moze li mi ko objasnit kakve su ovo aplikacije po zastavi koju nosi mirko
Attachment 111483
Printable View
moze li mi ko objasnit kakve su ovo aplikacije po zastavi koju nosi mirko
Attachment 111483
Giljen Anderleht zamijenio OFK Beogradom
Vladan Giljen neće preći u Anderleht, već karijeru nastavlja u OFK Beogradu.
Bivši golman Nacionala iz Madeire je ranije za naš sajt izjavio da je prelazak u Anderleht gotovo izvjestna stvar,a onda je posljednjeg dana prelaznog roka potpisao ugovor sa OFK Beogradom.
Giljen (24) je ponikao u ekipi Sutjeske, a za postugalski Nacional je nastupao 28 puta. Bio je član i mlade reprezentacije Crne Gore.
Zverotic na medicinskom pregled u fulham
Ajde dako potpise u ovih pola sata, to bi bilo odlicno za njega :)
Potpisao.
Sad vidjeh, bas mi je milo :)
Bas mi je milo za Zverku,dobar je to igrac,potpuno zasluzeno.
Zverka u Fulamu?! Prelijepa vijest za kraj prelaznog roka :) prava ekipa (nadam se da će biti standardan) za njega.
Vjerujem da će sad na krilima ovog tranfera odigrat vrhunski protiv Poljaka
http://www.uefa.com/worldcup/season=...663/index.html
ako ne tuknemo poljake mrka kapa. nesto gledam tabelu i ovi ukrajinci imaju najbolji raspored jer mogu 9 bodova lagano da uzmu a mi ni sa 6 bodova onda nijesmo sigurni.
Slušam izjave igrače tj. Poleksića.
Idemo da dobijemo u Poljsku da ne bi morali dobijat na Vembli, nego tamo samo bod da uzmemo.
Majko mila.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/dido-potpisao-za-bragu
Dako bude i od njega što...
Ja ni ne znam sto je on drugi golman, no ajde al ove njegove glupe izjave WTF. Makar kad se on na konferencijama ne bi pojavljivao bolje bi za sve bilo....
Stari, Poleksa je rekao istinu. Svi znaju da nam treba minimum 3 boda, pa cak i 4 u sljedeca dva meca, tako da ako remiziramo ili ne daj Budo izgubimo od Poljske moramo napadat Englesku da bi isli u baraz za mundijal.
Mene ne bi cudilo da protiv Poljaka bude prvi golman. A to mi se inace ni najmanje ne svidja.
Bas mi je drago za Zverotica sto je napravio ovako dobar transfer, zbilja je zasluzio. Bas me zanima koju mu je poziciju Jol namijenio, da li u vezi ili na desnog beka. Posto je u Jang Bojsima igrao i jedno i drugo po potrebi.
S druge strane, Drincic je trenutno u veoma nezavidnoj situaciji, jer je neocekivano dobio otkaz u Krasnodaru , tako da je veliko pitanje dje ce sad. Najpametnije bi mu bilo kao Simonu da nadje neki klub dje ce biti standardan, da skrpi jednu sezonu ka' coek da bi se povratio igracki koliko je to moguce. Povratak u Partizan bi mu mozda i bio najbolja solucija u ovom trenutku.
Mislim da je, generalno, Zverotić najomiljeniji igrač kod navijača reprezentacije Crne Gore. Zalaganje koje je kod njega više nego očigledno se posebno cijeni. Naravno, veoma mi je drago mi je da je prešao u takav klub i ligu jer je zaslužio ka' i po jedan. Konkretno za reprezentaciju, sama vijest od transferu neće puno značiti jer je on bio dobro "zbrinut" i ranije i bio standardan u svom klubu.
Raduje transfer Điđa Vukčevića u Bragu. Iskreno, očekivao sam da njegov napredak bude veći u ove dvije godine, ali je to bilo teško očekivati u Budućnosti pod onakvom "organizacijom" kluba i upravom koja je uspjela da ostavi klub bez evropske licence. Bilo kako bilo, da bi se uzeo u razmatranje za A reprezentaciju on se mora ustaliti u Bragi što će mu biti veoma teško. Portugalska liga je jaka. Poneka odigrana utakmica malo ili nikoliko znači. Sjetimo se svojevremeno Tomaševića u Nacionalu ili Kajevića prošle sezone u Zurichu.
