zna li se mozhe li basha igrat???
Printable View
zna li se mozhe li basha igrat???
Rekose Basa se osjeca dobro, ja se nadam da ce igrat svih 90 minuta. Mada Savic je odlicno odradio posao u Pragu pa nece biti problema ako bude morao da ga zamijeni. Problem ce biti po toj lijevoj strani jer koga god da stavi (Bozovic ili Pejovic) imace problema. Neko iz sredine ce morati da se vraca i pokriva tu stranu.
Samo da se zahvalim Recordareu na korektnom i opširnom odgovoru. Nemam nažalost vremena a i dodatna rasprava nema smisla pred meč. Samo ću ti reći: Ako napravimo podvig, ima da mi napišeš 44 posta u roku od 24 sata kako znaš i umiješ :D
A sjutra ne štedite grla da poguramo ove momke!
Samo beca da stavi u prve i sve ce bit kako treba:)
http://www.portalanalitika.me/dijalo...rna-goro-.html
Ako može da se dostavi po jedan primjerak igračima.
11/11/11, mijenjaj nik kumim te svetom kapicom... Kad god ga vidim neka me mucnina obuzme. :mrgreen:
Prijeki, vala od Beca Maradonu napraviste. :p
Evo na IN maloprije reče da ih čeka pakao u Podgorici i drukčija igra...znači neće igrati ka u Prag po ovoj izjavi :)
Sport TVIN - Branko Brnović poručio Češkoj "čeka vas pakao na našem stadionu" (14 nov. 2011)
http://www.youtube.com/watch?v=TPHgtVtN7hE
Cijeli dan tripujem da je nocas utakmica.Ajde vise.
Prvi koji napiše nešto "negativno" ima da ga banujem pa nek se usudi samo.. Odlično je da su pozitivni i da jedva čekaju revanš :)
Didi, logova' si se na pogresan nalog. :mrgreen:
Ahahahhaha ..muči tamo ;)
Sport TVIN - Branko Brnović poručio Češkoj "čeka vas pakao na našem stadionu" (14 nov. 2011)
ja bih voljela da ne šalje poruke no da sprema ovaj tim. Nije ni pretjerani optimizam valjan...no kako bude, svi smo uz sokole i ja se nadam čudu, jer 3 gola da damo ne može se drugačije nazvati nego čudo!
Kad prođemo Češku ima sve utakmice kvalifikacija da postavim u dvd,eto to će biti poklon od mene :)
To je varka za protivnika, isto kao i u prvom mecu:stupid:. Tad su "najavili" Beciraja, a od njega ni traga ni glasa. Sad najavljuju da ce igrati isti sastav, mozemo ocekivat Beciraja od pocetka:biggrin:
kad čuh šofra đe kaže da niko u zadnjih 15-ak godina nije prošao dalje poslije 2-0, ni u jednom takmičenju pod fifom i uefom, tačno rekoh - MI OĆEMO..
jer mi možemo ono što drugi ne mogu i tačka..
kad smo favoriti ili kad nešto realno možemo postići, tu obavezno kiksamo..
p.s. ali kad reče šofro - jes da nije korektno, ali ako ima ko kakvo slavlje da organizuje, da to učuni u hotelu podgorica.. hahahahahahahaha
Samo cu rec pomeo sam se ka ***** jutros dok sam kartu cekao :D
Nisam htio da se ukljucujem ali moram posle ovog posta E-1. Kako može neko da kaže da kod Cica nikad nismo izgledali kao ekipa!!! Mora choek malo vise da poznaje fudbal i da svati da u njemu se nista ne desava slucajno. Svi uspjesi koje smo imali bili su zasluzeni i pripadali su nam. PObjede po jedan nula i odbrane golmana. Sav uspijeh koji se desio rezultat je jedne veoma zdrave atmosfere na svim nivoima. Od chistachice u savez, preko igraca, trenera, Deja i samih navijacha. To je u velikom bila Cicova zasluga jer je unio nesto sto ova divlja sredina nema. Kako igraci igraju, koliko trche, kako su motivisani, to su stvari koje zavise od selektora. I mi smo ( Dejo i ekipa ) uspjeli da sve to srusimo. Nesto im je zasmetalo kod choeka i od marta pocinje da se rusi atmosfera i bushi choek direktnim prichama Predsednika koje je prichao i novinarima i samim igrachima. I naravno ojde Cico. I sad shto imamo. Selektor nam je choek koji nikad nije bio trener. Doveo je dva tri druga da mu pomožu. I sad sami Dejo ima vise uticaja, t.j. ima apsolutni uticaj. Imamo primjer da smo u Vels odigrali najgoru utakmicu u poslednje dvije godine a da novi selektor iskopira taktiku od toga dana i predstavi je protiv cheshke. Umjesto da nam Vels bude primjer kako ne treba raditi mi smo opet napravili istu gresku. Ja smatram da je to karakteristika glupih ljudi. Beciraj je bio problem Cicu i jedan od razloga smjene a Brna ga ni na klupu ne stavi u Prag. Sami mech je bio onakav kako se ochekivalo da ce da ga odigra ona ekipa shto je istrchala. Ipak i pored toga u 60 minutu imamo odlichan rezultat . I trener pravi potez kojim planira da zatvori lijevu stranu dok cijeli stadion vidi da nam probijaju desnu i da Rosicki igra mech kakav nije odigra od Borusije Dortmund. I naravno ga primamo sa nase lijeve strane preko rosickog i onoga lijevoga krila koji je opucha Sava. I smatram da je onaj sudija namjerno svirao one bezvezne faulove kad je vidio kako nekakvi trenercic gadno protestvuje pored linije i mase rukama. I druga izmjena totalno bez logike dovela je da Delibasic udje na pozicije desnog krila i napravi jedan od tih gadnih faulova iz koga smo primili gol. Nista nije slucajno i sreca mora da se zasluži. A i da te kazne za pogresne poteze koje pravish. No neka smo zdravo
Najgore mi je bilo kad vidim da Brnovic na svaki faul koji je i bio dize ruke. Gori je od Murinja. Samo je to znao cijeli mec. A kad je ekipa izgledala nemocno i kad su nas Cesi probijali kako su zamislili, on je samo mirno gledao i cutao. Ni da im vikne ista, samo gleda svoj brod koji tone. Toliko o kapetanu.
Zelim da ovako bude, bar 2 puta.
http://www.youtube.com/watch?v=w7PCJYCnrts&feature=related
kad sjutra treba na stadion biti?koliko prije utakmice?