Originally Posted by
Dusan.
Imam neke kopije sata, sa AliExpress-a... Jedan kozni kais a drug metalni. Oba jako lijepo izgledaju, i prvenstveno sluze svojoj svrsi. Volio bih da imam neki skupi sat ali njega bih morao mnogo da pazim, a ja recimo cesto rukom kacim o vrata auta, o vratima kroz kucu, o zid i tako, pa mi se ne bi isplatilo da dam 150-200e na dobar sat i da ga s*ebem posle deset dana.
Ono sto mi pomalo smeta je sto se danas sat nosi SAMO kao modni detalj, bez ikakve funkcije. Za ovo vrijeme sto ih imam-kad god ih nosim sve rijedje vadim telefon iz dzepa da bih vidio koliko je sati, iako sam ranije po defaultu samo na telefon gledao sat i njemu vjerovao. Takodje je dobra stvar sat bez baterije koji radi na pokret ruke, mana mu je da brzo stane, posle par sati od koriscenja i nije za one koji ga ne skidaju s ruke. Tako da je mozda sa baterijom bolje resenje?
Je li ima neka odredjena odjevna kombinacija uz koju ide sat sa koznim a uz koju sat sa metalnim kaisem? Mozda je i glupo pitanje, ali vjerovatno se nesto slaze sa jednim a nesto sa drugim. :) Npr, mozda sat sa koznim kaisem bolje stoji uz elegantnu kosulju, sako i pantalone a metalni uz neku trenerku i sl. Ili obrnuto? Sta mislite... bas me zanima. I sta mislite ko vise nosi satove sa koznim a ko sa metalnim kaisem? Primijetio sam da zene masovnije nose sa metalnim kaisem.