Ne kazem za pripejd,nego za postpaid. Telefon se moze uzeti kod na postpaid samo uz ugovor od 24 mjeseca.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Printable View
A pazi ovo sad.
Na moje se ime u T com vode 3 adsl-a, 2 postpejd broja i usb internet. Svi se racuni placaju kako stignu preko aplikacije znaci u minut.
Uzeo sam u februaru kad mi je frka bila za telefon neko smece na brzinu i sad htio jos jedan i ne moze :D
Kakvi bravi
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Neko je pitao: https://www.telekom.me/product-detai...079&userType=2
Taman kad su najavili U11+... Ovi nisu normalni, 900e.
Svaka prica za tri dana... vec su svi zaboravili poskupljenje od 30% na mono.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ionako niko odje nije koristio mono... Ali zato koristimo smart pakete...
Ima li neko broj ili mail za zalbe da se ne mora ici do poslovnice
to je prosto divno :D
Ja za gorenavedenu žalbu za koju su mi rekli da će biti riješena prvi naredni radni dan čekam evo 10 dana cirka :p
Te zalbe nisu prioritet vec one koje se zavode.
Hocu da predjem sa postpaid-a na prepaid, posto mi istice ugovor postpaid za koju nedelju. Nisam u cg, i necu biti do daljnjeg, a preko aplikacije mi vele da moram licno doci u poslovnicu da potpisem novi ugovor. Je li moguce da nema drugi nacin???
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Moguće. Ima pomoraca što su na brod pa ako roditelji ili žena nemaju punomoć, ništa. Vidi može li što pomoći neko od kolega sa foruma.
Nama su korigovali račun za one pakete što su viška naplatili bili :).
Ako moze, ne znam sta ce ti ugovor za prepaid. Obzirom da ti istice ugovor na postpaid jednostavno kazes nemam vise nikakvu obavezu prema vama ali zelim da zadrzim broj i predjem na prepaid. Ovo bi u normalnim okolnostima trebalo da bude lako, ali imajuci u vidu da se radi o nasim operaterima sigurno imaju neku polisu ispisanu sitnim slovima.
Tako je, ugovor si potpisao na minimalno trajanje... Jedino rjesenje je da potpises raskid, ili da nekog opunomocis da to uradi umjesto tebe.
Da su oni firma kojoj je u interesu da s vremena na vrijeme izadju u susret korisniku oni bi prihvatili da te prebace na prepaid a da zadrzis broj a oni korisnika. Znajuci njih oni ce pokusati da te naceraju da ostanes na postpaid jer produzavanje ugovora a prebacivanje na prepaid meni nema smisla, barem gledano s strane korisnika.
Predji na mono postpaid i nemas pretplatu. Opet i za to ces morati licno. Eventualno da im posaljes sken licne na mail. I da si na putu...
Sta je to mono postpaid?
Ako nekome nije tesko da postavi link ili da ispise na brzinu.
http://lmgtfy.com/?q=telekom.me+mono+postpaid
Jesu li oni realni da je 100 kb = 5 centi? Znaci 1 MB = 0,5 €, 1 GB = 512 €??? Racunam li ja ovo dobro?
Isto je na drugim paketima kada nemas opciju
Moze im se. I onih 1 GB u opciji “Internet 5” je postalo malo/skupo, ali ga i dalje nude
internet opcije nisu promijenili zadnjih 5 godina
samo mi nije jasno sto se busaju sa novim tehnologijama kad u max paket od 21e daju 3GB interneta.. danas je svaka ponuda ispod 5GB smijesna (a i to je malo za 4g)
jedini respekt od mene imaju za akciju '10x vise' za libero pakete.. jos da ih nisu ogranicili po dolasku hrvata.. :D
I ja sam bio u soku kad su mi u m tel kazali da je 0.06c kod njih ..Sprdna.
Jos veca je sprdnja da sve u t mobile moras licno. Dodjem tamo i pitam roming imate li za IT i CH
Nemamo za CH ali za IT mislim da imamo (misli) lose mislila . Ja dodjem u CH kad nemam roming ja kontaktiraj preko fb ,maila stv ne s moga fb profila jer nemam.Kaze morate licnO.Rekoh drugarice ja sam u Svajcarsku necu brzihbdana tamo upali mi ovaj roming. pa cu poslat sliku pasosa,licme ,maticni sto god.Samo licno.Majka moja podje u t mobile licno kazu mora on. E morao sam da povucem i iscimam 3osobe da bi me ukljucili za moje pare i moj telefon..Kakvi su to D.....
Sent from my Le X620 using Tapatalk