valjda 1:2, jezik pregrizao :D
imam o$ecaj da ce bit masu golova....tako mi se neshto dalo
Printable View
Ja znam 1000% da ce Milorad dobit zuti, za ostalo nisam siguran :) Mislim da mi prvi dajemo gol, pa onda samo da ga ne primimo do kraja.
treba igrat da ce dobit karton, 2.4 kvota na unibet :D
3-1 za Cehe.
..a brao ti se PrijeLijek neno 8-0...1-2 pobjeđujemo :)
ma kakvi, malo golova ce biti, ne mogu nam cesi dat vise od jednog nema sanse... pa zar je neko lud odje da misli da ce njihova sredina rosicki-plasil da igra samo naprijed, i ostavi jovetu, mirka, simona i andriju protiv njihovih stopera i bekova. nijesu oni ludi, znaju da ako smo dali engleskoj dva gola, mozemo i njima, a mislim da ce njima bit najbitnije da ne prime go kao domacini, i cak mozda ce oni nas cekat na kontru, a ne mi njih, jer tu su najopasniji. poziciona igra im je prilicno losa, ali na kontre su krvnici. u svakom slucaju ocekujem 0 0, ili eventualno 0 1 :D
ovo moje vam je dojava hahahahhahha
Struja ce da nestane u 33.minut...
-------------bozo-------------
--pavicevic--savic---basa--jovanovic--
-----zverotic---pekovic---novakovic---
-------------jovetic-------------
----vucinic------damjanovic-----
formacija za rasarafljivanje ceha.
Montenegro to score a penalty 13.00 :)
Cus lagana pobjeda,sto vi je ljudi polako te..Koja je muka!Remi da izvucemo puna kapa.
ako neko zna neki sajt na koji ce bit ceska-cg live neka pastuje link, da dam jednom amerikancu :)
Moja prognoza 1-2 iz iksa.Strijelci Mirko i Simon na dvije asistencije Jovetica. A?
Nijesi los,nijesi los.Mada moze to i bolje,mnogo bolje :D
Biće nam posa' kad Česi zavuku jedan u prvi minut kao Litvancima, pa padnu sve "prognoze" u vodu...
Kako me nerviraju ove prognoze,uhh....idem nedje da se opjanim
Prvo i osnovno, vodja orkestra Pekovic dobija zuti :D a mi dobijamo 0:2 :D
Treba biti umjeren i oprezan u vezi prognoza za mec :) Nije Ceska neka lijeva reprezentacija pa da se licitira koliko ce joj se golova dati. Samo polako, kvalitet je tu, timski duh takodje. Borbenost nece izostati.
Optimista sam i ja naravno, ali umjereni. Neki remi sa golovima bih potpisao odma', sve preko toga je ..... uh! :devil: