ne da bi me ubio nego ne bih znao sto bi me snaslo :)
nema potrebe uporedjivat ima 50 konja vise i 740 nm O_O
A i tebe bi stevice :)
a zar ovaj ne bi trebao da je TU NEDJE sa m3 e92 ?
Printable View
ne da bi me ubio nego ne bih znao sto bi me snaslo :)
nema potrebe uporedjivat ima 50 konja vise i 740 nm O_O
A i tebe bi stevice :)
a zar ovaj ne bi trebao da je TU NEDJE sa m3 e92 ?
oba ste 4 vuce, on ima 30% vise kg i 20% vise KS(ako racunamo da si na 310-320) i vise gubitka na mjenjac..bas ne vidim kako bi te to ubio
Mislim da ste tu negdje...0-100...a do 200 ovaj.
upravo to sam i gledao prije nego napisah ono :) vidji sto radi automatika jadan. On ce sa najgorim startom (a ne moze ga sjebat) ubos ispod 5 sekundi. A ja MOZDA ako mi se poklope planete i ako Jupiter bude u kuci Vodolije :)
100-200 masakrira bmw jebote.
neka neka, zovem ga kad budem stage 3 :P
http://www.germancarforum.com/commun...biturbo.44204/
0-200 km/h: 20,1 s
3 i nesto sam brzi do 200, rekao bih taman koliko i od tebe :)
a pazi ovo
Flexibility in 8th gear (80-120 km/h): 10,0 s
pa ja cu sestom uhvatit brze od toga, a sesta mi sigurno hvata vise km/h nego njemu osma :) toliko o 740 Nm
a sto radi ziv coek hahahahhaha
You idiot!
Njemu 80 na sat osmom vrti 1200 rpm. Sto moze sestak dizlo pri 1200 rpm?
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk II
boli me ****, to mu je top brzina kao i meni sesta, ebe mi se kolko vrti
pitanje je vrijedi li dat vise nego za m5...
vlasnistvo fablive-a btw...
ispravka...6 gc je fablive...
+ sto u normalnim uslovima bi kompjuter vratio 2-3 brzine dolje, ne bi pokusao da ubrzava osmom...
nijesam neki ljubitel bmw-a ali ova serija 6 i nova 7-ica su avioni - ne auta. bomba.
Svi mi vidimo da on nema obrtnog momenta na niskim obrtajima sa tri turbine i to dizel, ali je to jedan apsurd danasnjice.
Sjutra cu da uzmem majkinog pola 1.9sdi, da ga saltam u 5 i mjerim koliko mu treba 80-120. Ne vjerujem da ce mu trebati preko 8s. Ne daj boze da je 1.4tdi!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Vjerujem da je ovaj 550mxd ponos BMW-a, a po NSX-u je to ******...
na kraju krajeva, kolko brzina nije bitno jer je jako brz automatik u pitanju, taj auto ne moze doc u situaciju punog ubrzanja 80-100 OSMOM brzinom, osim na ovakvom testu tako da je suludo to uporedjivati.... ti moras tamo nesto nogama i rukom da guras, a ovaj samo osjeti momenat i sam sve zavrsi brze no ces ti ikad moc...
PETPETNULA ima 740, mozda.
Ja sam čak pogrešnu krivu gledao
http://s1244.photobucket.com/albums/...mw_dzelek3.jpg
preko 400NM već na 1.000 rpm, ne znam zasto je balsa rekao da nema obrnog na malim obrajima...
triturbo je pa mu je najmanja rezervisana samo za male obrtaje...
Nema isto vjesanje kao EMPET.
Kako nema, ima samo bedz /M? O_o
Da li mislis da ima identicno vjesanje kao EMPET?
Identicno ne sigurno, velike su razlikie u tezinama, a i u pogonu...ali nije sminka, auto je "pravi" M...samo dizel...prvi od Motorsport odeljenja.... tako da ima M vjeshanje ;)
3le i NSX, mozda vam mogu zavrshit da se probate ;)
a pravi u smislu u kome je 530d sa M paketom pravi, samo su mu sad slovo M stavili ispred oznake :) taj auto se u voznju ponasa skoro isto kao 535xd sa M opremom osim sto je malo jaci u vece obrtaje zbog 3. turbine i to ti je to