Čuh i da su im pice brutalne, tipa neka s gamborima i tako, netipične uglavnom...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Printable View
Čuh i da su im pice brutalne, tipa neka s gamborima i tako, netipične uglavnom...
E nisu imali danas pice, izgleda taj na odmor:)
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Preporuka za etno restoran Izlazak u Pluzine.
Kobasica, telece pecenje, rostilj, kacamak koji je dobar ali nije kao moracki zbog sira. Sjutra ujutro ce pita da se proba...
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Apsolutno više ne postoji mjesto u PG đe se krštena pizza može pojesti. Goodfellas zakazao totalno, smeće odvratno. Pica pepe srednja žalost, pica kat katastrofa. Tabasko sam volio, ali se i ona pokvarila...Koju posluku porati
Tabasco se zbilja pokvario, juče poručivao baš. Što se mene tiče najbolja pica mi je u CKZ Ribnica, mada nisam bio dva mjeseca, tj. od kad su ove vrućine počele. Capricoza iz Black Rabbit-a je dobra, takođe Akademija Piva ima dobre pice...
Meni su Ribnica i Tabasco jako slicne… fino tijesto, tanko…
Akademija Piva ima dobre pizze
kalabrija je br.1 u pg
Ja sam u kalabriju najgoru picu u grad pojeo, tako da ocito svi imamo razlicite ukuse. :D
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ne može ođe niko nijendu piceriju proglasit najboljom. Svako ima drugačiji ukus, a postoji i više tipova pica pa se nikad ne upoređuju žabe i babe. Ja volim i Kalabrijinu tanku, a opet volim i napoletanski stil pice kao što pravi Nona, koji je totalna kontra onoj iz Kalabrije, tako da neka svako preporuči ko što voli
Louie Bistro na Zabjelo, pene bolonjeze i piletina u sosu od šampinjona, odlično bješe. Cijene prekorektne, 5.9e dva puna tanjira pena je došlo, piletina u sosu od šampinjona dođe isto fina porcija sa tonom onog pekarskog krompira - 6.9e. Ne znam ostalo kakvo im je, ovo poručih na brzinu preko glova, iznenađujuće dobro bi.
Ravenite u zgradi američkog centra... Potpisujem da je odlična pizza
TT
Je li Tanjga Kotor i dalje top?
K3 klime ne pale
Raspada se inventar
Uzas
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A kakva je pica?
Taj koji nije ulazio u wc K3 ne zna što je vrućina, vrata od pakla bukvalno, Lucifer je pica majstor onamo, nemam logičnije objašnjenje.
Možda im peć za picu ne radi na drva nego na plamteće duše grešnika.
Nisam bio u toaletu, jeo sam 3-4 puta picu, svaki put je bila dobra. Stvarno nisam po ovom žaropeku išao.
Jel posjećivao ko?
https://fisirestaurant.com/albanian-menu/