Kad je u pitanju golman, Brnović je objasnio da je protiv Bjelorusije Poleksić branio samo zato što Božović ima žuti karton pa postoji opasnost da dobije još jedan u nekoj od kvalifikacionih utakmica. Inače, iako je izgubio mjesto u Tomsku (velika opasnost za našu reprezentaciju) Bonja mora imati prednost u odnosu na Poleksića. Ne samo što ovaj drugi ni sam ne pamti kad je zadnji put branio u klubu već je, jednostavno, stvar u kvalitetu. Da to ovako objasnim: Božović posjeduje određeni kvalitet i zna odbraniti nešto što je teško odbraniti, ali je ponekad žešći kikser. Za razliku od njega, Poleksić ne kiksa često, ali ne posjeduje kvalitet i ne brani ono što većina golmana brani. U takvoj konstalaciji ja biram uvijek onog ko kvalitet posjeduje nadajući se da neće kiksati budući da su nama potrebne odbrane a ne posmatranje lopte (Bugarska).
Samo provjeravam, mada mi nije jasno zašto si pomenuo tu mogućnost. Znači ako ne pobjedimo Poljsku doviđenja.Mada bi bila genijalna fora (čudo)da pobjedimo Engleze u gostima. Kad se digla onolika pompa u Evropi što smo izvukli remi, šta bi tek bilo da ih pobjedimo
Ja sam za to da se pozove opet Djalovic a da se izbace Mirko i Stevan.
Salu na stranu, gubimo obije utakmice i igramo 1-1 sa Moldavijom na kraju.
PS. I jos jedna stvar, ako kojim cudom nenormalnim uspijemo da dobijemo Poljake, siguran sam , ali bas 100% da idemo u Brazil!
ako izgubimo potpuno nam je nevažno da li je sa 1:0 ili sa 11:0
Bićemo za sprdanje ali nam samo utiče na mjesto na FIFA rang listi,za koju više od pola forumaša kaže da je potpuno nebitna (naravno nisu u pravu)
Sent from Rosetta Stone using Chisel
Razmisljajte malo o scenariju ako dobijemo :)
Ja kazem ako dobijemo nece nas niko vise zaustaviti!
Valjalo bi Brna brzo da dobije otkaz pa da Dejo dovede Zemana za selektora!
Šta će biti ako dobijemo poljake, a englezi nam očitaju bukvicu ?
Dobro je sto svi iz reprezentacije pricaju kako treba ponoviti igru iz Kijeva kako bi ostvarili pobjedu. Mislim da nam je sredina bolja nego na prethodnoj utakmici, samo da odbrana odradi dobar posao pa ce neko ugurat loptu u gol :)
Ja Kazem dacemo da dobijemo Poljsku..... 2-0 ili 2-1...
Zanimljiva analiza
Pogledajte u kakvoj su formi “hrabri sokoli”
Portal CG Fudbal vam donosi pregled forme članova fudbalske reprezentacije Crne Gore.
GOLMANI
Mladen Božović (Tom) – Odigrao četiri meča u tekućem šampionatu. Posljednji put branio gol Toma 3/8/2013.
Vukašin Poleksić (Debrecin) – Ove sezone još uvijek nije upisao nastup za svoj tim.
Ivan Janjušević (Sutjeska) – Branio gol Sutjeske na svih pet mečeva u novom šampionatu.
ODBRANA
Vladimir Božović (Morodovija) – Odigrao osam mečeva za ruskog drugoligaša.
Marko Baša (Lil) – Upisao četiri nastupa i postigao jedan gol za Lil. U odličnoj formi.
Stefan Savić (Fiorentina) – Igrao u prvom kolu za svoj tim, a u drugom bio na klupi.
Ivan Kecojević (Gaziantep) – Nezamjenjiv u ekipi Gaziantepa, odigrao tri meča ove sezone.
Blažo Igumanović (Astana) – Odlično se uklopio u nou sredinu. Već je odigrao sedam mečeva za Astanu.
