.
Meizu muko moja ;) koristio sam svakakve telefone, al Meizu mi se najviše zadržao. I što mi se posebno svidjelo, šta god sam mu radio sa firmwareom, nisam ga mogao "ubiti" :)
Kod Meizu telefona, imaš verzije A, I, U i C.
Izbjegavaj U i C, to su kineske verzije za njihove operatere, i pune su kineskog smeća.
Verzija A je ok, to je unbranded verzija za Kinu, ima nekoliko predinstaliranih kineskih aplikacija koje se lagano miču iz app managera. I lagano se instaliraju google apps iz meizu marketa.
A najbolja je verzija I, tj international, al ona je i najskuplja.
Ja sam koristio A verzije, i neka recimo prednost je što prvo update izlazi za A verzije. A Meizu je toliko ažuran da mi npr za MX4 svaki mjesec izlazi stable verzija firmwarea...
Koristio sam i svakakve lenovo telefone i još neke kineze, i ne bih ni jedan pogledao naspram Meizu...
Sent from my H6890BP using Tapatalk
Da, svaka verzija moze da se prebaci u drugu. To jest da mozes u U i C da ubacis rom od A i I. Nedje sam to vidio na benchmarku prije neki dan.
Naravno da hoće...
Mislim na Mx5 i pro
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
a dobro, to su im najjaci modeli. za M2 Note nista nema a izasa je prije pola godine.
ima li dje na aliexpress ovaj LeTV max pro ?
a redmi note 2 je na akciji od 119 eura jos 5 sati...
Ima li dje da se uzme screen protector u Podgorici za xiaomi redmi note 3 kao i fotrolu
Meni je stigla fotrola ali nesto ne pasuje kako treba a glas protector sam lose nalijepio
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Nemoj se mučit da traziš kod nas jer nećeš naći nidje,nego bolje da poručiš odma da ti prije stigne...
Jedino ako neko nije poručio viška kao ja za note 2 pa prodadoh kolegi @djed_djuro;)
Ja sam stavio od lg g4, nije preruzno :)
Jedno pitanje pa ako ko zna ,note 3 kopija,brljavi svako malo,Ni hard restart ne pomaze ver je software u pitanju gdje to odraditi u pg Ili nk
Narucio sam ovaj, koja je to verzija?
http://www.aliexpress.com/item/Origi...arefor-shkmail
Mislim da ti dolje pise International.
Od kad joj je stigao telefon ni traga ni glasa od @montenegrine bar koju sliku letve da postavi;)
Hahhahah ne stižem!!!
A oću da ga flešujem na noviju verziju software-a.
Evo obećavam da ću javiti sad za vikend.
Meni je u posti, dako iduce sedmice ga uzmem.
Aj sa srecom...
Koliko se ceka bih za majku da narucim nesto do 150e sto da uzmem?
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Racunaj do mjesec dana a vjerovatno ce i ranije stici..samo potrazi ozbiljnije prodavce.
Ovaj redmi 3 je lijep jedino sto je malo skup jer je prije par dana izasao
http://www.aliexpress.com/store/prod...596287406.html
Moze li se nac One Plus One za neke normalne pare? I sta mislite o refurbished telefonima?
Mozete li izbacit te prodavce dobre kad naletite?
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Nemojte nista narucivati sad. To jest ako uspijete do 22. 23. Porucite poslije nemojte! Ja sam se zeznuo prosle godine narucio krajem januara uhvatila me njihiva NG i zbogom, cekao sam dva mjeseca skoro. Evo i sad 30 dana.
Ih extra ti je ovo 30 dana sa JD nekima nije ni krenuo za 30 dana:)
Jos za sto i kusur eura takav telefon;)
A nije bas tako @Metz , malo su ljudi previse ocekivali jer su se prepali da im nece stici. Ja sam narucio u onoj turi od 21. do 25. i vidim da je svima ili u putu ili stiglo. Samo jedan momak nije imao srece posto mu je otisao za kanadu, pa sad mora da ceka da krene nazad, zeznuli u NL postu. To je sto se tice x500.
x600 i nubie su gore prosli, posebno nubia koju ocigledno nijesu imali na stanju uopste pošto nije krenula bez nekolicini. x600 su krenuli svi od osmog do 16, tako da ce im stici sljedece sedmice (oni su vecinom narucili poslije 25.) Kad uzmes da nijesu radili nekoliko dana za novu godinu to ispada 15-25 radnih dana kao sto su napisali na sajtu. **** ga, malo se oduzilo vise subjektivno nego objektivno :) a one akcije su bile nevjerovatne i isplati se itekako cekati.
Ma znam nego se salim ali u svakom slucaju se isplatilo cekati i jos mjesec za te pare samo sam to htio reci,a jeli trebalo stisnuti petnju pa ga narucit sa onim ludim akcijama jes;)
Bice sigurno opet, pa bi valjalo ispratiti. recimo bio je zuk 1 za 230 dolara.