Pa ti kupi 4g telenora pa probaj masino, ili mtela
Evo kako su odradili 4G “superiornu mrezu”Duboko svjestan limita mobilnog interneta kojeg isti nosi zbog same tehnologije(udaljenost od BS, trenutnog broja korisnika na istoj i sl) nedopustivo je da u realnim uslovima ne mozete ni primaci brzinama, koje btw, jedino Telekom potencira(150,300,450Mbps).
https://telekom.me/pokrivenost.nspx
Telenor cini mi se spominje brzine do 50 ili 75Mbps i kao sto vidite te maximalne brzine se i postizu na testiranjima. Mtel je skoro krenuo sa 4G i postize na testiranjima i 150Mbps. Telekom je ocigledno na pricu o “superiornoj 4G” mrezi namamio poprilican broj korisnika koje ocigledno obmanjuje, jer kvalitet ocigledno nije vise argument u odnosu na konkurenciju, vec cijena koja od 1.12. za mobilni internet ide gore.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Pa ti kupi 4g telenora pa probaj masino, ili mtela
Evo ima ko je zaduzen za to, sve crno na bijelo.... Znam ja da je to sve vrlo slicno i realnim uslovima, poenta je da su na testovima najgori a da jedino oni reklamiraju visestruko vise.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Zbog cega mi svako malo se gubi signal 4g i internet svakih minut,ponekad i vise na 2,3sek izgubim net..Na dobroj sam lokaciji tako da to otpada..
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Ada evo svi govore da su najboljii da imaju najbolju pokrivenost
Meni nije jasno kazu zbog pdv-a poskupljuju. Kako kad se povecanje pdv-a primjenjuje od 1. januara a racun je od decembra.
Sad je kao što vidiš kod svih paketa 13 centi. Obzirom na to da je tarifiranje i kod smarta na minut, znači za istu tj. sada veću pretplatu moći ćeš da ostvariš mnogo manje poziva kraćih od minutu. Ali pošto su shebali i "mono" onda je prelazak na neku drugu mrežu u ovom trenutku izgleda najbolja opcija.
Sta je alternativa za smart 5 paket (jadnih 60 minuta za pozive) sa opcijom 1 GB neta za 5+ eur?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Vidim da su ga kao postpaid stavili sa smart paketima, ispod piše da je tarifiranje na 60 s, odnosi li se to samo na smart ili i na mono t.j. sve postp. pakete ostaje nejasno. Ja svakako prelazim na mono. Dolazne pozive ,sms , viber i eto njima minimum 120 eur. manje u kasi samo od mene. Druga 4 broja ću da prebacim na 68. Očekivao sam da će pokušati na silu da natjeraju korisnike da pređu na MAX jer je Smart praktično ugašen i na ovaj bezobrazan način hoće da ga potpuno eliminišu. NA njihov bezobrazluk treba adekvatno odgovoriti.
Ja mono koristim evo dvije godine, sa opcijom opusteno u mrezi (2000 min+2000 sms u okviru mreze za 5e) prosjecan racun 6-6,50.
Je li moguce da se telefoni mogu uzeti samo ako se potpise ugovor na 24?
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Zna li se oce li i kad nabavljat HTC U11 ili U11+?
Zna li neko zna da li -5% popusta na kupovinu preko Telekom ME aplikacija vazi i za standardnu kupovinu preko postpaid-a (produzenje ugovora), ili samo za kupovine na rate?
Otkad to?? Nijesu valjda i to napravili? Jer na prepaid te ne mogu vezati ugovorm nikako.
Mogu se uzeti na 24 i 12 mjeseci...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ma na prepaid nema sta da se produzuje, nego ajde...
Treba imati neki br na firmu, pa preko tog broja uzeti![]()
bilo je samo pitanje dana!
isto! Još su mi i ovaj mjesec napabričili račun za internet u romingu: aktiviram paket, odaberem pravu mrežu, i onda mi roknu 50+ eura za net ("izvinjavamo se, imate problema na sistemu" - čuš, JA imam problema na njihovom sistemu), i još jedno 10e za zvanje 1500, a i bio sam bez neta 2x za tih 4 dana, jer mi ga ugase da se ne potrošim, za moje dobro :stupid: Skoro 100e mi račun, a vele prije 8 dana da ništa ne brinem, da neće biti obračunato, jer sam sve prijavio na vrijeme![]()
(nečitko)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks