Ja u četvrtak(da stignu plate :D) idem da sredim onu CV membranu, da vidim što mi je sa kvačilom. Pa u neđelju ako bog da eto me spreman za trke :)
Printable View
Ja u četvrtak(da stignu plate :D) idem da sredim onu CV membranu, da vidim što mi je sa kvačilom. Pa u neđelju ako bog da eto me spreman za trke :)
Voda u gorivo kako kažu Osmanagići....
dobro je kad nije voda u krsu :)
Nema filter veze s tim, ali moguce je da nisi vratio dzek MAF-a ili dzek senzora temperature (ako ga ima uopste, nisi naveo koji je to auto)...pa moguce je da ti se pali CHECK kad prelazi sa OPEN LOOP na CLOSED LOOP.
Evo jedna pjesma za Fabiu ;)
Bimmer, Benz or Bentley
Ma Opel Tigra, 1.4 16v, i nisam ja nista dira, majstor je :) mada mi je reka da je dovedem da vidimo sto je to
mana im je gumica koja ide sa usisne na klapnu gasa,kao i MAP senzor
sta se desava sa autom,kako radi??
proba li ti ono???
Radi lose, cim se ugrije, pocne da nepravilno radi, cak se zna i ugasit na semafore ako ne drzim gas, kad recimo punim gas sve je ok, cim ga pustim pocne da trokira masina, znaci davanje gasa - sve ok, drzanje gasa na odredjene obratje - odma stuca, i na ler lose radi, dize spusta obrtaje, zna se i ugasiti...
Sve ovo postaje uocljivije cim se malo zagrije masina
Provjeri ovu gumicu,dodje ti sa desne strane usisne grane,i navlaci se na klapnu gasa,onda provjeri MAP senzor,na njega imas jedan dzek sa cini mi se 3 ili 4 kapla i jedno vakumsko crijevo,on ti dodje po sredini gore prema soferki,vidji da nije vakumsko crijevo puklo ili se smaklo,i provjeri dobro ta 3-4 kabla na dzek
legende....ne bih se iznenadio da ovi nasi biseri odrade nesto slicno
mikrofon iznad crvenog krugica
http://www.youtube.com/watch?v=5Kaj0...ayer_embedded#
we call it DRIFT !
Zasto bi joj mijenjali izgleda kad ovako dobro izgleda :)
ne znam je li izbacanoo ,ali ovo je premocno ... :clap:http://www.youtube.com/watch?v=BkNzkutTiGs
Epaa...svi li imaju duple akaunte...shto je ovoo...
???........
Prodadoh BMW-a danas! Žao mi je , nemgu doć sebi cio dan... Ali sam ga makar utopio, wrh - 5600 eura.
ajde neka ti je sa srecom... fino si ga prodao, sta se sada kupuje? pretpostavljam neki do 1999ccm dizel :)
Viđeću, 320D ili 730D, samo da nađem neki povoljan :) neću žurit...
Neko je ovdje kupio najbolju e46 u CG. E to si trebao uzet.
A prodao si ga, 2500 vise nego sto vrijedi.
ma Jole zaebae za 1. april :D
A proda ga skroz spontano... ja i Trile bili na kolače u Art i ja ga bahato parkiram ispred lokala... Dođe momak , gleda oko auta ... ništa ono, ja jedem čiz kejk (3 ipo eura). Zvoni telefon "kolko" ja ka iz puške, došlo mi da rečem "šes iljada". Kasnije ga je malo vozio i veli ne mogu dat preko 5600 pa sam se onda ja malo folirao kako je malo... ali prodadosmo ga, na kraju sam ja platio dva kolača 7 eura. Mnogo pa nek je Mugi vlasnik lokala!
I Trilu sam kupio proljećnu jaknu da se ne znoju u zimsku...ipak je on insistirao da se bahato parkiram.
Uzimas li E46 ili 90?
E sad ne vjerujem da ga je prodao.
prvi april je :D
Bio je prvi aprili i bilo je aprilililililililili :rolleyes:
Svakako momci, fala vi na lijepim željama :)
Ja i auto se izgleda nećemo odvajat dok sam živ , niko ga neće... boli me ****, đeca će mi ga vozit za jedno 20 godina kao oldtajmera i ljepota :cool:
sto bi rekao mc_esseny upakuj mi