Marko Vešović (C.Zvezda) – Ove sezone nezamjenjiv u sastavu Crvene Zvezde. Igrao na sva četiri meča.
Miodrag Džudović (Spartak Naljčik) – Drugoligaš iz Naljčika očajno počeo sezonu. Nakon 10 kola nalaze se na 17.mjestu. Džudović samo jednom starter, tri puta ulazio sa klupe.
VEZNI
Branko Bošković (Rapid Beč) – Odigrao pet mečeva za Rapid od čega je dva puta ulazio sa klupe, a tri puta je zamijenjen.
Elsad Zverotić (Fulam) – Juče je promijenio klub i prešao u Fulam. Prije toga odigrao sedam mečeva za Jang bojs.
Milorad Peković (Hnaza) – 36-godišnji fudbaler odigrao pet mečeva za trećeligaša iz Roštoka. Na svakom meču je zamijenjen prije kraja.
Nikola Drinčić (Krasnodar) – Nakon duge pauze (oko 8 mjeseci) ponovo se našao na terenu. U prethodnom kolu odigrao 25 minuta.
Mitar Novaković (Amkar) – Još uvijek nije odigrao nijedan meč u novoj sezoni.
Marko Bakić (Fiorentina) – Nije debitovao za Fiorentinu još uvijek. Dva puta bio na klupi.
Simon Vukčević (Vojvodina) – U nadi da će oživjeti karijeru preselio se u Novi Sad. Odigrao pet mečeva.
Miloš Krkotić (Dačija) – Bio je blizu prelaska u Terek ali Dačija nije htjela da se odrekne usluga najboljeg igrača. Odigrao šest mečeva i dao jedan gol u novoj sezoni.
NAPAD
Stevan Jovetić (Mančester Siti) – Nakon prelaska u Englesku još uvijek nije debitovao na zvaničnoj utakmici.
Mirko Vučinić (Juventus) – Već je uspio da se upiše u listu strijelaca u Seriji A. U drugom kolu dao gol Laciju.
Fatos Bećiraj (Dinamo Zagreb) – Konačno dobio šansu u Dinamu. Odigrao tri meča i dao tri gola nakon smjene Jurčića.
Dejan Damjanović (Seul) – Po običaju rešeta mreže u K-Ligi. Na 20 mečeva postigao 10 golova.
Luka Đorđević (Tvente) – Već je upisao dva nastupa za Tvente, oba puta u igru ušao sa klupe.
Filip Kasalica (C.Zvezda) – U prethodnom kolu strijelac za Zvezdu. Već je odigrao sedam mečeva i postigao dva gola.
Kao što već rekoh ne razumijem se ali zbog čega su zvati igrači koji nisu ništa napravili u svojim klubovima
- Poleksić još uvjek nije nastupio za svoj tim (trener tog tima vjerovatno smaatra da je loš golman)
- Džudović za koga kažeš da je ulazio 3 puta sa klupe (znači služi kad se umori neko od dobrih igrača),
- Što se tiče Vešovića i toga da je nezamjenjiv u C.Zvezdi nešto mi se čini da Zvezda nikad gora bila nije, a on igra odbranu
- Peković ima 36 godina i ne može da izdrži ni jednu utakmicu do kraja(kako reče sve 3 utakmice je bio zamjenjen), a i igra za trećeligaša
- Luka Đorćević igrao dvije utakmice i oba puta ušao sa klupe
-Mitar Novaković nije ni igrao ove sezone
Kakvi su to fudbaleri ? tj. da li su dovedeni čisto da bi se ispunio broj ili valjaju nečemu ?
Sarkazam ?
Ovih 20 i kusur igraca sto su na spisku je trenutno najbolje sto imamo. Ne znam sto ti nije jasno?
i konstatovao sve najgore, najmanje si pitao :)
to je najbolje sto mi imamo,a ni do sad nije bila bolja situacija kad pogledas ucinak nasih igraca u svojim klubovima, neki su mozda sad malo vise na klupi a neki na terenu - ali to ti je to i sa takvim igracima evo godinama kotrljamo. Nemoj mislit da su ovi sto si ih izdvojio prosle god igrali u Borusiju i Bajern :)