he taught me how to praise my god and how to play Rock n'Roll
yeah baby :hardrock: drugs,god and Rock n' Roll
VRH
Printable View
Eo vidji, ne smijem muziku pominjat, ne smijem postovat na sex i erotiku, da sam juce umro to danas ne bih znao, vidis.
Dawude, sto ima lose u tome sto volim sex, nije valjda da ga ti ne volis, i da ga posmatras samo kao sredstvo reprodukcije?
I jos nesto sam htio da te pitam odavno - jesi li nevin usao u brak?
Samo iskreno, molicu
Danas možeš vidis samo da se nevjernici nasladjuju muzikom, poput narkomana, alkoholicara, bludnika i njima slicnih ? Pa zar da i ti pripadas njima ?! Ne smiješ da postuješ na seks i erotiku jer govor o strastima omamljuje srce i otvara vrata šejtanu...Nema toga ko ne voli seks, ali treba imati malo stida i pred svojom ženom...A na ovo zadnje pitanje ti neću odgovoriti jer...neću uopšte da otvaram priču na tu temu...:twist:
Zar i ovo http://www.youtube.com/watch?v=8MRx7...eature=related ne valja ??? Slusaj ovo poslije 7'
Ne valja Hari, cujes li da si odma narkoman ako slusas muziku.
Eto de :( ja izabrao palacu od bisera i jakuta da se meskoljim sa hurijama, ali...
Nista brate, nismo znali do nocas, dako nam se oprosti
A dawude, kako ti zvoni telefon :p:p
Necu brate, ja ni rodjendan ne slavim, a kamoli alaha ;)
Jesi li ti u pecini zivio sve ove godine? Ti kao da ne izlazis iz kuce, ka da ne gledas TV itd. Ti si potpuno odvojen od svijeta. Zajebi takav zivot kad ga ne zivis zbog bajki nekih tamo pustinjskih staraca koji nisu znali ni dje im je guzica a ne sto drugo. Opusti se Dawude malo uz klasicni Rock 'n' Roll
Ili nesto malo vise religiozno mozda
Pa si od toliko liepe muzike, nasa da slusas drogerase, i kokainomane jel dawude? Cc c c c c
Ali svaka pjesam ima te rijeci, i ovi sto ih slusas pjevaju o tome, samo na suptilniji nacin, kroz poredjenja, kao recimo SQUEEZE MY LEMON DOWN ON MY LEG, sto bi trebalo da znaci IZDRKAJ ME I ISCIJEDI GA ;) :)
gresnice bludni :p
Vala malo ko slusa takvu muziku ali reci nam kako da znamo koja je sejtanska muzika? Ja na primjer obozavam crkvenu muziku ali i onu koja pomalo stipa za srce, neke ciganske... i kako onda znati dje je sejtan. Imali na primjer sejtana u ovoj
Ma okle narkotici i i gluposti ja mislim da bi i Dawud rado posao na ovakav koncert
Sve pjesme na našim prostorima koje se pjevaju uz muziku vezane su za ovaj svijet i njegove varljive ljepote. “Ima ljudi koji kupuju uzaludni govor, da bi ne znajući s Allahovog puta odvodili...”Obraćajući se šejtanu, Allah, džellešanuhu, kaže: I zavodi glasom svojim koga možeš...Šejtanski glas, spomenut u ovom ajetu, jeste muzika i zabava. “Dva su glasa prokleta i na ovom i na budućem svijetu: glas flaute u raskoši i blagostanju i cviljenje (naricanje) u nesreći.” :)https://forum.cdm.me/images/icons/icon13.gif
Od Gule do Boga i nazad. :D
važno je da ti se sviđa pjesma Roberta Džonsona
vidimo se u paklu sinane da nam robert svira na uvce
Evo prodjoh po svijeta i nazad i vi josh peglate..... ali su vam "argumenti" otanjali....
Eto na to vi se svo vase nevjerovanje svodi.