ahahahahahhahahahahahahahaha :) :*
Printable View
ahahahahahhahahahahahahahaha :) :*
Vazda li ja gmizem po podu...
Dobro je dok se jos teturas.
Ja sam BATZKMIL ili ti MAJMUN
Horoskop igra veliku ulogu u mom zivotu. Siguran sam da moj zivot u mnogome zavisi od toga dje su se planete, Sunce i Mjesec nalazili prilikom mog rodjenja. Jos vaznije je njihovo kretanje i promjene u Suncevom sistemu poslje mog rodjenja. Sve je to bilo podredjeno meni i odredjuje moj karakter, osobine i nacin ponasanja.
:distracted:
vala, ja obrukah ovog mog Coz Sokola...a finalna rečenica me dokusuri..skroUz...
Zmija. Sve pogodjeno...
-SOKO(od 7.februara do 6.marta) SOKO je Majanski horoskopski znak koji životnu putanjom hoda duhovnošću.Oni poseduju veiku moć kako u duhovnom tako i u svetovnom aspektu.Jaka ličnost je njihov pokretač.Inkliniraju poslovima u sudstvu,a i policiji,mada bi mogli sebe naći i u vazduhoplovstvu.Zar nisu sokolovi? U partnerstvu se ispostavi da su posvećeni i verni,jer imaju veoma jak moral.Ovo su nadasve veoma pošteni i iskreni ljudi.
Ovo poslednje me raduje jako. I pomaze u zivotu, isto jako.
Meni obicno mrak pa'ne na oci kad me cura pita sta sam u horoskopu. Ali donekle se suzdrzim dok me ne pita sta sam u podnzaku. A juce bi i situacija da nakon odgovora 'Nemam pojma' ona mene pita u koliko sam sati rodjen da mi kaze sta sam... Bjezzzz od mene sekto zenska! :p
što si u horoskopu? :lol:
mora da je djevica :D
U kineskom sam Zmaj. Od nocaja.
Zmaj - pozitivne strane
Odlučni, originalni, sigurni u sebe, snalažljivi, prilagodljivi, hrabri, strastveni.
Zmaj - negativne strane
Zapovednici, tirani, arogantni, netaktični, usijane glave, kritični.
A bjezzzz avetinjo :p
Dosta promaseno... I za pozitivne i sa negativne strane...
Jel' ljudi i dalje vjeruju i horoskop ili je ova tema sprdnja? Ne pratih niti imam zelju da prelistavam 9 strana...
vidiš da je tačno :lol:
Sto je tacno glavo luda? :p
Btw. meni inace ovo 'prilagodljiv' i 'snalazljiv' nikako ne ide sa 'netaktican'...
Hahahaahahh
ovaj "mali horoskop" sve pogadja
Vaga sam. Aj rastrgni mi dusu forumsku. :p
ti si moj podznak
evo ti ljubavni :lol:
Vaga
Pronalaženje pravog partnera će biti prioritet u životu osobe rođene u znaku vage. Za vage koje su već u vezi, održavanje mira i harmonije je najvažnija stvar. Usamljenost je neprirodna i veoma tužna stvar za jednu vagu. Kao ljubavnik je izražajan, kreativan i uravnotežen. Učiniće sve što je potrebno da im partner u potpunosti bude zadovoljan, počevši od razgovora pa sve do vođenja ljubavi. Šarm i posvećenost savršenom balansu čine ga divnim partnerom.
vidiš kako si divan :glee: