Prvo Galaxy 2 nema procesor na 2Ghz nego na 1.2Ghz iako je prvo najavaljen na 1Ghz predomislili su su se.
Drugoi sigurno nije procesor na 2Mhz ;)
Inače ovo je tema o Androidu i mislim da kamera od N8 zaista nema šta da radi. Inače kamera od N8 je smeće za Canon -a koji daje Tempo u NK za 67€. Kako taj Canon slike pravi a košta 67€
[QUOTE=verbalni_fajter;2181430]ne mora da znaci, eto na primjeru lap topova... A i sto se mene tice, svaki tel kojem baterija bez problema drzi od ujutro do uvece ima OK bateriju (sto znaci maltene svaki telefon sa ispravnom baterijom). Koja je prakticna razlika u telefonu kojem baterija drzi npr. 5 dana u odnosu na onaj kojem drzi 10? Nisam toliko lijen da ne ustekam telefon na punjac, a ne pamtim kad mi se desilo da je telefon (sem bas kasno uvece prije neki dan) ostao bez baterije, a pride nosim 2 telefona uvijek :)
Tehnički i sam možeš naći na internetu, zato ću samo reći praktično.:D
- Sviđa mi se novi copy paste, odrađen je kao tabulatori u wordu što mislim da je idealno rješenje.
- Fabrički dolazi sa mogućnošću da se upali i ugasi APN i ima wi-fi hotspot (mada nijesma sigurna je li imao 2.2 ovo zadnje jer nijesam koristio). Sada pošto imam flat na telefon častim ljude oko mene :)
- Što se tiče brzine, mislim da su napredovali oko 10%, ali zato kamera ima bolji AF koji brže radi.
- I ne znam na BT mi više ne traži pass kada šaljem i primm što je možda do mojeg lap topa a možda i do novog OS -a, ali da napomenem.
Meni je muka seko, baterija mi traje od 7 ujutru do 22 ili 23 uveče i zaista je loše kada moram u grad pa dok se tuširam moram da ga pripunjavam.. Idelano bi bilo kada bih dobio kompletnih 24 sata, a ne 16 sati. Mnogo je veća razlika između dan i dva korištenja nego između 3 i 6 dana.