Stara Raska je to pobro nema zajebancije....
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Printable View
Stara Raska je to pobro nema zajebancije....
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Je li realno da vjerujes u ovu budalastinu od izjave.
Ali bas teska kafanska lazavina, kao da predsjednik opstine moze da trazi sigurnosnu provjeru popisivaca.
Nevjerovatno je da se narod i dalje peca na ove kafanske ANB price, ko sa olovkom na glasanje. Tu je nedje rang.....
Zna li neko kako se prijaviti za poziciju popisivaca?
Samo iz srbije mozes da se prijavis
Oce li bojkovati dps ovo sa 2 autobusa bojkotovača? :joy:
Ovo je samo dobro je to momci sve sto kazete bice vam zavrseno.
Bizbi se uplašio kontrolisanog popisa [emoji1787]
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Jes, mi evo prijetimo bojkotom i kmecimo mjesecima 😂
Ali kontrolisani popis veli, brat ne zna i dalje da svaki softver koji se napravi ima backdoor. Neka mu neko javi hitno, da ako je plan kradja popisa, nikakav softver to ne može spriječiti.
A ne treba njima backdoor kad mogu sve da rade na frontdoor jer ne postoji serijski broj formulara :)
Problem su komite koji su degenerici. Kapiraš?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Naprijed komite!
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Попис становништва 1948. године[уреди | уреди извор]
Укупно - 377.189
Етнички састав:
- Црногорци - 342.009 (90,67%)
- Албанци - 19.425 (5,15%)
- Хрвати - 6.808 (1,8%)
- Срби - 6.707 (1,78%)
- неопредељени муслимани - 387 (0,001%)
Ako ne znas, pitaj didu.
Naknada za popisivace 1000 eura, veli Spajic. Vise me ta naknada od 1000 eura asocira na to da popisa u stvari nece biti, nego sva prica o bojkotu i losim uslovima za odrzavanje.
Циркус је опет стигао у град :
Savjet manje brojnih naroda pisao Spajiću: U interesu kompletiranja svih uslova predvidite mogućnost pomjeranja početka popisa za nekoliko dana
....4. Smatramo i dalje cjelishodnim razmisliti da se, pored predviđenih softerskih rješenja, pronađe i model softverskog riješenja kojim bi se, u diplolmatsko-konzularnim predstavništvima, vršio popis naših državljana i sunarodnika, koji su u momentu popisa, odsutni iz svog mjesta prebivališta, a nalaze se na privremenom radu u Zapadnoj Evropi i SAD-u. Riječ je o desetinama hiljada naših državljana koji su samo privremeno odsutni iz svog mjesta prebivališta i , zbog potreba posla i porodičnih okolnosti, u momentu Popisa nijesu u Crnoj Gori.Njihovo izostavljanje značilo bi ignorantski odnos prema našim građanima koji, na svaki mogući način, doprinose lokalnim zajednicama i državi u cjelini, iz koje su usljed ekonomskih razloga privremeno odsutni....
-Bošnjačko vijeće u Crnoj Gori – Predsjednik Suljo Mustafić s.r.
-Nacionalni savjet Albanaca u Crnoj Gori- Predsjednik Faik Nika s.r.
-Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore- Predsjednik Zvonimir Deković s.r.
-Savjet Muslimana Crne Gore- Predsjednik Sabrija Vulić s.r.
-Romski savjet u Crnoj Gori- Predsjednik Mensur Šaljaj s.r.
Savjet manje brojnih naroda pisao Spajiću: U interesu kompletiranja svih uslova predvidite mogućnost pomjeranja početka popisa za nekoliko dana - CdM
Плакали су кад су покушали да их бришу из бирачких спискова, сад хоће и да их пописујемо, шта је следеће?
U cemu je problem? Ako su zakoniti drzavljani Crne Gore, ne treba da ih brisu iz birackog spiska, a ako imaju prebivaliste u Crnoj Gori koji su samo privremeno odsutni, zasto ne bi ucestvovali u popisu?
Mnogo je veci problem najavljeni softver. Ne moze se to uraditi za 15 dana. Sigurno ne kvalitetno, ako i uopste. Sama tenderska procedura, koja jos nije ni krenula da ja znam, ne moze se sprovesti za tako kratko vrijeme. Znaci prvo ide tender, pa pristizanje ponuda, pa izbor kompanije, pa potpisivanje ugovora, pa tek onda rad na softveru. Nakon toga treba da se sprovede revizija koda, da se softver testira i tek onda ide deployment. I neko vjeruje da to moze da se uradi za 15 dana, tj. 10 radnih dana?
Pa sa tehnicke strane je to moguce izvesti u slucaju da se uzima vec neka postojeca platforma koja ce biti samo kozmeticki modifikovana za nas
Ma da, saglasan sam tu, to su opciona pitanja ali je narod blesav totalno, nego se osvrnuh na ovu poluistinu, a to mi bode oči
Pravo da ti rečem opet se vraćam na ono da prosto svaki cent u te rabote kome god prosto bio.Neke sam takve rabote za vrijeme studija u Beogradu u smislu nekog popisa - ono ideš od kuće od kuće dočekaju te ka jehovine svjedoke što li.
Ako ćemo realno popisivačima neće biti lako.
A ovo da je narod avetan može bit no meni jedna stvar nije jasna ako su već ova 3 pitanja tolika žestina i ložanija koji đavo ista jednostavno ne ukinu jer se sav fokus svodi na ta 3 pitanja.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...e-svi-zahtjevi
Циљ ДПС-а је да онемогући или макар доведе у питање вјеродостојност пописа, а не да унаприједи поступак истог.
Спајићу свака част на стрпљењу, сад нека се спроведе а ови нека бојкотују, да видимо колко народа им још вјерује.
Послато са SM-A525F помоћу Тапатока